337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

heey ben geldim :)
benim sevgilim de 16'sında geliyo ama ben 17'sinde görcem inşallah..
o yüzden benim depük gecem 16'sında olsun :))

sorma canım ya vizeler okul falan koşturdum.. ben geldim sen kocişine gitmişsin.. nasılsın canım? ayy bu arada 1 hafta 6 gün yazıyor =)

iyiyim cnm gittim geldimm gezdimm bayağı..
denk gelmedik senle doruu..
nasıl geçti vizelerin bari..

buarada spookemm sen bi buluşma organizasyonu falan düşünmüşsün hala geçerlimi fikrin bana uyar buluşmaya katılabilirim ama gündüz olsun cnm ya herkese gece uymaz belki..

iyiyim cnm gittim geldimm gezdimm bayağı..
denk gelmedik senle doruu..
nasıl geçti vizelerin bari..

iyi tatlım çok şükür kurtuldum.. aşkımda geliyor daha ne isteyim.. ama plan yapmaktan kafayı yicem.. kızlar sizde öylemisiniz? ne giycem nereye gidicez vs vs =)

buarada spookemm sen bi buluşma organizasyonu falan düşünmüşsün hala geçerlimi fikrin bana uyar buluşmaya katılabilirim ama gündüz olsun cnm ya herkese gece uymaz belki..

iwett düşündüüm amaaa bana da gündüzler uymuyooo (( bi de istiyen pek yoook kiii :))

sen kaçta çıkıon ki işten cnm pazar falan olmazmı?akşamüstü buluşuruzz..
varmı istanbuldannnnn buluşmaya katılmak isteyenn..

iştee hafta sonları da ancak beşe doğru çıkarrım ama karşıya geçene kadar baya olur ...sizz toplaşıp gitmiş olursunuz ben gelene kadar :))

alçaklara kar yağıyor üşümedin miii sen bu işin sonunu dşünmedin mii,lıııılııılıııı lalalayy lallala llala lalalalllyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…