Merhaba herkese:))
Foruma yeni üye oldum,bu başlığı da yeni gördüm :))) ne kadar güzel bir başlık bu böyle :)))
Keske daha önce üye olsaydım siteyebenimde sevgilim asker :)) 337. Donem :))
Salı gunü yanımda inşallah..o kadar cok özledim ki onu..
Şimdiden heycan basıyor :))) ne giyicem sacımı nasıl yapicam vs vs :))) ooofff cok güzel bir duygu bu :))))))))) geliyorlaaaaaaaarrrrrr :)))))
zzzzzpooke:) başlycak kısmetse sonunda ericez muradımıza canımcımmbaşşlaaaaaaaasııııın başlasıııııınnnnn :))
olsun geç olsun güç olmasın hoşgelldin:)) aynen,ben sabahtan fön çektirmeye gitcemama kıyafet konusunda kararsızım p hava durumuna bağlı artıkk hohohoohho gelllicek ler ki
aynen bende 15 günlük hava rporunu takip edıorum hem ist hem antlya:)hawalaaarrr bu haftaa çok güzel olcakmış istanbuldaa yeşilimsii ona göre ayarlaaa kendiniii:)) bizim okul gezisi war da yakından takip edildi hawa durumları...
aynen bende 15 günlük hava rporunu takip edıorum hem ist hem antlya:)
20 sinde abbas yolcupppppp
hohohoho saol canım benim inş... hava güzel olmasada birbirimizin yanındayız oda yeter beee alllaaaa alllaaaoooo ikinci balayıı :)) güzel geçsiin tatiliniz hawa mis gibi olsuun...
hohohoho saol canım benim inş... hava güzel olmasada birbirimizin yanındayız oda yeter beee alllaaaa alllaaa
olsun geç olsun güç olmasın hoşgelldin:)) aynen,ben sabahtan fön çektirmeye gitcemama kıyafet konusunda kararsızım p hava durumuna bağlı artıkk hohohoohho gelllicek ler ki
aynen yaa :)) bende şuan heycanlanmayaa başladıım yarında biraz kendime bakarsam geliwersiin hemeen dayanamıyorum :))
hahaha hadi giyinin fotoları koyalımBende salı sabahtan kuaföre gidicem fon çektirmeye :))) bu hafta hergüne bir program yaptım zaman çabuk geçsin diye ama resmen şafak sıkıştırdı :))) ptesi gunüne bile bir sürü is koydum :))) son gun işkence olacak belli ki :)
Bende hava durumuna bakıp duruyorum :)))))) az cok hazırladım kafamda giyeceklerimi:)))
Cok yedim ayıptır söylemesi :)))) imkanı yok suan o düşündüğüm kıyafetin icine giremem :))))
Ztn yrndan itibaren hic bir şey yemeyeceğim :))))
Nesfit en güzeliahaha benimde aynı düşüncem war :)) bende yememeyi düşünüyorum ama yemeden de geçmezki zaman :))
Cok yedim ayıptır söylemesi :)))) imkanı yok suan o düşündüğüm kıyafetin icine giremem :))))
Ztn yrndan itibaren hic bir şey yemeyeceğim :))))
sen nerene yemiycen şeker,çok şişkosun yaahaha benimde aynı düşüncem war :)) bende yememeyi düşünüyorum ama yemeden de geçmezki zaman :))
sen daha teknolojiksin ben eski usul günlük yazdım. defterim tamamlanıcak yakında. resimlerimizi falan eklicem kapanış yazısını yazıcam ve süper olucaakk
yarından itibaren başlayalım tepüklere ve kutlamalara kızlar
Merhaba herkese:))
Foruma yeni üye oldum,bu başlığı da yeni gördüm :))) ne kadar güzel bir başlık bu böyle :)))
Keske daha önce üye olsaydım siteyebenimde sevgilim asker :)) 337. Donem :))
Salı gunü yanımda inşallah..o kadar cok özledim ki onu..
Şimdiden heycan basıyor :))) ne giyicem sacımı nasıl yapicam vs vs :))) ooofff cok güzel bir duygu bu :))))))))) geliyorlaaaaaaaarrrrrr :)))))
hiohoh bişi olmaz girersin merak etme cnm.. ben eşimi havalanından alıcam sonra eve geçicez ailesi ailem falan olucak... sonra dışarı çıkar gezeriz,topuklu giyicem gezerken o kesin:) havaalanına giderken gerek varmı? onu karar veremedım bende! beyaz dar paça pantolan üstüme
bershka da kırmızı büyük kurdaleli lacivert çizgili badler var ya ondan giyip,altına lacivert topuklu gıymeyı düşünüorum.. :))
sen nerene yemiycen şeker,çok şişkosun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?