sevgililerimizde buna dahil.. benim sıpa için konuşuyorum paşa izmirde 150 gün sayıyor yaptığı tafranın haddi hesabı yok.. biri duysa dediklerini heralde 2 yıldır falan şırnakta çatışmada sanacak
1 mayısta çarşıya bi tek benim aşkım çıkmış herhalde
iiiiz sen:) soruma cvp istiorumslm kızlar nasılsınız?
iiiiz sen:) soruma cvp istiorum
Selam ben iyim aşkımı bekliyorumSen nasılsın?
ya ben sordumda eşime,o dioki doğan güneş 16 sı ogün öle geçiomuş, 17 sabahı da gelıyo ya sayım doğru dıyo yani.. oda 15 sayıyo çünkü.slm herkese nabersinis kıslarr,bu şafak olayını tam olarak bende çözemedim birazdan arar zannımca eşim(henüz aramadıda bugün)arayınca ona soriim bi ben,doğan güneş muhabbetini:86::26::78:
evet hatırlıyorum canım,bizimkide 17 sinde gelicek sabak... ama şuan şafak 15 diyoruz.. 16 sı doğan güneş oluyomuş.. nebilim ben karıştım???slm kızlar, biz de çarşıya çıkamayanlardanız. İstanbul olunca izin mizin çıkmadı.
yeşilimsi şafak olayına gelince bi tarihte konuşmuştuk seninle. Ben demiştim ki topiğin şafağı önde benimki 1 gün sonra. Sonra moralimiz bozulmasın diye topikle sayalım demiştik.
yani bizim şafak bugün 16 ve 16 mayıs günü şafak doğan güneş diycez.
yanlış biliyosam biri beni uyarsın
seninki 16 mayısta geleceği için sen doğan gğüneşi 1 gün öncesinden sölicen yani 15 mayıs doğan güneş olucakslm kızlar, biz de çarşıya çıkamayanlardanız. İstanbul olunca izin mizin çıkmadı.
yeşilimsi şafak olayına gelince bi tarihte konuşmuştuk seninle. Ben demiştim ki topiğin şafağı önde benimki 1 gün sonra. Sonra moralimiz bozulmasın diye topikle sayalım demiştik.
yani bizim şafak bugün 16 ve 16 mayıs günü şafak doğan güneş diycez.
yanlış biliyosam biri beni uyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?