heyy öle topicte yazmayın şu gece bu gece diye:)) özel msj atın karışmasın,öbür türlü takip etmesi zor olur yasemin için....... hadi bakalım pamuk parmklar klavyeye:))))))))kuzum bana tek mesaj atan sensin kimse yazmamış kii...
heeeyyyy asker yarencikleri depükk gecenizi mesaj olarak atın bana liste yapcamm huuuu..
yasemincimm şu listeyi bi görsek ucundan
canımcım hemen yasemıne depük geceni özel msj olarak atıver hemen eklesin,şekillensin listemiz sonra geç kalıcaz:))evevtt bende görmek istiyorumm.teskere listemiz giib bişey olcak bu yaww
kuzum bana tek mesaj atan sensin kimse yazmamış kii...
heeeyyyy asker yarencikleri depükk gecenizi mesaj olarak atın bana liste yapcamm huuuu..
Arkadaşlar hepiniz Jasmin25 rumuzuna depük gecenizi yazarak bilgilendirin,liste yapıoruz DEPÜK LİSTESİ :) sonra yok ben nıye yoktum vs. olmasınPP
iyiki hatırlattım onada oda yazmıycaktı yoksa leylaaevet şekerler evime geldiğim için telefonu modem olarak kullanıyorum oyüzden biraz yavaş gerideki sayfaları tek tek kurcalayamıyorum..Bana mesaj yazınkii depüklerinizzz geç kalmasın..
yeşilimsi,337 yazdı yokmu daha yazdıraaaannn heeyyy ahaaaliii
tamam sen msj atamadığın için seni msjsız kabul etcez artık:84::84::84: ama yaaa ben depük gecemi bile bilmiyom kiiii! belki 17 sinde belki 18 inde gelecek. Üstelik ben özel msj da atamıyoooom.
:84::84::84::84::84:Öhöööööööööööööööööööö
:84::84::84: ama yaaa ben depük gecemi bile bilmiyom kiiii! belki 17 sinde belki 18 inde gelecek. Üstelik ben özel msj da atamıyoooom.
:84::84::84::84::84:Öhöööööööööööööööööööö
şimdi depük gecesi askerin çıktığı gün mü oluyo yoksa buluşucağınız gün mü oluyor
burda herkes evli olmadığı için çıktığı gün göremicek sevdiğini
yavrucum mesela benımki 17 sabahı burda olucak kısmtese 16 gecesi saat 00:00 da depük yiyom:)))))))şimdi depük gecesi askerin çıktığı gün mü oluyo yoksa buluşucağınız gün mü oluyor
burda herkes evli olmadığı için çıktığı gün göremicek sevdiğini
askerciğini göreceğin günün birgün öncesi şekerim..
yavrucum mesela benımki 17 sabahı burda olucak kısmtese 16 gecesi saat 00:00 da depük yiyom:)))))))
olursun olur merak etme kısmet.. ben süprüüs yaıpom eşcimee haberi yok izin aldfım karşılamaya gıtcem inş:))keşke evli olsaydımm:84:
herkesi depükleyip göndericem büyük bi zevklee:87:
olursun olur merak etme kısmet.. ben süprüüs yaıpom eşcimee haberi yok izin aldfım karşılamaya gıtcem inş:))
hhaha bayılsın ayıltırız:)))seni görünce bayılmasa bare
hhaha bayılsın ayıltırız:)))
oyy havaalanında aşk patlaması yaşanabilir akşam haberlerde izleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?