337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benim Birtanemde aradı çok şükür
İki gündür 10 dk. 46 sn. konuşuyoruz Koğuş sorumlusu olmak ne zormuş sesi gitmiş hafiften bebeğimin
Benimkinin de sesi gitmiş bağırmaktan...Ay çok görmek isterdim onu öyle bağıra bağıra yürürken selam verirken fln.Anca fotoğraflarına bakıcam artık.

CEKHU dönüşün muhteşem oldu yavrim:13:

ay bır gorundum bır kayboldum bu aksam

bırazdan gunlugumu yazarken butun sınırımı cıkarıcam ondan ama haberı yok saf'ın baslarım dıcem senın sıkıntınaaaaaaa madem soyledın dıcem butun gun ıcıme ettın ne arayıp bben ıyıyım demıyorsun dıcem butun gun ne tv ızledıgımı bıldııımmm ne yemek yedıgımı ne kaynanama gıttıgımı ne geldıgımı...aaaaa

askım aradı demin :):):):) 06 dk 17 sn konustuk :) müthişim huzurla uyucam kızlar hoşçakalın

kızlar benim kocamda 337 dönem asker oldu. tüm sayfaları okuyamadım ama en kısa zamana okuyacağım inşallah. asker yolu gözleyen tüm şafakdarlarıma selam olsun Rabbim sabır versin. ( birde benim gibi bebişinizde varsa iki kat sabır versin inşallah )

allah kavuştursun canım nerede eşin?

bak benım dana arıyor mu agız burun kafa goz Allah ne verdıyse dalacaam haaaa[/QUOTE]
kız Allah iyilini versin

aminn canım Rabbim bizede askerlerimizede sabırlar versin inş. kısa dönem mi peki eşin

bak benım dana arıyor mu agız burun kafa goz Allah ne verdıyse dalacaam haaaa
kız Allah iyilini versin [/QUOTE]

sabah sabah naz yaptı bana..butun gunumu mahvettı...sonra ne aradı ne sordu...
dusuncesız bunlar anammm dusuncesıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz :113:

iyice alıştılar,askerlik biticek bunlar ortama alıştık deyip gelmicekler o olcak

kız Allah iyilini versin

sabah sabah naz yaptı bana..butun gunumu mahvettı...sonra ne aradı ne sordu...
dusuncesız bunlar anammm dusuncesıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz :113:[/QUOTE]

rahata alışmışlardı ya canım şimdi böyle olmaları normaldir. bizim askerde olduğumuzu düşünsene öyle ben zehir ederdim sanırım aşkıma günleri

sağolun kızlar eşim şanlıurfada kısa dönem yapıyor. dayanmak çok zor oluyor. 7 aylık bebişimizde var. sağolsun kayınvalidem bizde kalıyor. bu arada sayfaları okuyorum 11.12 deyim. sanırım en yaşlı benim eşim 35 yaşında şu an. en geç kalan biziz. sizlerden ya da önceki dönemlerden yareni şanlıurfada olan var mı acaba?

benim bildiğim bizden yok galba urfa:44:allah kavuştursun canım kızında çok tatlı allah analı babalı büyütsün

kızlar iyi geceler ben dnden beri giremedim buraya. benim ki bu akşam aradı 1 dakikacık konuştuk çavuş çağırıyo dedi sonra ararım dedi arayamadı.çavuş bırakmadı aşkitomu

kızlar iyi geceler ben dnden beri giremedim buraya. benim ki bu akşam aradı 1 dakikacık konuştuk çavuş çağırıyo dedi sonra ararım dedi arayamadı.çavuş bırakmadı aşkitomu

bizde bugün 1 kez konuştuk canım,kızıyoruz şaka yapıyoruz ama cidden onlarında hali zor anlayışlı olmamız lazım(şu an ruh halim böyle yarınki aramasına bağlı olarak değişebilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…