337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kuzum bana tek mesaj atan sensin kimse yazmamış kii...
heeeyyyy asker yarencikleri depükk gecenizi mesaj olarak atın bana liste yapcamm huuuu..
heyy öle topicte yazmayın şu gece bu gece diye:)) özel msj atın karışmasın,öbür türlü takip etmesi zor olur yasemin için....... hadi bakalım pamuk parmklar klavyeye:))))))))

kuzum bana tek mesaj atan sensin kimse yazmamış kii...
heeeyyyy asker yarencikleri depükk gecenizi mesaj olarak atın bana liste yapcamm huuuu..

Arkadaşlar hepiniz Jasmin25 rumuzuna depük gecenizi yazarak bilgilendirin,liste yapıoruz DEPÜK LİSTESİ :) sonra yok ben nıye yoktum vs. olmasınPP

Arkadaşlar hepiniz Jasmin25 rumuzuna depük gecenizi yazarak bilgilendirin,liste yapıoruz DEPÜK LİSTESİ :) sonra yok ben nıye yoktum vs. olmasınPP

evet şekerler evime geldiğim için telefonu modem olarak kullanıyorum oyüzden biraz yavaş gerideki sayfaları tek tek kurcalayamıyorum..Bana mesaj yazınkii depüklerinizzz geç kalmasın..
yeşilimsi,337 yazdı yokmu daha yazdıraaaannn heeyyy ahaaaliii

iyiki hatırlattım onada oda yazmıycaktı yoksa leylaaP

:84::84::84: ama yaaa ben depük gecemi bile bilmiyom kiiii! belki 17 sinde belki 18 inde gelecek. Üstelik ben özel msj da atamıyoooom.

:84::84::84::84::84:Öhöööööööööööööööööööö

tamam sen msj atamadığın için seni msjsız kabul etcez artıkpp

şimdi depük gecesi askerin çıktığı gün mü oluyo yoksa buluşucağınız gün mü oluyor
burda herkes evli olmadığı için çıktığı gün göremicek sevdiğini

sende pek bi dertliymişin be arkadaşımm..tamam sen atma mesaj 17de yapalım sana o halde depükk..
ama ben 17de gelebilirmiyim topice o ayrıı başka planlarım olcakta

Son düzenleme:
şimdi depük gecesi askerin çıktığı gün mü oluyo yoksa buluşucağınız gün mü oluyor
burda herkes evli olmadığı için çıktığı gün göremicek sevdiğini
yavrucum mesela benımki 17 sabahı burda olucak kısmtese 16 gecesi saat 00:00 da depük yiyom:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…