Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ne kdr geç kalmış denetimlernz bizimkinin ordaa mart başı yapıldı 2 hafta sürdüü...hazırlıkları bi ay...tuhaf işler bunnar ...
Çok zorlanıyorlarmış canım:26::26:
Ama biz şanslıyız sanırım esat yakın bi karakolda nöbet tutacakmış bu hafta..Telefonunu açabiliyor çok şükür![]()
bizimkilerin askerlik biticek ama denetimler bitmiyecek heralde !!! bi nefes aldırmadılar yaniii
dün bizde konuştuk rahaat rahaat çok şüküür...
telefonla konuşmak bile ne kadar iyi geliyor yaaa![]()
![]()
![]()
Kızlar bugün şafak atarsa ANNEM diyorum ben :)
Annemin adı HATAY'da ondan![]()
Merhaba canlar,
uzun bir aradan sonra döndüm aranıza:13:
işte gittim eşimin yanına nevşehire,ordan istanbula evime ordan bursaya bursadanda izmirdeyim şuan anneciğimin kollarında
Leyleği havada gördüm sanırım bukadar gezdim..
Eşim ii sayılır az kalmasının sevinciyle..Denetimleride ben döndükten sonra atlattılar..
Torunlarda gitti hee nine olduk vallaa..
hoşgeldiiin![]()
ne çok gezmişsin öyle maşallah bizde diyoruz jasmin nerde kaldıı
torun torba sahibi olduk artık fazla gezmek olmaz![]()
hoşgeldiiin![]()
ne çok gezmişsin öyle maşallah bizde diyoruz jasmin nerde kaldıı
torun torba sahibi olduk artık fazla gezmek olmaz![]()
yaa evet !!! ne zaman istanbula gitsem yagmuur kasvetli bi havaa 23 nisanda bi daha mı gitsem diyorum ama korkuyorum artıkk o zmaanda kesin bi fırtına felan çıkar yanii![]()
![]()
Günaydın daisybeti acaba diyorumki ben faceden yanlış birinemi ekleme talebi gönderdim :) birtürlü eklemedin![]()
buarada sen gittinmi cnm bu haftasonumu gitcen geçmişi okuyorum yavaş yavaş..
konulara hakim olamadım henüz..
biz hergün konuşuyoruz hatta bazen günde 2 defa. sıkıcı oluyor ama ya. konuşacak bişey bulamıyoruz bazen. o yüzden bugün telefonumu kapattım. biraz hasret girsin araya. hamilelikten midir nedir anlamadım herşeyden sıkılıyorum artık. sesini duyduğumda ağladığım aşkımın artık sesini bile duymak istemiyorum. neler oluyor bana![]()
Kızlar bugün şafak atarsa ANNEM diyorum ben :)
Annemin adı HATAY'da ondan![]()
Merhaba canlar,
uzun bir aradan sonra döndüm aranıza:13:
işte gittim eşimin yanına nevşehire,ordan istanbula evime ordan bursaya bursadanda izmirdeyim şuan anneciğimin kollarında
Leyleği havada gördüm sanırım bukadar gezdim..
Eşim ii sayılır az kalmasının sevinciyle..Denetimleride ben döndükten sonra atlattılar..
Torunlarda gitti hee nine olduk vallaa..
cuma yola çıkıyorumaşkıtoma kavuşmama 2 güncük kaldııı
![]()
23 nisan fix yağmur olur cnm kesinnn yanii..
yağmurluğunu untma eğer gelirsen.