337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aynen yaa :)) bende şuan heycanlanmayaa başladıım yarında biraz kendime bakarsam geliwersiin hemeen dayanamıyorum :))

olsun geç olsun güç olmasın hoşgelldin:)) aynen,ben sabahtan fön çektirmeye gitcem ama kıyafet konusunda kararsızımp hava durumuna bağlı artıkk hohohoohho gelllicek ler ki

hawalaaarrr bu haftaa çok güzel olcakmış istanbuldaa yeşilimsii ona göre ayarlaaa kendiniii:)) bizim okul gezisi war da yakından takip edildi hawa durumları...

hawalaaarrr bu haftaa çok güzel olcakmış istanbuldaa yeşilimsii ona göre ayarlaaa kendiniii:)) bizim okul gezisi war da yakından takip edildi hawa durumları...
aynen bende 15 günlük hava rporunu takip edıorum hem ist hem antlya:)

olsun geç olsun güç olmasın hoşgelldin:)) aynen,ben sabahtan fön çektirmeye gitcem ama kıyafet konusunda kararsızımp hava durumuna bağlı artıkk hohohoohho gelllicek ler ki

aynen yaa :)) bende şuan heycanlanmayaa başladıım yarında biraz kendime bakarsam geliwersiin hemeen dayanamıyorum :))

Bende salı sabahtan kuaföre gidicem fon çektirmeye :))) bu hafta hergüne bir program yaptım zaman çabuk geçsin diye ama resmen şafak sıkıştırdı :))) ptesi gunüne bile bir sürü is koydum :))) son gun işkence olacak belli ki :)

Bende hava durumuna bakıp duruyorum :)))))) az cok hazırladım kafamda giyeceklerimi:)))

hahaha hadi giyinin fotoları koyalımDDDDDDDDDDD

Cok yedim ayıptır söylemesi :)))) imkanı yok suan o düşündüğüm kıyafetin icine giremem :))))
Ztn yrndan itibaren hic bir şey yemeyeceğim :))))

Cok yedim ayıptır söylemesi :)))) imkanı yok suan o düşündüğüm kıyafetin icine giremem :))))

ahaha benimde aynı düşüncem war :)) bende yememeyi düşünüyorum ama yemeden de geçmezki zaman :))

hiohoh bişi olmaz girersin merak etme cnm.. ben eşimi havalanından alıcam sonra eve geçicez ailesi ailem falan olucak... sonra dışarı çıkar gezeriz,topuklu giyicem gezerken o kesin:) havaalanına giderken gerek varmı? onu karar veremedım bende! beyaz dar paça pantolan üstüme
bershka da kırmızı büyük kurdaleli lacivert çizgili badler var ya ondan giyip,altına lacivert topuklu gıymeyı düşünüorum.. :))

ben slayt yapmaktanda vazgeçtim..planım da değiti herşeyim hazır:)) hohohohohohohoho ayyy gelin artıkkk höhöhöhö

selam kızlaarrr :79: nasılsınız bakiimm..ben kendımı yoğunn bakıma ve alışverışe verdım ne gıysem sureklı onu duşunuyorum sanki ilk defa karşılaşıcaz

sen daha teknolojiksin ben eski usul günlük yazdım. defterim tamamlanıcak yakında. resimlerimizi falan eklicem kapanış yazısını yazıcam ve süper olucaakk

süper olmuş canım

yarından itibaren başlayalım tepüklere ve kutlamalara kızlar

bende de var valla kıyafetlerimi hazırladımsaçımı da kendim yapmak zorundayım erken gelicek benim bebiş sabah 6 7 gibi incek otobusten bende 8de aynında olurum yada 8.15te:98:
accuk beni beklicek otogarda ama olsunannemler çakmamalı

güzel bir kombin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…