337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Merhaba herkese:))
Foruma yeni üye oldum,bu başlığı da yeni gördüm :))) ne kadar güzel bir başlık bu böyle :)))
Keske daha önce üye olsaydım siteye:( benimde sevgilim asker :)) 337. Donem :))
Salı gunü yanımda inşallah..o kadar cok özledim ki onu..
Şimdiden heycan basıyor :))) ne giyicem sacımı nasıl yapicam vs vs :))) ooofff cok güzel bir duygu bu :))))))))) geliyorlaaaaaaaarrrrrr :)))))

aynen yaa :)) bende şuan heycanlanmayaa başladıım yarında biraz kendime bakarsam geliwersiin hemeen dayanamıyorum :))

olsun geç olsun güç olmasın hoşgelldin:)) aynen,ben sabahtan fön çektirmeye gitcem:P ama kıyafet konusunda kararsızım:Pp hava durumuna bağlı artıkk hohohoohho gelllicek ler ki:1::1:

hawalaaarrr bu haftaa çok güzel olcakmış istanbuldaa yeşilimsii ona göre ayarlaaa kendiniii:)) bizim okul gezisi war da yakından takip edildi hawa durumları...

hawalaaarrr bu haftaa çok güzel olcakmış istanbuldaa yeşilimsii ona göre ayarlaaa kendiniii:)) bizim okul gezisi war da yakından takip edildi hawa durumları...
aynen bende 15 günlük hava rporunu takip edıorum hem ist hem antlya:)

olsun geç olsun güç olmasın hoşgelldin:)) aynen,ben sabahtan fön çektirmeye gitcem:P ama kıyafet konusunda kararsızım:Pp hava durumuna bağlı artıkk hohohoohho gelllicek ler ki:1::1:

aynen yaa :)) bende şuan heycanlanmayaa başladıım yarında biraz kendime bakarsam geliwersiin hemeen dayanamıyorum :))

Bende salı sabahtan kuaföre gidicem fon çektirmeye :))) bu hafta hergüne bir program yaptım zaman çabuk geçsin diye ama resmen şafak sıkıştırdı :))) ptesi gunüne bile bir sürü is koydum :))) son gun işkence olacak belli ki :)

Bende hava durumuna bakıp duruyorum :)))))) az cok hazırladım kafamda giyeceklerimi:)))

Bende salı sabahtan kuaföre gidicem fon çektirmeye :))) bu hafta hergüne bir program yaptım zaman çabuk geçsin diye ama resmen şafak sıkıştırdı :))) ptesi gunüne bile bir sürü is koydum :))) son gun işkence olacak belli ki :)

Bende hava durumuna bakıp duruyorum :)))))) az cok hazırladım kafamda giyeceklerimi:)))
hahaha hadi giyinin fotoları koyalım:DDDDDDDDDDDD

Cok yedim ayıptır söylemesi :)))) imkanı yok suan o düşündüğüm kıyafetin icine giremem :))))
Ztn yrndan itibaren hic bir şey yemeyeceğim :))))

Cok yedim ayıptır söylemesi :)))) imkanı yok suan o düşündüğüm kıyafetin icine giremem :))))

ahaha benimde aynı düşüncem war :)) bende yememeyi düşünüyorum ama yemeden de geçmezki zaman :))

hiohoh bişi olmaz girersin merak etme cnm.. ben eşimi havalanından alıcam sonra eve geçicez ailesi ailem falan olucak... sonra dışarı çıkar gezeriz,topuklu giyicem gezerken o kesin:) havaalanına giderken gerek varmı? onu karar veremedım bende! beyaz dar paça pantolan üstüme
bershka da kırmızı büyük kurdaleli lacivert çizgili badler var ya ondan giyip,altına lacivert topuklu gıymeyı düşünüorum.. :))

ben slayt yapmaktanda vazgeçtim..planım da değiti herşeyim hazır:)) hohohohohohohoho ayyy gelin artıkkk höhöhöhö:69:

selam kızlaarrr :79: nasılsınız bakiimm..ben kendımı yoğunn bakıma ve alışverışe verdım :52::52: :9: ne gıysem sureklı onu duşunuyorum :60: sanki ilk defa karşılaşıcaz :69: :9:

sen daha teknolojiksin ben eski usul günlük yazdım:1:. defterim tamamlanıcak yakında. resimlerimizi falan eklicem kapanış yazısını yazıcam ve süper olucaakk:16:

süper olmuş canım:66::66::66:

yarından itibaren başlayalım tepüklere ve kutlamalara kızlar :9:

kick-out1.gif

tekme.jpg

:52::52::52::52:

Merhaba herkese:))
Foruma yeni üye oldum,bu başlığı da yeni gördüm :))) ne kadar güzel bir başlık bu böyle :)))
Keske daha önce üye olsaydım siteye:( benimde sevgilim asker :)) 337. Donem :))
Salı gunü yanımda inşallah..o kadar cok özledim ki onu..
Şimdiden heycan basıyor :))) ne giyicem sacımı nasıl yapicam vs vs :))) ooofff cok güzel bir duygu bu :))))))))) geliyorlaaaaaaaarrrrrr :)))))

bende de var valla kıyafetlerimi hazırladım:66:saçımı da kendim yapmak zorundayım erken gelicek benim bebiş sabah 6 7 gibi incek otobusten bende 8de aynında olurum yada 8.15te:98:
accuk beni beklicek otogarda ama olsun:61:annemler çakmamalı:50:

hiohoh bişi olmaz girersin merak etme cnm.. ben eşimi havalanından alıcam sonra eve geçicez ailesi ailem falan olucak... sonra dışarı çıkar gezeriz,topuklu giyicem gezerken o kesin:) havaalanına giderken gerek varmı? onu karar veremedım bende! beyaz dar paça pantolan üstüme
bershka da kırmızı büyük kurdaleli lacivert çizgili badler var ya ondan giyip,altına lacivert topuklu gıymeyı düşünüorum.. :))

:23:güzel bir kombin:23:

Back