337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

süper olmuş canım:66::66::66:

:52::52::52::52:

bende de var valla kıyafetlerimi hazırladım:66:saçımı da kendim yapmak zorundayım erken gelicek benim bebiş sabah 6 7 gibi incek otobusten bende 8de aynında olurum yada 8.15te:98:
accuk beni beklicek otogarda ama olsun:61:annemler çakmamalı:50:

:23:güzel bir kombin:23:

teşekkür ederimmmmm,ben 8 de evden çıksam yeter,9 da inecek.. tanıdık var onun kuaförünü açtırıcam sabah :) kendim beceremem fönü,,, düzlştiri ylede yapmak istemiorum çok yapışık oluo..azıcık haavalı olsun:P:10:

Kızlarrr şimdi herkes pazartesi, salı ve çarşamba olmak üzere askercikleriyle buluşuyoooor:52:
sonra buraya bekliyoruz herkesi, nasıl oldu ilk görüş, ilk buluşma, neler yaptınız:52:
herkes gelsin ve anlatsııın:16: süper şeyler çıkıcaktır ortaya :16:

Kızlarrr şimdi herkes pazartesi, salı ve çarşamba olmak üzere askercikleriyle buluşuyoooor:52:
sonra buraya bekliyoruz herkesi, nasıl oldu ilk görüş, ilk buluşma, neler yaptınız:52:
benim depük gecem aynı zamanda veda gecemde olucak şekerler.. evli olduğum için artık foruma vakit ayıramam diye düşünüyorum... ama hepinizi özliycem...

benim depük gecem aynı zamanda veda gecemde olucak şekerler.. evli olduğum için artık foruma vakit ayıramam diye düşünüyorum... ama hepinizi özliycem...

gitmee kaaal yeşilimsii :))) zaten yawaş yawaş bırakılır burası ya unutulur gibime gelio...

gitmee kaaal yeşilimsii :))) zaten yawaş yawaş bırakılır burası ya unutulur gibime gelio...

eskisi gibi olmaz tabiki buraya bizi bağlayan askerlik olduğu için.. ama arada sırada akla gelince gireriz, nişan, düğün, bebiş haberlerimizi veririz. süper olmaz mııı:16:

Yesilimsi hemen hemen aynı tarz giyinicez seninle :))) gerçi ben hala kararsızım çünkü öğlen 1 gibi gelecek inşallah,evlerinde olucaz ailesi falan yani..o yüzden beyaz dar paça pantolonumdan ve topuklularimdan o gun için vazgeçip daha spor takılabilirim:)) ama ilk dışarıya çıktığımız aksam dar paça beyaz pantolonum kırmızı askıli t-shirtum kırmızı,beyaz,lacivert çizgili topuklu ayakkabı ve yine kırmızı,beyaz,lacivert çizgili çantamı düşünüyorum :))))

Yesilimsi hemen hemen aynı tarz giyinicez seninle :))) gerçi ben hala kararsızım çünkü öğlen 1 gibi gelecek inşallah,evlerinde olucaz ailesi falan yani..o yüzden beyaz dar paça pantolonumdan ve topuklularimdan o gun için vazgeçip daha spor takılabilirim:)) ama ilk dışarıya çıktığımız aksam dar paça beyaz pantolonum kırmızı askıli t-shirtum kırmızı,beyaz,lacivert çizgili topuklu ayakkabı ve yine kırmızı,beyaz,lacivert çizgili çantamı düşünüyorum :))))
evet canım çok gzüel olur bencede,ya hani ilk izlenim topuklu daha kadınsı:p ben genelde topuklu giyorum.. ama sennn kombinde güzel olucak valla. hımm bende çanta olaraktan lacivert takacaağğğııımm:Ppppppp çok güzeliz nolucak bu halimiz:27::27:

eskisi gibi olmaz tabiki buraya bizi bağlayan askerlik olduğu için.. ama arada sırada akla gelince gireriz, nişan, düğün, bebiş haberlerimizi veririz. süper olmaz mııı:16:
arada kaçamya çalışıp size gelişmelerden habrdar etmek isterim tabikideeeeeeeeeeeeeeeeeeee yihhhuuu:46:

ben 15-20 gün boyunca gelemem sanırım:9::74::92::77:

yarım saat kaldı adanaya waaaaaaaay be,bugünleride gördükyaaa:52::52::52::92::92::92::74::74::74:

Back