- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Üzgünüm gerçek leri yazıcam hiç iyi Bi yanı yoktur. Bi 20 li yaşlarda kadının üstünde gelinlik nasıl durur bide 30 lu yaşlarda.. Çocuk olma şansıda düşük, her açıdan kötü geliyor bana
Evet şu an moralim sıfır oldu.
Bence yanlis dusunuyosun:) ben 27 gibi gelinlik giydim gorumcem cok daha kucuktu:) ama kime daha cok yakisti soylemeyim:) cunku benim fizigim daha duzgundu.. .. ha ben 9-10 yilda tedaviyle 3 cocuk sahibi oldum sukur.. onun daha 1 cocugu var. Toplamda zaten 2 cocuk dusunuyo yasida kucuk bu yuzden arayi acma luksu vardi.Üzgünüm gerçek leri yazıcam hiç iyi Bi yanı yoktur. Bi 20 li yaşlarda kadının üstünde gelinlik nasıl durur bide 30 lu yaşlarda.. Çocuk olma şansıda düşük, her açıdan kötü geliyor bana
30undan sonra iyiler kapılmıştır diye bir söz var ama?? Bilmiyorum buna katılır mısınız?30 yasindan once nasilsa 30 yasindan sonra da oyle olur
ne varmış 30 undan sonrada ?böyle algılar yaratmaya ne gerek var, 30 yaşında mutasyon mu geçiriyor bu kadınlar?evlilik nasıl oluyorsa öyle olur yani
Kaç yaşındasınız ve evli misiniz merak ettim. Yani eğer yaşınız küçükse söyleyelim 30 olunca birden otomatik yaşlılık gelmiyor. Bu devirde 30 nedir ki. 100 yıl öncede olsak neyse. Gelinlik gayet de 25 de olsan 35 de olsan aynı durabilir. 90 değil ya 35. Kaldı ki isteyen 90 ında da gelinlik giyer. 27 yaşında evlendim. Altı ay sonra 30 olacağım. Gelinlik giydiğim halimle gayet de aynıyım. Bir on yıl daha da aynı olmayı planlıyorum. Ama 20 yaşında evlenmiştir biri kendine bakmamış kilo almıştır 30 una gelince gelinlik aynı durmaz tabii. Erken evlilik kısmetse olur zorla olmaz.Üzgünüm gerçek leri yazıcam hiç iyi Bi yanı yoktur. Bi 20 li yaşlarda kadının üstünde gelinlik nasıl durur bide 30 lu yaşlarda.. Çocuk olma şansıda düşük, her açıdan kötü geliyor bana
Hahahaaaaa :))))30undan önce neyse o
Birkaç ay canım cicim
Gerisi kv kp don çorap yıkama bebek zırıltısı herifin elinde telefon çıtırlara mesaj atması kavga dövüş evliliği kurtarmak için 2. çocuk yaşlanma emeklilik torun ölüm
Hahahaaaaa :))))
Bdv yi özetlemişsin :))))
Doğru Söze ne denir :)))Yaneeeeee panpa 20 yasinda evlenen de don corap yikiyor, 30 yasinda evlenen de. 20 yasinda evlenen de ilgisizlikten yakiniyor, bir okuzle evlendim diyor 30 yasinda evlenince de adam moronca TV izleyen tek tatli soz etmeyen okuze donusuyor.
Yaneeeeee panpa 20 yasinda evlenen de don corap yikiyor, 30 yasinda evlenen de. 20 yasinda evlenen de ilgisizlikten yakiniyor, bir okuzle evlendim diyor 30 yasinda evlenince de adam moronca TV izleyen tek tatli soz etmeyen okuze donusuyor.
30 ile alakalı tek tavsiyem; 30dan küçük koca almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?