337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şafak sayacıda 15 de.. 17 sabahı duracaktır dediğine göre,17 mayıs sabahı gelenler in doğan güneşi 16 mayıs oluyo... 17 zaten sayılmıyo. olay budur:))

akşam bir düşündüm bu hafta zaten geçti haftaya diycez ki "haftaya yanındayım." delircek gibi oluyorum düşündüğümde

selaaaaam kızlarrrrrr çalışıp geldiim ben sizler napıonuuuz ....şafak 16 oley oley oley )

şafak sayacıda 15 de.. 17 sabahı duracaktır dediğine göre,17 mayıs sabahı gelenler in doğan güneşi 16 mayıs oluyo... 17 zaten sayılmıyo. olay budur:))

şafağın doğrusu 16 bence... şafak sayacıda daha tam 15 e düşmemiiş 16 dan düşüo 15 küsür saat dio ya öle yani ...neyse ne farkeder gerçi şu saatten soraaa mayısın 1i bugün iki haftacık kaldııı :))))

şafagın dogrusu 16dır. 17sınde cıkıcaklar ıcın. Dogan gunes de 17 sabahı oluyor. Dogan gunesle bırlıkte cıkıyolar mantık o aslında=) ben 16 sayıyorum cunku 16 mayısta şafak sadece bırrrrrrr demek ıstıyoruuum

bebegımın melek yuzunu gordum bugun keyfım yerınde=) her ne kadar su saat ıtıbarıyle 31 saattır uykusuz olup bana baygın baygın baksa da...
Özledım offfffff=((

bebegımın melek yuzunu gordum bugun keyfım yerınde=) her ne kadar su saat ıtıbarıyle 31 saattır uykusuz olup bana baygın baygın baksa da...
Özledım offfffff=((

oyyyy oyyy :) olsuun o öle de olsa seni görünceee tüm yorgunluğu geçmiştiiiir:)))

bazılarının şafak dördünü görmek de kıskandırıo nursel bilmem anlatabiliyo muyum :) bööf bi aydır görmüom beeen ((

oyyyy oyyy :) olsuun o öle de olsa seni görünceee tüm yorgunluğu geçmiştiiiir:)))

ben de gece onunla bekledim zaten 4 saat falan uyudum
gece yarılarına kadar mesajlasmayı nasıl özlemişim ama yaa
bugün de baygın baygın bakışıp, karşılıklı esneyerek konuştuk ama çok güzeldiiii

hadi bakalım aşukla maşuk :)))
mesajlaşmak mıı o da ne :S :))) ben unutttum ben yakında telefonda konuşmayı da unuturum ben ankesörlüden nöbetleri olmuyunca arıyooo nöbet yokken de ben dersteyim ( bööf neyse yaaa 16 gün kalmıştı di mi :)))

16 kaldııııı tabii
baya az kaldı
atarsa 15

doğan güneş 17 sabahı değilmiş işte,1 gün öncesi...... neyse herkez kendi bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…