iyiii canım ya hepimiz iyi olalım artık..off ama ben hiç iyi degilim bikaç haftadır hep üzüyo beni cok sıkıldım bunaldım sabret diyoo..bugun carsısı vardı yine tartstık bende sıkıldımyaa sabret alttan al biyere kadar..off napıyım kızlar yaa cok moralim bozuluyo bilaç gündür..
Gelince unutulur herşey düzelir tatlım..
Takma kafana anı yaşa..Aylardır beklediğimiz üst devrelerde görüp imrendiğimiz günler geldi artık.
Tadını çıkarmaya çalış derim:119::119::119:
bilmiyorum canım baya tarsıstık..teli kapattı şimdi bitti çarsısı bişey diyebilirdiyaa ve benm yarın doğumgünüm böyle üzüyoya beni cok kötü oluyo.neyse artık gecer umarım
benim aşkım durup dururken ben seni var ya çok seviyorum diye mesaj atmış :)
ben de hayırdır noldu dedim :))
askerlik bitiyor ya aramı iyi tutim dedim dedii:)
başına gelecekleri biliyor tabii
şimdide napıcaksın bana korkuyorum senden diyor
dedim sen bi gel, 3 gün sonra saltanat bitiyor artık sıra ben de!!
:))) iyimiş dee oo bi mesajlaa olmaz öle deseydiin ben de diorum gelince kaprisin alasınııı şımarıklıığın en çekilmez boyutunu yapıcam :))
iyiii canım ya hepimiz iyi olalım artık..off ama ben hiç iyi degilim bikaç haftadır hep üzüyo beni cok sıkıldım bunaldım sabret diyoo..bugun carsısı vardı yine tartstık bende sıkıldımyaa sabret alttan al biyere kadar..off napıyım kızlar yaa cok moralim bozuluyo bilaç gündür..
bilmiyorum canım baya tarsıstık..teli kapattı şimdi bitti çarsısı bişey diyebilirdiyaa ve benm yarın doğumgünüm böyle üzüyoya beni cok kötü oluyo.neyse artık gecer umarım
bu güne geldiğimize inanamıyorum gerçekten
Şafak 3.5 gün
naber şafakdaşımmm :)))
aşkıma blog hazırladım kızlarrçok süper oldu hissettiklerimi yazdım hep oraya
çok mutlu olcakaslında biraz haberi var onun gmail i ile yaptım ama olsun
içindekileri okucak önemli olan o
bide aşkıma tişört aldım
böle işte süper olacak bi gelse:98::97::97::97:
off çok özledim yaa paşamı
yarından itibaren başlayalım tepüklere ve kutlamalara kızlar
aynennnn pazartesi başlıo depükler:)
olsun geç olsun güç olmasın hoşgelldin:)) aynen,ben sabahtan fön çektirmeye gitcemMerhaba herkese:))
Foruma yeni üye oldum,bu başlığı da yeni gördüm :))) ne kadar güzel bir başlık bu böyle :)))
Keske daha önce üye olsaydım siteyebenimde sevgilim asker :)) 337. Donem :))
Salı gunü yanımda inşallah..o kadar cok özledim ki onu..
Şimdiden heycan basıyor :))) ne giyicem sacımı nasıl yapicam vs vs :))) ooofff cok güzel bir duygu bu :))))))))) geliyorlaaaaaaaarrrrrr :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?