30 yıllık evlilik sudan sebeplerle gözden çıkarılır mı?

Abim evli değil, babamın gelirinden de anneme çıkacak nafaka fatura bile ödemez.
Kadın şimdiye kadar bedava hizmetçilik edeceğine para karşılığında yaşlı bakımı yapsaydı 30 yılda emekli de olurdu evini de alırdı. Yazık ki ne yazık.
Babanızın geliri o kadar azsa belki maaşlarına konmak için zaptediyordur bulduğu yaşlıları .... nasılsa anneniz bedava bakıyor, maaşı da baba cebe indiriyor. Ohhh.... Adamın şansına ana baba bolluğu var bir de, öldükçe yenisi çıkıyor sağdan soldan

Son düzenleme:
Anne baba sorunları altında ezieln çocuklar çok yara alıyor. Üzgünüm ama çözemezsiniz çünkü bu sizin probleminiz değil. Annenize evlatlık yapabilirsniz psikologluk değil

Ay babaniz da. Sirf kendini öz annesine kabul ettirme cabasinda oldugu icin annenizi gözden cikariyorsa birakin bosansinlar. Babanizi sirf baska erkek ile evlenebilecek icin atan birine anne veya babaanne demem sahsen. Ben babama resti cekerim. Kendini istedigi kadar eziklesin, ama anmemmi ezdirmezdim. Digerlerinin altini temizleyen babanizdi sanki. Ortada kalacak birsey görmedim ben. Safim belli olur

Safım tabii ki belli ama daha babamla karşı karşıya gelmediğimiz için sorunu konuşmadıgimiz için böyle ortadayım.

annen sonuna kadar haklı nasıl bunu burda sorabiliyorsun annene yazık degilmi bugun burda hangimiz kime is yaptık annen 30 sene babanın sülalesine bakmaya mecbur mu baban bence bu kafayla biraz yanlız kalsın da aklı basına gelsin tutun bir ev baban yanlız kalmadan akıllanmaz

Şu yazdıklarınızı ne kadar inanarak yazdınız? Annemi sevmediğim bu hayatı ona reva gördüğüm bakıcı olmasına normal baktığım bunlar benim için hakaret niteliğinde sözler. Ayrıca evet sizin tabirinizle oturup üühühü ağladım siz oturup soğukkanlılıkla izleyebilir ya da gülüp geçebilirsiniz başınıza geldiğinde

Annemin akraba eş dost dert anlataack kimsesi yok çünkü kime bir şey anlatmaya kalksam üstüne 3 5 koyup kendi dertlerini bana anlatmaya başlıyorlar diyor. Benimle paylaşıyor bana ağlayıp söylüyor, ben çocuğunuzum karışmam deyip nasıl içinden çıkabilirim

Yok be öz annenin kabul edilecek bı tarafı yok ki 50 yaşında adam kendini kabul ettirsin. Belli ki çökecek yeni bir maaş buldum diye seviniyor. Nasılsa evde bedava hizmetci de var, why not?

Sen aklı başında birisin, babanın anneni gerçekten sevse böyle davranmayacağını anlayacak gibi görünüyorsun. Annenin bu hayata katlanmamasını istersin diye düşünüyorum. Annen yine fedakarlık yapıp cefa mı çeksin? Baksana babanda tık yok. İnsan sevdiğini kaybetmeye korkar.

Yok be öz annenin kabul edilecek bı tarafı yok ki 50 yaşında adam kendini kabul ettirsin. Belli ki çökecek yeni bir maaş buldum diye seviniyor. Nasılsa evde bedava hizmetci de var, why not?
Kirli fikirlerinizi kendinize saklayın yukarıda da yazmıştım. Öz babannenin kendi kirasını faturasını ancak ödeyecek maaşından başka bir şeyi yok. Ben burada aklı başında olgun birileri vardır yaş itibariyle diye medet ummuştum ama hayal kırıklığı, birkaç kişi haricinde tek yaptığınız saldırmak

Bırak boşansınlar annen bütün ömrünü başkalarına bakarak geçirmek zorunda değil. Babanız gayet bencil. Gitsin görsün ama sahip çıktığı evlatları baksın neden annen bakacakmış, baban onu bırakana evlat olacak diye annen çile çekmek zorunda mı. Sen de onları kendi haline bırak. İki yetişkin insanın arasını bulmak senin vazifen değil. Kendi kararlarını kendileri versinler. Sen geleceğine odaklan. Ağlama boşu boşuna, onlar başının çaresine bakar. Sanki iki kreş bebesinin arasını düzelteceksin. Hepsinin kendi aklı fikri var. En fazla annem haklı diyebilirsin babana, istersen onu da deme, bu sizin sorununuz 19 yaşındayım aranızı ben bulamam de çekil

Benim mi fikirlerim kirli? 30 yıldır pislik içinde yaşlı bakımı yapan annem yeni bir yaşlıya bakmak istemediği için babam kapıyı gösterdi, ne yapayım da annemi ikna edeyim çünkü babama maddi olarak bagimliyim , düzenim bozulmasın istiyorum.. diye konu açan sensin balım....kirli biri varsa burda o ben değilim yani.

Üvey babaanne ve dede hakkında durumları hariç bir şey söylemedim. Babamın annesine düşkün olmasına şaşırmadık öyle olmasa gidip bulmazdı, şaşırtıcı olan onun için dünyayı yakarım tavrına girmesi

Yaşınızı bilmiyorum böyle konuşmak istemem ama kitap mı okursunuz paragraf mı çözersiniz okuduğunuzu anlamak konusunda sıkıntınız var. "Onların boşanması benim düzenimde etkili olmaz" yazmışım tersini anlamak için büyük çaba gerek aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…