Benimkinin de sesi gitmiş bağırmaktan...Ay çok görmek isterdim onu öyle bağıra bağıra yürürken selam verirken fln.Anca fotoğraflarına bakıcam artık.Benim Birtanemde aradı çok şükür
İki gündür 10 dk. 46 sn. konuşuyoruzKoğuş sorumlusu olmak ne zormuş sesi gitmiş hafiften bebeğimin
CEKHU dönüşün muhteşem oldu yavrim:13:
ben bı saclarımı kurutayım da oyle geleyım
Benimkinin de sesi gitmiş bağırmaktan...Ay çok görmek isterdim onu öyle bağıra bağıra yürürken selam verirken fln.Anca fotoğraflarına bakıcam artık.
sıhhatler olsunnn
askım aradı demin :):):):) 06 dk 17 sn konustuk :) müthişim huzurla uyucam kızlar hoşçakalın
kızlar benim kocamda 337 dönem asker oldu. tüm sayfaları okuyamadım ama en kısa zamana okuyacağım inşallah. asker yolu gözleyen tüm şafakdarlarıma selam olsun Rabbim sabır versin. ( birde benim gibi bebişinizde varsa iki kat sabır versin inşallah )
kızlar benim kocamda 337 dönem asker oldu. tüm sayfaları okuyamadım ama en kısa zamana okuyacağım inşallah. asker yolu gözleyen tüm şafakdarlarıma selam olsun Rabbim sabır versin. ( birde benim gibi bebişinizde varsa iki kat sabır versin inşallah )
kız Allah iyilini versinbak benım dana arıyor muagız burun kafa goz Allah ne verdıyse dalacaam haaaa
kız Allah iyilini versin
iyice alıştılar,askerlik biticek bunlar ortama alıştık deyip gelmicekler o olcak
sağolun kızlar eşim şanlıurfada kısa dönem yapıyor. dayanmak çok zor oluyor. 7 aylık bebişimizde var. sağolsun kayınvalidem bizde kalıyor. bu arada sayfaları okuyorum 11.12 deyim. sanırım en yaşlı benim eşim 35 yaşında şu an. en geç kalan biziz. sizlerden ya da önceki dönemlerden yareni şanlıurfada olan var mı acaba?
yerim onu o zaman
kızlar iyi geceler ben dnden beri giremedim buraya. benim ki bu akşam aradı 1 dakikacık konuştuk çavuş çağırıyo dedi sonra ararım dedi arayamadı.çavuş bırakmadı aşkitomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?