özledim kurbağa prensimi =( ama kızgınım da.. yeter ya bitmedi gitti..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özledim kurbağa prensimi =( ama kızgınım da.. yeter ya bitmedi gitti..
( GEÇİYO GEÇİOO ÇOOOOOOOOOOOOOOK AZ KALDIIIII...benim duygularımda çok değişken yaa....hafta içi bunalım takıldıım şimdiii az kaldıı diye sewinçliyim.....
( GEÇİYO GEÇİOO ÇOOOOOOOOOOOOOOK AZ KALDIIIII...benim duygularımda çok değişken yaa....hafta içi bunalım takıldıım şimdiii az kaldıı diye sewinçliyim.....
bende de 2 gündür gündüzleri bi neşe, geceleri bunalımlı bi hava hakim
hadi hayırlısı![]()
eee aşk geceleri aranıyo en çok da ondan :)) bende hafta iiçindeki kötü olaya çok bunaldım düzeleyiim dediiimmmmm...hepiniz düzelin 2 hafta sora hasret bitio...finito - the end dices:)) we sonunda mutlu son olcak :)) ben hala umuyorum tabii kii bu mutlu sonu :S ceza çıkmassa
hepimiz için iyi biticek canımm ben öyle inanıyorumm![]()
Off ya ne biçim bi hafta sonu buu![]()
aynen ondan... yeter artık diye sokakta bağırmak istiyorum :86:
Pazartesi teslim etmem gereken 3 proje var ve ben artık insaklıktan çıktımm![]()
Torun Torun üzme dedeni,deden çoook seyretti gideni Şimdi sen seyret dedeni.
Torun torun ötmez borunn ötsede borun şafağın sorun
:118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
ahahahaha ama benimkisi torunlarını göremicek :)) onnar geç geliorlarmışşşş....
Torun Torun üzme dedeni,deden çoook seyretti gideni Şimdi sen seyret dedeni.
Torun torun ötmez borunn ötsede borun şafağın sorun
:118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
çok süperrr çokkk bayıldımm=) moralim yine düzeldi kızlarrr başka forumlarda 100den 200den düşüyoruz diye seviniyorlar.. atarsa 15... ve geçmiyor bitmiyor diyoruzzz.. çok şükür bittiyorrrrrrrrrr
Aynen öyle tatlım. Hiç şükretmesini bilmiyoruz biz..Millet 460 gün bekliyor biz 155 günün lafını ediyoruz ve askerlerimiz hiç bi tehlikenin olmadığı yerlerde..Ne şartlarda askerlik yapanlar var halbuki:26::26:
sevgililerimizde buna dahil.. benim sıpa için konuşuyorum paşa izmirde 150 gün sayıyor yaptığı tafranın haddi hesabı yok.. biri duysa dediklerini heralde 2 yıldır falan şırnakta çatışmada sanacak![]()