• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şafak sayacıda 15 de.. 17 sabahı duracaktır dediğine göre,17 mayıs sabahı gelenler in doğan güneşi 16 mayıs oluyo... 17 zaten sayılmıyo. olay budur:))

akşam bir düşündüm bu hafta zaten geçti haftaya diycez ki "haftaya yanındayım." delircek gibi oluyorum düşündüğümde :62: :64:

selaaaaam kızlarrrrrr çalışıp geldiim ben sizler napıonuuuz ....şafak 16 oley oley oley ;))

şafak sayacıda 15 de.. 17 sabahı duracaktır dediğine göre,17 mayıs sabahı gelenler in doğan güneşi 16 mayıs oluyo... 17 zaten sayılmıyo. olay budur:))

şafağın doğrusu 16 bence... şafak sayacıda daha tam 15 e düşmemiiş 16 dan düşüo 15 küsür saat dio ya öle yani ...neyse ne farkeder gerçi şu saatten soraaa mayısın 1i bugün iki haftacık kaldııı :))))

şafagın dogrusu 16dır. 17sınde cıkıcaklar ıcın. Dogan gunes de 17 sabahı oluyor. Dogan gunesle bırlıkte cıkıyolar mantık o aslında=) ben 16 sayıyorum cunku 16 mayısta şafak sadece bırrrrrrr demek ıstıyoruuum :69:

bebegımın melek yuzunu gordum bugun keyfım yerınde=) her ne kadar su saat ıtıbarıyle 31 saattır uykusuz olup bana baygın baygın baksa da... :69:
Özledım offfffff=((

bazılarının şafak dördünü görmek de kıskandırıo nursel bilmem anlatabiliyo muyum :) bööf bi aydır görmüom beeen :(((

oyyyy oyyy :) olsuun o öle de olsa seni görünceee tüm yorgunluğu geçmiştiiiir:)))

ben de gece onunla bekledim zaten 4 saat falan uyudum
gece yarılarına kadar mesajlasmayı nasıl özlemişim ama yaa:16:
bugün de baygın baygın bakışıp, karşılıklı esneyerek konuştuk ama çok güzeldiiii:69:

ben de gece onunla bekledim zaten 4 saat falan uyudum
gece yarılarına kadar mesajlasmayı nasıl özlemişim ama yaa:16:
bugün de baygın baygın bakışıp, karşılıklı esneyerek konuştuk ama çok güzeldiiii:69:

hadi bakalım aşukla maşuk :)))
mesajlaşmak mıı o da ne :S :))) ben unutttum ben yakında telefonda konuşmayı da unuturum ben ankesörlüden nöbetleri olmuyunca arıyooo nöbet yokken de ben dersteyim :(( bööf neyse yaaa 16 gün kalmıştı di mi :)))

hadi bakalım aşukla maşuk :)))
mesajlaşmak mıı o da ne :S :))) ben unutttum ben yakında telefonda konuşmayı da unuturum ben ankesörlüden nöbetleri olmuyunca arıyooo nöbet yokken de ben dersteyim :(( bööf neyse yaaa 16 gün kalmıştı di mi :)))

16 kaldııııı tabii
baya az kaldı :62:
atarsa 15:52:

doğan güneş 17 sabahı değilmiş işte,1 gün öncesi...... neyse herkez kendi bildiği gibi yapsın:D

Back