• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın canımm...benimkinin de nöbetleri coştu bu sıralar günde 10 dk ancak görüşebiliyoruz..başa döndükk sanki ilk günlerdeki gibi bi yogunluk.. görüşememek..cep telefonunuda dışarı çıkardı çok arama yapıyorlarmış..ankesörlüden konuşuyoruz ama hiç bişey anlaşılmıyo ondanda yaa :43::43:

tek tesellimiz şafagın eriyip gitmesii...
25 erzurumm başka yokk :72: :72: :72:

öff aynen daisybety bizde de çok arama war accık arıoo...onda da sen beni aldatıon zannımca muhabbetlerine giriomm :) AMA yapcak bişiy yok mecburen dayANCAAS....bitsiiin şafaaklar benimde 26 ...

öff aynen daisybety bizde de çok arama war accık arıoo...onda da sen beni aldatıon zannımca muhabbetlerine giriomm :) AMA yapcak bişiy yok mecburen dayANCAAS....bitsiiin şafaaklar benimde 26 ...

benimkide önce ailesini yanına gidicek sonra hemen gelicem diyor ama bakalım benim şafak belirsiz aslındaa :14: :14:

oof bu aralar çok zor geçiyor yaa nedense günler az kaldı ama çok zorlanıyorum benn :59:
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik biraz daha sabretmek lazımm poff !!!

kızlar bu yazıyı kkdaki askerlikle ilgili bi forumdan bulmuştum..begenip kopyalamıştım..sonra da kendime göre biraz değiştirmiştim vaktiniz varsa okuyunn..güzel bir yazı olmuş..

En zor zamanlar sevgilinin askerde olduğu zamanlardır.
İnsan telefonun başından çekilemez ha aradı ha arayacak sancısıyla
Düşmeye gönlü olmayan telefon ise düşse dahi kapanıverir iki dakikada
Ne umdum ne bulduma dönüşüverir heyecanla beklenen telefon...
Asker yolu beklemek böyleymiş meger dersin..

Öncesinde hiç ilgini çekmediği halde televizyonda askerlik ile ilgili tüm haberleri seyretmek..
Onunla beraber gün saymak.. Onsuz hiç bir yere gitmek istememek...
Her yere telefonu yanına alıp gitmek.. arasa da sesini duysam diye bütün gün beklemek..
Bütün gün geçmeyen dakikaların telefonda bir anda geçmesine sinir olmak...
E-mailler yazmak.. kendince fedakarlıklarda bulunmak..
Askerlik bitince yasayacaklarını hayal etmek...

Sürekli can sıkıcı bir hüzün halinde olmak..
En ufak bir şeyi bile paylaşmak istediğin anda aslında onun uzakta olduğunu anımsamak
Öyle gerekli gereksiz arayamayacağını kabullenmek..!

Ya geçmişi düşünürsün ya geleceği.
Gün gelir geçmişteki anılarda kaybolursun gün gelir hayallere dalarsın geleceğe dair.

Hiç bitmeyecek gibi gelir beklemek...
Bazen ne çabuk geçmiş günler dersin bazen daha bir sürü gün daha var dersin
Kafa karışır algı bozulur. Ama o yanında olmasa bile her şeyi onunla yaşarsın...

Gideceği güne kadar yanında çektiğin ızdırabı en büyüğü sanırsın;
Bir türlü doyamazsın o ısıyı stoklarsın..
Yüzünden binlerce kare fotoğraf çekersin gözlerinle..
Sonra vedalaşma anı gelir ki ilkinden kat be kat büyüktür ağrısı...

Tek emin olduğun geçmişinizdir sırtını ona dayar belirsiz geleceğe dair planlar yaparsın
Hırs olur biraz bu bekleyiş yapmamız gerekenler adına.

Ve Zaman yine durur. Resimlere bakmak, dolabımı bin elli kez düzeltmek belki oyalar..
Yine de en güzel çare telefonun çalmasını beklemektir...

İzin gününde kameradan onu gördüğünde
Dünyanın en özlem dolu en hüzünlü insanı olursun bir anda, ama bir o kadar da mutlu...

Hayatın en sadık bekleme dönemi. Beklemek beklemek sadece beklemek.
Anlatılarak bitirilemeyecek paylaşmayla azalmayacak bir özlem...

bu aralar zaten çok kötü geçiyor her şey üst üste geliyor ya
iki tane gerizekalı yüzünden telefonlar toplandı
çocuğun biri, başkasının telefonundan kız arkadaşının numarasını almış,işletmiş, sonra kavga etmişler.. komutan zaten daha önce uyarmıştı, şimdi de topladı bütün telefonları
konuşamıcam artık, yine başa döndük ankesörlüden 2dk duyarım artık sesini
off sabrım sınanıyor kesin, nasıl geçicek 26 gün hiç bilmiyorum

