337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:))))) doğru diyorsun canım ya ama iste cok cok cok cooookkkkk güzel olmalıyım yarın :)))))
Ayy inanmıyorum ya YARIN geliyoooooooooooooooo :))))

Cok is var bugün yapılacak :)))) bugün geçsin diye herseyi bugüne bıraktım :))))

bende öyle yaptım cuma günü pek çalışasım yoktu..ama şimdi napıcaaz bilmiyorumm bugünde yerimizde duramıyoruzzz :66::62: :62: :62:

bende öyle yaptım cuma günü pek çalışasım yoktu..ama şimdi napıcaaz bilmiyorumm bugünde yerimizde duramıyoruzzz :66::62: :62: :62:

Komutanı izin vermiş dışarıya çıkmışlar :))) cep telefonunu yollamıştım gecen hafta,demin cepten aradı :))) bı garip oldum :))) o kadar cok güldüm ki konuşurken,siritma siritma dedi :)))))) tutamıyorum ki kendimi deli deli gülüyorum :)))))

Komutanı izin vermiş dışarıya çıkmışlar :))) cep telefonunu yollamıştım gecen hafta,demin cepten aradı :))) bı garip oldum :))) o kadar cok güldüm ki konuşurken,siritma siritma dedi :)))))) tutamıyorum ki kendimi deli deli gülüyorum :)))))

aa benimki de çıkaar birazdaaan..agzım kulaklarımdaa valaa :)) şimdi yan yana olsak beraber gülme krizine girerdik heralde mage :1: :1:

inanılır gibi deil yaa,öyle mutluyumki anlatamam akşam yazdıklarınızı okudum ve okurken tutamadım kendimi ağladım bol bolll:1:allahım sonunda yavaş yavaş kavuşuyoruz sevdiklerimize,sen bi daha ayırma hiç birimizi yarabbi,amin deyin uleynnn:66:oceanım şu saatlerde çoktan kavuşmuştur sevdiğine ve bu akşamda yasminim yelizim başka kim vardı esram bernamın bu gecemiydi yaww depük gecesii, off yaa çok güzell bi şey buuu:52::37::16::70::69::21::10::10::10::62::64::65::46::46::46:

Son düzenleme:
kızlar sonunda bugünüde gördük gözümüz aydın :64::64::64::64:
valla kendim için değil size seviniyorum kavuşacaksınız diye :9:
benimkinin teli kapalı dünden beri,yarın çıkıcak heralde öbür gün zahmet edip görürüz birbirimizi :76:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 27
inanılır gibi deil yaa,öyle mutluyumki anlatamam akşam yazdıklarınızı okudum ve okurken tutamadım kendimi ağladım bol bolll:1:allahım sonunda yavaş yavaş kavuşuyoruz sevdiklerimize,sen bi daha ayırma hiç birimizi yarabbi,amin deyin uleynnn:66:oceanım şu saatlerde çoktan kavuşmuştur sevdiğine ve bu akşamda yasminim yelizim başka kim vardı esram bernamın bu gecemiydi yaww depük gecesii, off yaa çok güzell bi şey buuu:52::37::16::70::69::21::10::10::10::62::64::65::46::46::46:

canımm benimkisi salı akşamm söliyimm de şimdideen bekliyorumm yaniii :9: :9:
depük gecemde size güzel pasta börekler ikram etmeyi planlıyorumm şöyle anlı şanlı bi parti yapalımmm :66: :66:
ayy seninde az kaldı artıkk gelirim inşalah seninkine de girerim ben yine topiğee herkes bırakıvermesinn lütfeeen haberdaar olalım yine birbirimizden yaaa :13: :13:

sevgilim sabah 7'de çıktı sonunda..uçağa kadar beklicek mecburen :69:
akşam 7.30ta da bana doğru gelmeye başlıcak ama ben onu karşılamaya gidemiyorum :(
sabahtan beri ağlıyorum gidemicem diye :26:

bizim daha 6 günümüz var:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

topic ıssızlaştı kavuşmalar başladı :69:
bizdede derin sessizlik hakim,teli kapalıydı mesaj atmıştım.iletildi raporu geldi özellikle mesaj atmadım bakalım o atıcakmı diye.
ses yok.
askerliğinde benim ilişkininde sonu gelmiş gözüküyo bacılar :82:

Son düzenleme:
topic ıssızlaştı kavuşmalar başladı :69:
bizdede derin sessizlik hakim,teli kapalıydı mesaj atmıştım.iletildi raporu geldi özellikle mesaj atmadım bakalım o atıcakmı diye.
ses yok.
askerliğinde benim ilişkininde sonu gelmiş gözüküyo bacılar :82:

hakkınızda hayırlısı olsun canım uyuyordur belki benimki öğleden beri uyuyo:69:

merhaba kızlar nasılsınız bakıyım:3::3:gecen gün moralim bozuktu yaa ama askım kıyamadı aradı hemen gönlümü aldı:69::69:yarın bitiyo ama askımı hemen göremicem önce ailesnn yanına gtcek sonra yanıma napalım artık sabretcezz:69:

Back