• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bugünküü son durum:)) düün akşaam suçlu bi askerr nezaretteykeen jiletlemiş kendinii we benim sewgilimle beraber beş kişiyi muhafız olarak hastaneye yollamışlarr...o yüsdeen aramamış sabahın altısında arayıppp özür diledii dün akşaam arayamadııı için sabahın köründe aradıı:) oh be rahattladım .... üzüldüümü farketmemesii çok acı olurduuu....

iyi bari canım yaa sevindim senin adına :) boşuna kızdın çocuğa :69:

bugünküü son durum:)) düün akşaam suçlu bi askerr nezaretteykeen jiletlemiş kendinii we benim sewgilimle beraber beş kişiyi muhafız olarak hastaneye yollamışlarr...o yüsdeen aramamış sabahın altısında arayıppp özür diledii dün akşaam arayamadııı için sabahın köründe aradıı:) oh be rahattladım .... üzüldüümü farketmemesii çok acı olurduuu....

spookem canım ciğerim bak boşuna üzdün kendini,afferim enişteye:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::69::70:

hahahah Asker işte değerini bilmen laZIM:PP

Eveettt bendende SON DAKİKA Haberleri!!!! 1.Haberimmm İşyerinden izin aldım 17 mayıs Salı izinliyim:))))))) 2.Haber Saçım sarımsak kokmadı bugun:)))) veeee saçların uzadı yeliz yaa diyenler oldu heheheh:))))) 2. hbr ne kadar da önemsiz olsada gelişme işte yapcak bişi yok:66::66::66:

Yihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuu çok mutluyummmm,aşkitolar gelicek çok az kaldııı...... ben gider yemek yer geleriiimm:39::39::39:

Eveettt bendende SON DAKİKA Haberleri!!!! 1.Haberimmm İşyerinden izin aldım 17 mayıs Salı izinliyim:))))))) 2.Haber Saçım sarımsak kokmadı bugun:)))) veeee saçların uzadı yeliz yaa diyenler oldu heheheh:))))) 2. hbr ne kadar da önemsiz olsada gelişme işte yapcak bişi yok:66::66::66:

:))) bu haberlerrrdee müthiiiş :)) saçının kokmaması da haha :))

oooh yeliiz iki gündüüür ne bu neşeee :))) az kaldı diee di miiii :))))
ya sorma çok dengesizim boş konuşuyorum hep:)) ağzım kulaklarımda heheh.. ya geceleri uyuyamıyorum artık hayal kurmaktan,çok heycanlıyım:)))))):66::66::69::69:

oo süpermiş benim için ikinci haberinde önemli şekerimm..ozaman bende yapıyorum hayde gazamız mübarek olsunn..
izin olayınada sevindim ii olmuş senin için..

ya baakk gördünmü bazen acele etmemek lasıımm şeker öfkeye uyup..

oo süpermiş benim için ikinci haberinde önemli şekerimm..ozaman bende yapıyorum hayde gazamız mübarek olsunn..
izin olayınada sevindim ii olmuş senin için..
ay çok thansk canım cım:))) yap yapp iyi oluyo valla.. izin işi tamamdır yasmiinim yaa y,hhhuu

Back