337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şafak 26 artık bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr yuhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık bend eçlaışmaktan ve beklemekten sıkıldım gelsinler artık yaaaaaaaa

off hiç geçmiyor zaman sanki 30 larda takılı kaldım 20lere hiç düşmeyecek gibiyim gelmeleri yaklaştıkça zaman da geçmiyor şafak da sayamıyorum 23 ü diye sayıyordum 24 ü de olabilir demişler izin kullanmayan arkadaşı 18 inde çıkacakmış 6 gün izin 24 ü olacak offff mersinde miyim ısparta da mı bilmiyorum 1 gün bile sinirini bozuyor insanın sağ salim gelsinler artık yaaaaa

kızlar arada bakıyorum ama yazanıyorum..hastaneye acile gittim çok kötü hastayım.
akciğer enfeksiyonu dedi.eğer geçmezse zatüreye çeviriyomuş korkuyorum
aşkmda yok zaten yaaa

canım yaa çok geçmiş olsun,kaç gündür giremiyom hiç,hastaymışsın nasılsın şimdi

yi canım yiiiiiiiiii

ayyyy mehtabımıda şöyle göresim vaarrr darısı mehtabın başına diyelimm

sen nasılsın wakeupcall?mayısın 15 inden önce gidecek misin yine yarinin yanına?

iyi gibiyim işte.senin şafağı gördüm daha iyi oldum
yok daha gitmicem yeter bu kadar. ailesi 17sinde almaya gelicek, evine gidicek
haziranda falan da benim yanıma gelir. bakalım artık

iyi gibiyim işte.senin şafağı gördüm daha iyi oldum
yok daha gitmicem yeter bu kadar. ailesi 17sinde almaya gelicek, evine gidicek
haziranda falan da benim yanıma gelir. bakalım artık

canım benim sağolasınn
ya zaten askeriyeden bir çıksınlar gerisi rahat gelir merak etme sen..
şimdi herşey kısıtlı ne doğru düzgün konuşabiliyoruz ne dertleşip şakalaşabiliyoruz..
amaaaa evine gitsin özgürlüğüne kavuşsun o zaman haziran çabuk gelir tatlım..
hem ben seninle beklicem biliyorsun dimi:)

evet canım ya haklısın, şaka yapmaya korkuyorum valla ciddileşiyor kavgaya falan dönüşüyor
bi çıksın gitsin evine, kendine gelsin, sonrası çabuk geçicek inşallah
sağol canım bekliceksin biliyorum, ama bekleme boşver ben başımın çaresine bakarım , tek kalmaya alıştım zaten, sen sevgilinle vakit geçir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…