• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok ben görümcemle kalırım kesin ya:1: masum uyuma bile yasak:1:

he canım hee,görümcenle kal bide olduu,bunca zaman hasret çekicen sora sarılıp uyumak varken neymiş görümceymiş,defolsunn.sarılır uyursunus mis gibi:73::70::69:masum olur olmaz kime ne bee:69::16:alla alla demi,ben nie karıştırıyosam orasını burasını şimdi,çok kızdım kendime canımcım,özür dilerim kuzucum ya:48::70::73::69::16:

he canım hee,görümcenle kal bide olduu,bunca zaman hasret çekicen sora sarılıp uyumak varken neymiş görümceymiş,defolsunn.sarılır uyursunus mis gibi:73::70::69:masum olur olmaz kime ne bee:69::16:alla alla demi,ben nie karıştırıyosam orasını burasını şimdi,çok kızdım kendime canımcım,özür dilerim kuzucum ya:48::70::73::69::16:

ne özrü canım ya :1: ayrı ayrı uyuruz. birlikte de uyuruz..ki uyuduk da gerçekten sarılıp uyuduk. ben kendimi biliyorum o kendini biliyor sonuçta..aklı başında insanız ikimizde çok şükür.
masum ya da değil kimseyi ilgilendirmez tabiki
senin için demiyorum eğer yargılayan varsa diye genel konuştum =))

yazık kıııızz uyuyun beraber o kadar özlediniz birbirinizi :)
herşey sizin elinizde nolcak hem uyursunuz beraber :)

dimi ama yazık bize yazık bize :1:
uff fatmagülün suçu ne'deki abiden fazla etkilendim bu aralar her şeyi çift söylüyorum :1:

ne özrü canım ya :1: ayrı ayrı uyuruz. birlikte de uyuruz..ki uyuduk da gerçekten sarılıp uyuduk. ben kendimi biliyorum o kendini biliyor sonuçta..aklı başında insanız ikimizde çok şükür.
masum ya da değil kimseyi ilgilendirmez tabiki
senin için demiyorum eğer yargılayan varsa diye genel konuştum =))

valla bencede herşey sizin elinizde..
bizde uyuduk beraber ohh süperdi hemde sabaha kadar sevgilimi izledim :16:
valla kalın beraber sohbet edersiniz,uyumazsan izlersin sabaha kadar onu ohh süper olur :)

valla bencede herşey sizin elinizde..
valla kalın beraber sohbet edersiniz,uyumazsan izlersin sabaha kadar onu ohh süper olur :)

uyumam kii melek yüzünü izlerim sabaha kadar:16:
çok özledim off yaa

QUOTE=esra152;18628909]valla bencede herşey sizin elinizde..
valla kalın beraber sohbet edersiniz,uyumazsan izlersin sabaha kadar onu ohh süper olur :)[/QUOTE]

demek ki ben boşuna kendime salak diomuşum çünkü ilk kez beraber uyuduğumuzda bende sabaha kadaronu izlemiştim hiç uyuyamamıştım,ahhhh ahhhh ne günlerdi bee:1::69::69::16::17::78::97:

Son düzenleme:
QUOTE=esra152;18628909]valla bencede herşey sizin elinizde..

demek ki ben boşuna kendime salak diomuşum çünkü ilk kez beraber uyuduğumuzda bende sabaha kadaronu izlemiştim hiç uyuyamamıştım,ahhhh ahhhh ne günlerdi bee:1::69::69::16::17::78::97:[/QUOTE]

:)) yok kuzum bende izlemiştim onu ama güzel bi oyun oynamıştım sevgilime ayy çok korkmuştu ama ya :60:

Son düzenleme:
bencede onu izlemek varken görümcenle uyumak bilemiyorum yani :))
offf benimde öyle bi imkanım olsaydı keşke yaa..
kalmasam da 1 saat bile görsem yeterdi valla..

yeter deniyo ama yetmiyo be gülüm,ben gittim mesela hani hastanede nasıl olcak falan derken olsun aşkım dedi gel ne olur hastanenin bahçesinde otururuz hiç olmazsa on dakka görsem yeter dedi ama gittim iki güne zor ayrıldım.yine zor geldi ayrılmak,ki siz daha yenisiniz biz nerdeyse 5 seneyi bitirdik çok şükür hala aşığım gerçi bu kez bi daha aşık oldum geldim ya neysee:16::17::78::97::98::98::98:
ahhh ahh bi bitemedi be şu askerlik derdi,neymiş yaaaa:84::84::84:

demek ki ben boşuna kendime salak diomuşum çünkü ilk kez beraber uyuduğumuzda bende sabaha kadaronu izlemiştim hiç uyuyamamıştım,ahhhh ahhhh ne günlerdi bee:1::69::69::16::17::78::97:

:)) yok kuzum bende izlemiştim onu ama güzel bi oyun oynamıştım sevgilime ayy çok korkmuştu ama ya :60:[/QUOTE]

kıssss çatlatmasana ne yaptın söle bakiimmm????

:D ya erkeklerin huyu sonuçta adam sevgilisiyle aynı yatakta yatacak rahat durur mu..aklından neler geçtiğini biliyorum :) arkadaşlarla oturuyoruz yatalım yatalım diip duruyo :69:
bende çok stres yaptığımda titriyorum ellerim ayaklarım falan kötü oluyorum yani..
neyse biz yatmaya gittik dedim ben yine kötü oldum başım dönüyo çok kötüyüm :60:
ayy kıyamam ama nasıl kötü olmuştu ben uyuyana kadar uyumadı oturdu bekledi..sonra aşkm dedi benden ses yok uyudu..sonra sabaha kadar izledim onu :1:
kötümüyüm neyim ben yaa :52:

burda yine hatlar karıştı benim yazdığım yazı esra yazmış gibi görünüyo felan allak bullak olmuş burası,topiğinde kafası karıştı aşktan meşkten bahsedince :1::60::69::70::78::78:

:D ya erkeklerin huyu sonuçta adam sevgilisiyle aynı yatakta yatacak rahat durur mu..aklından neler geçtiğini biliyorum :) arkadaşlarla oturuyoruz yatalım yatalım diip duruyo :69:
bende çok stres yaptığımda titriyorum ellerim ayaklarım falan kötü oluyorum yani..
neyse biz yatmaya gittik dedim ben yine kötü oldum başım dönüyo çok kötüyüm :60:
ayy kıyamam ama nasıl kötü olmuştu ben uyuyana kadar uyumadı oturdu bekledi..sonra aşkm dedi benden ses yok uyudu..sonra sabaha kadar izledim onu :1:
kötümüyüm neyim ben yaa :52:

ayy çok kötüsüüüüüün, yazık çocuğa ama yaa:1:
sonra söyledin mi şaka olduğunu

Back
X