kızlar biliyosunuz benim askerim kastamonuda
bugün de başbakanın mitingi için ekip çıkardılar her ilçeden
benin aşkım gitmedi ama arkadaşları gitmişti eskortluk için
haberlerde izlemişsinizdir 1 polis şehit olmuş
terör her yerde Allah askerlerimizi korusun, kötü oldum duyunca
Allah rahmet eylesin şehit polise de
kızlar selam.bişey sorcam size.şu biizm şafak sayacı var ya şaşırmış galiab % 72 diyo yaa:))
gayet başarılı çalışıyo şuanda:))) allah şaşırtmasın yarabbim:))) Geçen Zaman (%92)
iyidir gezginn:)) senden nbr diye soriymmi saçmamı olur hahaha:))aynen benimkide başarılıı..
yelizcim nbr kııss
bu sinameki baydı beni yasmiiiinnnnnnn,bitsin artık sıkıldımpppp
kaç hafta oldu şimdi senin cnm azmı kaldı kes artık bence kocişe kokcan bak bu gidişle..
kaç hafta oldu şimdi senin cnm azmı kaldı kes artık bence kocişe kokcan bak bu gidişle..
iyidir gezginn:)) senden nbr diye soriymmi saçmamı olur hahaha:))
yok canım ben orda değilim.. bi kurum var orda anlaşmalı sigorta satıyorum.. e olabilirr çalış tabi boş durmasor sor olmaz şeker saçmaa..
artık geldim istanbula evimde oturuyorum..iş bakıom artık yeter gezdiğimm..mayısta ege turundan sora girsem bi işe süper olur..Buarada sen sigortam.nettemi çalışıon?bi arkadaş bana önerdide ondan sordum.eğer öleyse senden bilgi alabilirmiyim..
yavruş 6.cı kfamda şuanda hahah,2 tane kaldı haftaya kesim diorum 7 de yeter heralde:97:
evet 8... napalım başaldık bi kere............ kontrol paneli,ordan profilimi düzenle... hemen alltta kişisel rutbe yazıo oraya istedini yaz küfür falan8den sora fışkırıomuş ya öle yazıo o topicte
nerden değiştircem o lilyumu hakkattenn komik olmuş lilyum lilyum dolaşıom
gayet başarılı çalışıyo şuanda:))) allah şaşırtmasın yarabbim:))) Geçen Zaman (%92)
evet 8... napalım başaldık bi kere............ kontrol paneli,ordan profilimi düzenle... hemen alltta kişisel rutbe yazıo oraya istedini yaz küfür falanpppppp hahahha
aa bakalımee sorun ebnde mi ozamn:) niye böyle dyo yaa %92 y görmek istiyorummmmmmmmm
sayfayı atsanıza buraya
hehh şöle çok açtı bu seniiyaptım yaptım senimi kırcam yavruu
aa bakalım
337. Ksa Dnem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?