337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amiin canım amiin
her geçen gün daha fazla aşık oluyoruz sonumuz iyi değil hadi hayırlısı

o zaman senin şafak 2
çarşamba gecesi de senin depük gecen

öyle deme tatlım
aşk lazım aşk aşk :)

o zaman tamaaaaaaaaaaammmm şafak 2 olsuunn:)
ama ne zaman geleceğini bilmediğim için şafak 2 mehtap karanlık oldu benim:):):)

öyle deme tatlım
aşk lazım aşk aşk :)

o zaman tamaaaaaaaaaaammmm şafak 2 olsuunn:)
ama ne zaman geleceğini bilmediğim için şafak 2 mehtap karanlık oldu benim:):):)

amaan bizim de karanlık boşver
bitsin şu askerlik önce de kurtulsunlar ordan.

merveciiiimm hiç kaale almaz olurmuyuz aşkolsun snaaa !!!
ben çiğ böreeek istiyoruuum çıtır çıtıııır ona göreee bakk..kendi ellerinle yapta yiyelimm tamammı canımmm

İyi bari bi kişi varmış beni duyanValla harika bi program hazırlıım dedim sizlere ama hevesim kursağımda kaldı.Neyse bakalım hele bi gece olsun o anki ruh halime göre bişiler hazırlarım

amaan bizim de karanlık boşver
bitsin şu askerlik önce de kurtulsunlar ordan.

tabiki canım kesinlikle katılıyorum...
düşünsene istediğimiz zaman seslerini duyabileceğiz:)

daisybeti canım sen kayıpsın yine nerelere gittin?
senide bir heyecan sarmıştır artık...
taze gelin olacaksın

arkadaşlar birşey söylemek istiyorum az önce nişanlım aradı ve kısa dönemlerin askerliğinin 12 gün daha uzadığını söyledi..onlara öyle bir yazı gelmiş..normalde şaka falan yapmaz ve çok ciddiydi.iz öyle bir duyum aldınız mı askerlerinizden.

Son düzenleme:

valla kimse böyle bişey demedi canım ya..yoktur öyle bişey nerden çıktı şimdi durup dururken..bizim askerlerin çıkış tarihleri belli biletlerini bile aldılar.askeriyede çok söylentiler oluyomuş öyle bişeydir belkide.senin askerin 339.dönem mi?

hayır öyle bi duyum almadım nasıl olur ki ya ne tür bi yazıymış anlayamadım ben cnm .. :44: şakadır o şaka

337 ksd.. şimdi aradı.-- moralım cok bozuk nasılsa duyacaksın bize şimdi yazı geldi başta 12 gün birliğe teslim olma iznini eklemişler 12 gün geç cıkacagız--- dedi çok moralım bozuldu inşallah gerçek değildir..

cnm sennkıne ozel bı durum olmasın..hani izin fılan kullandıysa..cunku sordum askerıme yoo dedı ..umarım yoktur şakadır yada yanlış haberdır

cnm sennkıne ozel bı durum olmasın..hani izin fılan kullandıya..cunku sordum askerıme yoo dedı ..umarım yoktur şakadır yada yanlış haberdır

hiç izin kullanmadı..bütün 337ler için mi dedim evet dedi..kızlar kusura bakmayın öyle diyince direk izlere sormak istedim..şakaysa telaşlandırmış olmak istemem..çok moralim bozuldu

valla belki yerine göre değişiyodur ne bileyim yada sölentidir..burda kimse öyle bişey demedi.
ama sanmıyorum öyle bişey olacağını ya herkes biletlerini aldı,çıkış tarihleri falan asıldı

yani bence şakadır yada bi yerden duymuştur sana söylemiştir..böyle bişeye inanmak istemiyorum ki olacağını da sanmıyorum ben..

inşallah dediğiniz gibidir..telefon kullanmadığı için arayamıyorum 1 saat sonra tekrar konuşacagım yine yazarım buraya..saolun arkadşlar ama içim rahatladı sizin askerlerinize böyle bir haber gelmediği için..

hemen sıkma canını..bekleyip görcez ama askeriyede buna benzer söylentiler çok olurmuş..
askerlik uzadı bilmem ne..böyle bişey varsa burdaki herkes duyar zaten

kızlar konuştum şimdi.....santraldekı şahıs oturmuş böyle bir yazı yazmış çıktısını almış bunlara dağıtmış
hasta ya bu insanlar kafayı yemışler ..........:84::84::84::84:

kızlar konuştum şimdi.....santraldekı şahıs oturmuş böyle bir yazı yazmış çıktısını almış bunlara dağıtmış
hasta ya bu insanlar kafayı yemışler ..........:84::84::84::84:

ayyy manyak mı o yaa yazık askerin nasıl üzülmüştür..ordan kurtulmak isterken böyle bi haber gelmesi çok kötü yaa

ayyy manyak mı o yaa yazık askerin nasıl üzülmüştür..ordan kurtulmak isterken böyle bi haber gelmesi çok kötü yaa

evet bide gereksizce tartıştık üstüne.zaten 27 gün kaldı özlem doruklarda şakanın hiç zamanı değil bu hassas zamanlarda..neyse ki şakaymış..sizi de meraklandırdım kızlar..kusura bakmayın..askerlerimize tez zamanda kavuşuruz inşallah

evet ya ne kadar tuhaf insanlar var valla biz o kadar çok böyle şeylerle karşılaştık ki o yüzden hemen inanmıyorum ama birden duyunca da insan kötü oluyo işte :)
hemen bitsin de gelsinler artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…