• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

mersi canım bendede açldı şimdi:) yaa milyon diye bişey kalmadı artıkkk:) yarından itibaren 900 saniyelere düşceğiz.geri sayım başlıyor kızlarrr:66: depük listesini hazırlayalm artık yawwww. çokkk heyecanlıyımmm
aynen depükk kim yicekkkkk onları hazırlayın,ben çok iş yapıorum hazırlıyamam:Pppp:68:

selam kızlar..ben bileheycanlanmaya başladıysam gerçekten çok az kaldı demektir..ınanılmaz gelıyo hla ya..resmen bıtıyo son 13 gun ınanamıyorum :53::52:

tememdir :))) ahhhha ahhh yerinizde olmayı ne kadar isterdim... allah kavuştursun gözünüz aydın diyeyim şimdiden biz daha çoooooooook beklicez:18::18::18::18::18::18::18:

tememdir :))) ahhhha ahhh yerinizde olmayı ne kadar isterdim... allah kavuştursun gözünüz aydın diyeyim şimdiden biz daha çoooooooook beklicez:18::18::18::18::18::18::18:
öle deme bizde 335 e öle dioduk depük vururlarken bak bizede az kaldı.. sanada geçicek inş..

bu arada yasminniko:) seninkini yanlış anladım,aynı geceydik zaten biz:PPPP

Back