• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

spooke canım, en fazla 7 gün falan ceza verirler o da askerlikten sayılır zaten..
ama bence de ceza vermezler azcık günü kalmış..

eşimin olduğu yerde tel yakalatan çok olmuş, ceza vermemişler, ellerinden almışlar sadece telefonlarını..
inşallah bişey olmayacaktır merak etme..

fulyaaa
herkes olumlu düşünüyor bak sinerji yarattık
bişeycik olmaz görürsün :)

Son düzenleme:
spooke canım, en fazla 7 gün falan ceza verirler o da askerlikten sayılır zaten..
ama bence de ceza vermezler azcık günü kalmış..

eşimin olduğu yerde tel yakalatan çok olmuş, ceza vermemişler, ellerinden almışlar sadece telefonlarını..
inşallah bişey olmayacaktır merak etme..

:)) ayy siz böle söleyiince mutluu olduum amaa bakalıım belki yarın bişiler anlarıız ...bunnarın orası tuhaf bi yer ne olcağı belli olmaz...

umarıım canııım yaaa bende inanmaak istiyoruum ama içim içimi kemiriyor bi taraftan da :( i,nş olmazz inş bişi olmaaaz.....
Komutanları iyiyse bişey olmaz.Bizimkininde orda herkesin teli olduğunu biliyorlar ama bişey demediler şimdiye kadar.Kötü düşünme sen birşey olmaz inşallah

fulyaaa
herkes olumlu düşünüyor bak sinerji yarattık
bişeycik olmaz görürsün :)

ewet ewet ihtiyacıım wardıı güzel olduu :))bişiyciklerrr olmasıın bizdee kawuşalım kalan zamanda az görüşmeye de razıyım no porblem :))
komutanlarımız kötüü sert amaa o kdr da taş kalpli diildirlerrr umarıım....

canım ben de şimdi okudum.. bişey olmaz inş. dulaarım sizinle.. o kadar az kalmışken yapmazlar. gözdağı vermek için yapıyolardır. güzel düşün güzel olsun ;))

canım ben de şimdi okudum.. bişey olmaz inş. dulaarım sizinle.. o kadar az kalmışken yapmazlar. gözdağı vermek için yapıyolardır. güzel düşün güzel olsun ;))

:)) inş inşş inşşş :)) şimdii aradı yatıomuş da aramayınca hapse atıldı filan sanıom ....umarıım hallolur yarınaa

kızlarr hepisiniiizinde başınıı şişirdiiim :((( kusuraaa bakmayınn....dua edin ama bize....

SEN, SEN ve Yine SEN...
Ne çok SEN var yüreğimde...
Dur, susturma beni... Haykırayım seni sevdiğimi...
Dünyalar duymalı... Bir uçtan bir uca dağları delmeliyim Ferhat gibi...
Sen sus ben sana yüreğimi konuşturayım...
Anlatsın... Karanlığıma aydınlık katan seni!!!

:)) inş inşş inşşş :)) şimdii aradı yatıomuş da aramayınca hapse atıldı filan sanıom ....umarıım hallolur yarınaa

kızlarr hepisiniiizinde başınıı şişirdiiim :((( kusuraaa bakmayınn....dua edin ama bize....

oh sesini de duydun iyi gelmiştir:16:
yarına her şey hallolur inşallah dualarım sizinle
haberdar et bizi de durumdan

oh sesini de duydun iyi gelmiştir:16:
yarına her şey hallolur inşallah dualarım sizinle
haberdar et bizi de durumdan

ewet iyi geldii yannız ağlayasım da geldii...askerliğin ilk günleri gibi... o çaldırıo ben arıom filaan :) ceza alcan mı hapse attılar sandım lar filan :)))

fulya cnm üzüldüm çok ama bukadar temiz kalpli yarenin duasıyla bişicik olmucak askerine inşallah..

:52::52::52:hu huuuuuuuuuuuu 337. dönem asker yarenleri canlarım ciğerlerim bu saatte sizlere bi selam çakiim öle gidiim istedim hazır ofise gelmek zorunda kalmışken zavallı ben:37:bide şafak attıriim öle gidiim artık demi:46::46::46:napıyosunuz bakiim:70::69:

:52::52::52:hu huuuuuuuuuuuu 337. dönem asker yarenleri canlarım ciğerlerim bu saatte sizlere bi selam çakiim öle gidiim istedim hazır ofise gelmek zorunda kalmışken zavallı ben:37:bide şafak attıriim öle gidiim artık demi:46::46::46:napıyosunuz bakiim:70::69:

facede bana arkdşlık yollayan senmisinnnn ? :))

19 geliiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr,inanan varmı:))))))))))))) allamm

Back