337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam arzucum nerelerdesin sen yaa özlettin kendinii :69: inşallah o 10 günde hemencik geçicekk :37:

pek yazamadım tatlım ama yakın takipteydim:1:bende çok özledim hepinizi :16: :21:tabiki hemencik geçecek canım ''156 gün geçmiş 10 güncük geçemeyecekmi?'' desemde gözümde çok büyüyo:18: neyse geçer geçer :44:

Eki Görüntüle 195248 $hayirsizesek.jpg

bunlar da ebruulynin depükleriiii:1:

:65::65:Way beeeeeeeeeee yarın kavuşuyosun heee............. hadi bakalım Allahım ayırmasın hiçççççççç..:65::65:

Sanaaaaaaaaaaaaaaaa Burddddddan Kocaman birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

14klc3q.jpg

D E P Ü K

Yelizden okkalı bir depükkk :9: ayyy ben bu depüğü yiyceğim günü iple çektimmm teşekkür ederimm :65:

Haydeeeeeee sıradakiiiiiiii gelsinnnnnnnnnnn ayağım boşta kaldııı ya:P

:72::72::72:Allahım Sana Çok Şükür Veeeeeeeeeee Şafak DoĞaN GüNeŞ:72::72::72:

2icaz52.jpg
Seni Çokkk Özledim Herşeyim..

şafak sadece 1:72:
inanamadım bi daha yazıcam birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:64::62::66::32::9:

sonunda şafak DOĞAN GÜNEŞ hadi benide depükleyin salı sabah çıkıcak ama ben yarın akşam yola çıkıyorum paşamı alıp gelcem bende depük istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sonunda şafak DOĞAN GÜNEŞ hadi benide depükleyin salı sabah çıkıcak ama ben yarın akşam yola çıkıyorum paşamı alıp gelcem bende depük istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yihhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu Gözün aydın canım,Güle Güle Git PAŞANIN Yanınaaaa......... Hayde bakalım anca gidersinnnnnnnnnnn :))))))))))

14klc3q.jpg

D E P Ü K Lendinnnnnnnnnnnnnnnn:10::10:

Back