evet canım ya haklısın, şaka yapmaya korkuyorum valla ciddileşiyor kavgaya falan dönüşüyor
bi çıksın gitsin evine, kendine gelsin, sonrası çabuk geçicek inşallah
sağol canım bekliceksin biliyorum, ama bekleme boşver ben başımın çaresine bakarım , tek kalmaya alıştım zaten, sen sevgilinle vakit geçir
Mina ne güzel bir gününüz kalmış darısı başımıza.Bizimde az kaldı ama dimi:)
ekranın alt kısmında bir nursel gördüm sanki :)
nasılsın canımm?
öncelikle hepinizi çok özledimuzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız canlarım kaderdaşlarım,topiğimiz sessiz kimsesiz kaldı bi ara çok üzücü bu en heyecanlı günlerimizi birlikte paylaşıcakken işten güçten yada havanın güzel olmasından ötürü uğrayamıyoruz buraya sanırım,neyse şafaklar atıyo,azalıyo artık,iyice yaklaştı güzel günler
wakeupcall cnm çok sevindim senin adına,orda bırakıp gelmek zor ama görmek de çok ii geliyo insana
esracım sana çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine,öksürüğe ballı zencefil ii geliyo dene istersen :94:
yasminin kuzum sen nasılsın,neler yapıyon bakiim?
bizde çok şükür 40 bozuk şafağımız atarsa 37 canlar,eee izin kullanınca böle acı çekiyoz şimdi,herkes sayıyo 26 biz sayıyos 38,olsun ama buda geçicek biticek gidicek bu zor günler.
kuzum senin şafağını severim bennasılsın heyecan varmı bakimmm? :78:
ya heyecan var tabi daha şimdiden:)
ama benim sevgilim önce annesinin yanına gidecek sonra benim yanıma gelecek...
birde mayısın 1'inde kesin gelir diye bekliyorum doğum günüm olduğu için ama bakalım...hayal kırıklığına uğramam inşallah
ciltcim..
öncelikle sen kendine bir kahve söyle bir yorgunluk kahvesi iç akşamda erkenden yat arkadaşım bol bol dinlen...
az çok biliyoruz senin yoğunluğunu forumda bahsettiğin kadarıyla..
kızlar ben çıkıyorum benim için inşallah şafak doğan güneş :
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
nurselcim sen nasılsın?
nerelerdeydin işlerin mi yoğun?
buralardayım canım,koşturmaca,yok servis yok sanayi araba al temizle getir götür offf,kaza oldu bide bugün canım çok sıkkın alacaklarımı alamıyorum insanlar resmen aptal yerine koymaya çalışıyo,oyalıyo atlatıyolaruğraş uğraş dur işte:84: çok acayip yoruldum artık iiyice erkek fatma oldum yaa
öncelikle hepinizi çok özledimuzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız canlarım kaderdaşlarım,topiğimiz sessiz kimsesiz kaldı bi ara çok üzücü bu en heyecanlı günlerimizi birlikte paylaşıcakken işten güçten yada havanın güzel olmasından ötürü uğrayamıyoruz buraya sanırım,neyse şafaklar atıyo,azalıyo artık,iyice yaklaştı güzel günler
wakeupcall cnm çok sevindim senin adına,orda bırakıp gelmek zor ama görmek de çok ii geliyo insana
esracım sana çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine,öksürüğe ballı zencefil ii geliyo dene istersen :94:
yasminin kuzum sen nasılsın,neler yapıyon bakiim?
bizde çok şükür 40 bozuk şafağımız atarsa 37 canlar,eee izin kullanınca böle acı çekiyoz şimdi,herkes sayıyo 26 biz sayıyos 38,olsun ama buda geçicek biticek gidicek bu zor günler.
nurselim iyiyim şekerim sen napıon özletme kendini böleee aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?