yok ya gelmesin deme öyle deme öyleşimdi alışmak istemiyorum
hehe bilmiyorum daha belli değil. uyuruz biz masum masum nolcakkiii![]()
tamam tamam gelmesin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya gelmesin deme öyle deme öyleşimdi alışmak istemiyorum
hehe bilmiyorum daha belli değil. uyuruz biz masum masum nolcakkiii![]()
yok ben görümcemle kalırım kesin yamasum uyuma bile yasak
![]()
bence seninki seninle kalmak ister ama masum masum uyumakla ilgili bişey diyemicem çünkü öyle olacağını sanmam![]()
tabi benimle kalmak ister eşekama ben görümcemle o enişteyle uyucak
hadi bakalım odana dicem ona![]()
he canım hee,görümcenle kal bide olduu,bunca zaman hasret çekicen sora sarılıp uyumak varken neymiş görümceymiş,defolsunn.sarılır uyursunus mis gibimasum olur olmaz kime ne bee
alla alla demi,ben nie karıştırıyosam orasını burasını şimdi,çok kızdım kendime canımcım,özür dilerim kuzucum ya
![]()
yazık kıııızz uyuyun beraber o kadar özlediniz birbirinizi :)
herşey sizin elinizde nolcak hem uyursunuz beraber :)
ne özrü canım yaayrı ayrı uyuruz. birlikte de uyuruz..ki uyuduk da gerçekten sarılıp uyuduk. ben kendimi biliyorum o kendini biliyor sonuçta..aklı başında insanız ikimizde çok şükür.
masum ya da değil kimseyi ilgilendirmez tabiki
senin için demiyorum eğer yargılayan varsa diye genel konuştum =))
dimi ama yazık bize yazık bize
uff fatmagülün suçu ne'deki abiden fazla etkilendim bu aralar her şeyi çift söylüyorum![]()
valla bencede herşey sizin elinizde..
bizde uyuduk beraber ohh süperdi hemde sabaha kadar sevgilimi izledim
valla kalın beraber sohbet edersiniz,uyumazsan izlersin sabaha kadar onu ohh süper olur :)
:)) fatmagül'ü çok izliyosun galiba![]()
uyumam kii melek yüzünü izlerim sabaha kadar
çok özledim off yaa
QUOTE=esra152;18628909]valla bencede herşey sizin elinizde..
bizde uyuduk beraber ohh süperdi hemde sabaha kadar sevgilimi izledim
valla kalın beraber sohbet edersiniz,uyumazsan izlersin sabaha kadar onu ohh süper olur :)
:)) yok kuzum bende izlemiştim onu ama güzel bi oyun oynamıştım sevgilime ayy çok korkmuştu ama ya![]()
bencede onu izlemek varken görümcenle uyumak bilemiyorum yani :))
offf benimde öyle bi imkanım olsaydı keşke yaa..
kalmasam da 1 saat bile görsem yeterdi valla..
demek ki ben boşuna kendime salak diomuşum çünkü ilk kez beraber uyuduğumuzda bende sabaha kadaronu izlemiştim hiç uyuyamamıştım,ahhhh ahhhh ne günlerdi bee:78::97:
naptın naptın![]()
ya erkeklerin huyu sonuçta adam sevgilisiyle aynı yatakta yatacak rahat durur mu..aklından neler geçtiğini biliyorum :) arkadaşlarla oturuyoruz yatalım yatalım diip duruyo
bende çok stres yaptığımda titriyorum ellerim ayaklarım falan kötü oluyorum yani..
neyse biz yatmaya gittik dedim ben yine kötü oldum başım dönüyo çok kötüyüm
ayy kıyamam ama nasıl kötü olmuştu ben uyuyana kadar uyumadı oturdu bekledi..sonra aşkm dedi benden ses yok uyudu..sonra sabaha kadar izledim onu
kötümüyüm neyim ben yaa![]()