337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet ya ne kadar tuhaf insanlar var valla biz o kadar çok böyle şeylerle karşılaştık ki o yüzden hemen inanmıyorum ama birden duyunca da insan kötü oluyo işte :)
hemen bitsin de gelsinler artık yaa

alllaahhh allaaahhh ne gerksiz insanlar ve şakaları varyaaa

ööööf ben özlediim yariimiiii ( inş yarıın sabahtan çarşıya çıkaaaaaar ama muhakkkak sabahtan 20 gündür filan göremedim hiiç (

ee sen eskişehirle ilgili bişiler hazırladım yazmamışmıydın ayol ben uydurdummu yoksaa..
dedim resim faalan mı koycan napcan..
buarada eskişehirlimisin sen?

Doğru şekerim hazırladım bişiler kendimce işte..Sürpriz diince aklım başka bişeye gitti benim haha

VEE ŞAFAK 26 ESKİŞEHİR...

Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz şekerler

Şehr-i Aşk Eskişehir ve ADALAR..

Bugün oturmak yok..Ama hep gezmekte olmaz tabi..
Gelsin çiğbörekler..
Hepimize afiyet olsun...

Köprübaşından geçip turumuza devam edelim=)=)

Eskişehire gelipte bu teyzelerin yanında fotoğraf çektirmeden gidilmez şekerler=)Geçin bakalım sırayla hahah=)=)=)

Vee sıra aşıklar adasında=) Seviyorum burayııı...

Yaz gecelerinin olmazsa olmaz mekanı şelale=)

İnsana huzur veren parkımız sazova=)=)

Tarihi odunpazarı evleri..

Çok gezdik birazda alışveriş yapalım demi ama az kaldı güneşin doğmasına süslenmeye başlamak lazım=)=)

Son olarak hepinize benden Eskişehire has LÜLETAŞIN dan hediyeler..Güle güle kullanın kızlaarr=)=)=)

Çok beğendiniz biliyorum hatta gitmek de istemeyeceksiniz günün sonunda bunuda farkındayım..Ama Erzurum bizi bekler şekerlerr..
Bu beklemeler bittikten sonra hepinizi beklerim tekrar, uzun uzun misafir ederim artık=)=)=)

Aceleye geldi biraz..Saçmalamışta olabilirim hani=)=)
Sürç-i lisan ettiysek affola..

mervecimmm çok güzel hazırlamışsın fotolar süper beklediğimize değdi yanii ama kusura bakmasın bu gece erzurum bizi bekleeer

günleer bitiyor yaa 20leri bi bozsak tamamdıır artııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…