Yahu çözümü yazdık işte beğenmiyorsunuz. Annenize boşanması için yardım edin. Geliri yok belli ki baroya başvursun avukat atanır. Avukatla konuşsun o yol gösterir. Az nafaka alır evet ama iyi tazminat alır. Ev sizin mi dedik cevap vermediniz. Evin, arabanın, birikimlerin yarısı annenizin. Hepsinin yarısıyla kendine hayat kurar. Bir yere temizlik işine girer, çaycı olarak girer, aşçı olarak girer. Yani bir dolu öneri geldi. Nasıl gelmedi diyorsunuz anlamadım? Merak etmeyin boşanınca sürünen daha kendi donunu yıkayamayacağını düşündüğüm babanız olacak. Aç sefil bir süre dayanır sonra görürsünüz halini hakikaten acınacak hale düşer.
Saldırılacak kişi siz olmadınız ama öyle bir yazmışsınız ki ilk mesajda da demişsiniz babama da kıyamıyorum diye. Nesine kıyamıyorsunuz? Sudan sebepler dediniz. Hadi onu yanlış yazmışsınız 3 günlük babaanneden bahsettim demişsiniz de babanız için öyle değil işte. Sonra ağlıyorum, kariyerime odaklanacağıma bunu düşünüyorum demişsiniz. Bu da çok yanlış anlaşılmaya müsait. Resmen sorun çıkartmasınlar başıma demiş gibi olmuşsunuz. Yani kendinizi çok yanlış ifade etmişsiniz.
Çözümü yazdık. Herhalde beğenmediniz. Sizin beğendiğiniz çözüm nedir? Yazın da bari onu modifiye edelim.