süper olmuş canım
bende de var valla kıyafetlerimi hazırladımsaçımı da kendim yapmak zorundayım erken gelicek benim bebiş sabah 6 7 gibi incek otobusten bende 8de aynında olurum yada 8.15te:98:
accuk beni beklicek otogarda ama olsunannemler çakmamalı
güzel bir kombin
benim depük gecem aynı zamanda veda gecemde olucak şekerler.. evli olduğum için artık foruma vakit ayıramam diye düşünüyorum... ama hepinizi özliycem...Kızlarrr şimdi herkes pazartesi, salı ve çarşamba olmak üzere askercikleriyle buluşuyoooor
sonra buraya bekliyoruz herkesi, nasıl oldu ilk görüş, ilk buluşma, neler yaptınız
herkes gelsin ve anlatsııınsüper şeyler çıkıcaktır ortaya
benim depük gecem aynı zamanda veda gecemde olucak şekerler.. evli olduğum için artık foruma vakit ayıramam diye düşünüyorum... ama hepinizi özliycem...
benim depük gecem aynı zamanda veda gecemde olucak şekerler.. evli olduğum için artık foruma vakit ayıramam diye düşünüyorum... ama hepinizi özliycem...
gitmee kaaal yeşilimsii :))) zaten yawaş yawaş bırakılır burası ya unutulur gibime gelio...
evet canım çok gzüel olur bencede,ya hani ilk izlenim topuklu daha kadınsıYesilimsi hemen hemen aynı tarz giyinicez seninle :))) gerçi ben hala kararsızım çünkü öğlen 1 gibi gelecek inşallah,evlerinde olucaz ailesi falan yani..o yüzden beyaz dar paça pantolonumdan ve topuklularimdan o gun için vazgeçip daha spor takılabilirim:)) ama ilk dışarıya çıktığımız aksam dar paça beyaz pantolonum kırmızı askıli t-shirtum kırmızı,beyaz,lacivert çizgili topuklu ayakkabı ve yine kırmızı,beyaz,lacivert çizgili çantamı düşünüyorum :))))
arada kaçamya çalışıp size gelişmelerden habrdar etmek isterim tabikideeeeeeeeeeeeeeeeeeee yihhhuuueskisi gibi olmaz tabiki buraya bizi bağlayan askerlik olduğu için.. ama arada sırada akla gelince gireriz, nişan, düğün, bebiş haberlerimizi veririz. süper olmaz mııı
safimuuuuuuuuuuuuuuucummmm :)) iyi arkadaşlıklar edindik burda özleyelim birbirimizi seviorum sizi:)niden ama nidennarada gel özlerizz..
hohohoho olaaarrrgitmee kaaal yeşilimsii :))) zaten yawaş yawaş bırakılır burası ya unutulur gibime gelio...
Kızlarrr şimdi herkes pazartesi, salı ve çarşamba olmak üzere askercikleriyle buluşuyoooor
sonra buraya bekliyoruz herkesi, nasıl oldu ilk görüş, ilk buluşma, neler yaptınız
herkes gelsin ve anlatsııınsüper şeyler çıkıcaktır ortaya
arada kaçamya çalışıp size gelişmelerden habrdar etmek isterim tabikideeeeeeeeeeeeeeeeeeee yihhhuuu
safimuuuuuuuuuuuuuuucummmm :)) iyi arkadaşlıklar edindik burda özleyelim birbirimizi seviorum sizi:)
:)) aynen ama zevkli kızlarız demekkiaynenn bzde sevıyorz senı yesılımsııcıımmm :))) bende beyaz pant topuklu ıkılısı yapcam kızlarrrbuhafta beyaz pant patlaması yapıyoruz
:)) aynen ama zevkli kızlarız demekki
iviiiit tabisiiii bize herşey yakışırbızımkıler dha ılk gunden topuklular beyaz pnt lar gorunce afallıcaklar okdr erkegın arasndan cıkınca
ben 15-20 gün boyunca gelemem sanırım:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?