kızlar şafak 152 aşkım ilk defa bugün aradı ya okadar mutlu oldumki anlatamam sesi iyi geliyodu çok yoruldum dedi koşu yapıyolarmış hergün traş ol filan bunu yapıyoruz yatak düzeltiyoruz dedi ama sesi iyiydi çok mutlu oldummm![]()
gözünaydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şafak 152 aşkım ilk defa bugün aradı ya okadar mutlu oldumki anlatamam sesi iyi geliyodu çok yoruldum dedi koşu yapıyolarmış hergün traş ol filan bunu yapıyoruz yatak düzeltiyoruz dedi ama sesi iyiydi çok mutlu oldummm![]()
gözünaydın![]()
senın adına cok sevndm cnm gttiğinden beri ilk defamı aradı ayy hattaa daha cok sevndm egerki öleyseeama bnm aşkım hala aramadı yaaaa ndn aaramıokı kzdımı bana acaba akşm yetişemedm tele die :26:
günaydın kızlrr askeri arayan varmı bu sabahh ?![]()
benimki avantajlı biraz gittiği yerde sadece kısa dönem acemiler varmış uzun dönem acemi yokmuş o yüzden çok yoğunluk yok telde sürekli görüşebiliyoruz canım sizinkiler çok kalabalıktır o yüzden her istediğinde arayamaz:26:
senın adına cok sevndm cnm gttiğinden beri ilk defamı aradı ayy hattaa daha cok sevndm egerki öleyseeama bnm aşkım hala aramadı yaaaa ndn aaramıokı kzdımı bana acaba akşm yetişemedm tele die :26:
benim sevgilim bi 6 buçukta aradıı 5 dk konuştuk bide az önce aradı 2 dk konuştukk
sanırım bu forumun en çok aranan iki bayanı biziz canımmm Allahım sen herkesin askerine fırsat yaratta kimselerr habersiz kalmasınnn![]()
en son akşam 5 te konuştum snra 9,5 aramş yetişemedmakşam görüşemediniz mi![]()
amiinnnn cnmm arasınn artıkkk çok bunaldımmm bugunnbenim sevgilim bi 6 buçukta aradıı 5 dk konuştuk bide az önce aradı 2 dk konuştukk
inş.bnmkıde arar cnm yaaa
sanırım bu forumun en çok aranan iki bayanı biziz canımmm Allahım sen herkesin askerine fırsat yaratta kimselerr habersiz kalmasınnn![]()
merak etme öğlen boşluk bulur bulmza arar![]()
günaydın hoşgeldin![]()
en son akşam 5 te konuştum snra 9,5 aramş yetişemedm
amiinnnn cnmm arasınn artıkkk çok bunaldımmm bugunn
öglen olmıcakk bugunn banaaa![]()
ALLAH iyiğini versin birde resim cekmiş.benimkinin herseyını anası aldı.ben bi cuzdan aldımheee birde dolap kılıdıı
![]()
hoşbulduk canım benimm şafak 152 oldu hayırlısıyla
temmuzda düğün var sanırım![]()
evet canım 2 temmuzda tamemen kavuşucam aşkımaaabide sesini duysaydım bugunn
![]()
amin canım sesini duymak iyi olduğunu bilmek insanı çok rahatlatıyor:81: seninki nerede yapıyor askerliğini
Allah tamamına erdirsin canımen kısa zamanda duyarsın inş.