çocuğun biri, başkasının telefonundan kız arkadaşının numarasını almış,işletmiş, sonra kavga etmişler.. komutan zaten daha önce uyarmıştı, şimdi de topladı bütün telefonları

canım benim kötü olmuş ama dua et bak az da olsa sesini duyacaksın..
beterin beteri var diye düşün bak benim aşkm pazar günü tatbikata gidicek ve 15 gün sesini duyamıcam,birbirimizden haber alamıcaz.26 gününüz var bu zamana geldik bundan sonrası da çabucak geçer inşallah :69:

beterin beteri var diye düşün bak benim aşkm pazar günü tatbikata gidicek ve 15 gün sesini duyamıcam,birbirimizden haber alamıcaz.26 gününüz var bu zamana geldik bundan sonrası da çabucak geçer inşallah :69:

haklısın canım beterin beteri var ama çok zor geliyor artık
aşkımın da sesi kötü geliyordu, zaman bi tek seninle geçiyordu napıcam şimdi ben dedi
ona da üzüldüm.
zaman çabucak geçsin artık

haklısın canım beterin beteri var ama çok zor geliyor artık
aşkımın da sesi kötü geliyordu, zaman bi tek seninle geçiyordu napıcam şimdi ben dedi
ona da üzüldüm.
zaman çabucak geçsin artık

artık onların da bizim de sabrımız kalmadı canım ama kahretsin ki yine sabretmek zorundayız :69:
siz alıştınız sürekli iletişim halinde olmaya o yüzden zor gelir tabiki ama sık sık aramaya çalışır zaten o da seni :44:

artık onların da bizim de sabrımız kalmadı canım ama kahretsin ki yine sabretmek zorundayız :69:
siz alıştınız sürekli iletişim halinde olmaya o yüzden zor gelir tabiki ama sık sık aramaya çalışır zaten o da seni :44:

evet canım ya, biz devamlı mesajlaşıyoduk akşam uzun uzun konuşuyoduk. O yüzden çok zor geliyor şimdi. :14:
sabretmek zorundayız, güçlü olmak zorundayız :97:

kızlar selam .nasılsınız? izin günümdeym ben bugün.evdeyim.akşam olsada aşkımın sesini duysam:16:
bitsin şu kalan zamanda hayrlısıyla.allahım sen sabır ver bize

günaydıın kızlarrr....güne kötü haberlerle başladım ama :( 4 saattlik nöbeti sewgilimin 8 saate çıkarılmışşş...yazık ama yaa:(( çocuk daha normal dik duramıo sekiz saat napar hiç insaf yook ya :( danışmaya koycakları normal adam yok die böle yapmışlarr...bende dediim sende deliiir:))

offf yaaa nolcak bu askerlerimizinn haliii yaaa nöbetten nefret ediyorummmmm:47:

sabır cnm sabır bu sınamada geçecek..
işte böle dengesizler yüzünden bişi olunca insan çok sinir oluo ama napcan..
Geçecek şeker geçeck üzülme bak 160lardan 26 ya indik nerdeyse tekli rakamlara düşcez az kaldı az sabır ve dua etmek tek çare bence..

senin tatbikatta zor cnm allah yardım etsin askerine çabucak su gibi geçsin gitsin tatbikatta..

kızlar selam .nasılsınız? izin günümdeym ben bugün.evdeyim.akşam olsada aşkımın sesini duysam:16:
bitsin şu kalan zamanda hayrlısıyla.allahım sen sabır ver bize

iyiyiz cnm sen nasılsın bakalım..
biteceekkkk biteceeeekkk dielim bitsin..

sabır cnm sabır bu sınamada geçecek..
işte böle dengesizler yüzünden bişi olunca insan çok sinir oluo ama napcan..
Geçecek şeker geçeck üzülme bak 160lardan 26 ya indik nerdeyse tekli rakamlara düşcez az kaldı az sabır ve dua etmek tek çare bence..

iki tane gerizekalıya söyleniyorum, aşkımla bizim için dua ediyorum
elimden bişey gelmiyor başka napim, zaten ilk günleri düşünüp şükrediyorum
azcık kaldı azcıkkk:nazar:

hadi gözünaydınn wakeupcallımm:66:

sağol jasminimm:54: arar devamlı hiç dayanamaz zaten yavrum benim:69:

iki tane gerizekalıya söyleniyorum, aşkımla bizim için dua ediyorum
elimden bişey gelmiyor başka napim, zaten ilk günleri düşünüp şükrediyorum
azcık kaldı azcıkkk:nazar:

sağol jasminimm:54: arar devamlı hiç dayanamaz zaten yavrum benim:69:

ya burda biri üzüldümü artık bende üzülüyorum,mutlu oldumu acaip mutlu oluyorumm:66::66:
çok sevindim gerçekten senin adına..
o iki şapşalıda şuan dövesim geldi:22::22:

ya burda biri üzüldümü artık bende üzülüyorum,mutlu oldumu acaip mutlu oluyorumm:66::66:
çok sevindim gerçekten senin adına..
o iki şapşalıda şuan dövesim geldi:22::22:

aynen benim de öyle biliyor musun, hani biri mutsuz olunca, ağlıyorum falan diyince ben çok kötü oluyorum. hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ya, özdeşleşiyoruz herhalde ondan oluyor.

eşimin face ine baktım kızlar.asker kamuflajın içinde resmi vardı.onu görünce garip oldum.nasılda masum duruyo.o kıyafetler içinde görünce dahada bi özlemim artıyo sanki.

Back
X