337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aynen canım...dün akşam bizde tam bozuşmak üzereyken düzeldik çok şükür...
iyice bunaldı balım orada yaaa... 12 gündür hastanedeydi ama şimdi otobüse binmek üzere :)
önce askeriyeye yarında hoooppp evine inşallah :)
tatlım ben sevgilimi bırakır mıyım hiiçç
vaktim onun ama arada takılırım yanınızda :)

Mina ne güzel bir gününüz kalmış darısı başımıza.Bizimde az kaldı ama dimi:)

Son düzenleme:
Mina ne güzel bir gününüz kalmış darısı başımıza.Bizimde az kaldı ama dimi:)

tabiki canım benim düşünsene 160 lardan 150 lerden saymaya başladık...
şimdi az bir zaman kaldı bunun mutluluğunu yaşamak lazım bence:)inşallah çabucak gelecekler ve hepimiz kavuşacağız

öncelikle hepinizi çok özledimuzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız canlarım kaderdaşlarım,topiğimiz sessiz kimsesiz kaldı bi araçok üzücü buen heyecanlı günlerimizi birlikte paylaşıcakken işten güçten yada havanın güzel olmasından ötürü uğrayamıyoruz buraya sanırım,neyse şafaklar atıyo,azalıyo artık,iyice yaklaştı güzel günler

wakeupcall cnm çok sevindim senin adına,orda bırakıp gelmek zor ama görmek de çok ii geliyo insana

esracım sana çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine,öksürüğe ballı zencefil ii geliyo dene istersen :94:

yasminin kuzum sen nasılsın,neler yapıyon bakiim?

bizde çok şükür 40 bozuk şafağımız atarsa 37 canlar,eee izin kullanınca böle acı çekiyoz şimdi,herkes sayıyo 26 biz sayıyos 38,olsun ama buda geçicek biticek gidicek bu zor günler.

hoşgeldin tatlışkomm
sağol canım benimm,az kaldı az dayanıcaz bi şekilde.
sen napıyosun bakalımm, uğramamışsın son günlerde geriden geldim okudum
sen yoktun hiç

kuzum senin şafağını severim bennasılsın heyecan varmı bakimmm?:78:

ya heyecan var tabi daha şimdiden:)
ama benim sevgilim önce annesinin yanına gidecek sonra benim yanıma gelecek...
birde mayısın 1'inde kesin gelir diye bekliyorum doğum günüm olduğu için ama bakalım...hayal kırıklığına uğramam inşallah

off çok yoruldum yaa ölüyom kızlarrrrrrrrrr

ciltcim..
öncelikle sen kendine bir kahve söyle bir yorgunluk kahvesi iç akşamda erkenden yat arkadaşım bol bol dinlen...
az çok biliyoruz senin yoğunluğunu forumda bahsettiğin kadarıyla..

kızlar ben çıkıyorum benim için inşallah şafak doğan güneş :
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

ayy ne güzel canım yaa darısı bize inşallah :85:

nurselcim sen nasılsın?
nerelerdeydin işlerin mi yoğun?

buralardayım canım,koşturmaca,yok servis yok sanayi araba al temizle getir götür offf,kaza oldu bide bugün canım çok sıkkın alacaklarımı alamıyorum insanlar resmen aptal yerine koymaya çalışıyo,oyalıyo atlatıyolaruğraş uğraş dur işte:84:çok acayip yoruldum artık iiyice erkek fatma oldum yaa

işin zor kuzum yaa allah yardımcın olsun valla

nurselim iyiyim şekerim sen napıon özletme kendini böleee aaa

Selam kızlarr gıremıyorum bıkaç gundur vızeler yuzunden nasılsnz bakım yoksa ıssız topic mi oldu topiğimz şafağımız azalıyor kızlar..ama bende hala bı heycan yok ya sanki geçmiyo zaman ben saydıkça çoğalıyo sanki uff..
keyıfler nasıl canlar :79:

nurselim iyiyim şekerim sen napıon özletme kendini böleee aaa

iiim şekercim sen napıyon bakiim ewet öle oldu birass,kaç saattir 339. lrın topiği okuyom,gözlerim şeşi beş görüyo artıkçok fena yaaaa ay çok şükür bizimkiler bitiriyo içim sıkıldı okurken şu an 167 olsaydı o şafak hiç bitmezdi kesinlikleee.oyyyy şafağımı seveyim beee atarsa 37 başka da yokkk

Son düzenleme:
selamm kızlarrr
bebeğimin sesini duydum kendime geldimm
bugün devriyeye çıkmışlardı, yolda kalmışlar, arabayı itmişler, batmış üstleri, yoldan geçen biri kurtarmış.koskoca jandarmanın düştüğü duruma bak diyo. pek keyifliydi, benim de keyfimi yerine getirdi aşkım benim yaa
bide komutana demişler komutanım sizinle fotograf çekilebilir miyiz diye, olur demiş
çıkarmışlar cep telefonlarını çekmişler, yüzsüzlük diz boyu bunlardaki de canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…