- Konu Sahibi Evreka1800
-
Bence 30 lu yaşlar evlilik için en uygun aralık. Artık hayat şartları ağır insanların eğitimlerini tamamlayıp, ev geçindirecek düzeye gelmesi ve kafa olarak olarak o olgunluğa erişmesi 30 ları buluyor. Bazı insanların eğitimleri 30 şarda da devam ediyor. Eskide kalmış o 20 yi görünce kızı, askerden gelince oğlanı evlendirmek. Zaten bence Böyle konular genele bağlanmamalı. Kimisi otuzunda kendini evliliğe hazır hisseder, kimisi kırkında.Bir hanımın 30undan sonra ilk evliliğini yapmasına ne dersiniz hanımlar?
Neden sıkıntı olsun ki?35 yaşında evlendiğiniz söylemişsiniz. Eşiniz kaç yaşındaydı acabA? Belli bir yaştan sonra yaş konusu sıkıntı olmadı mı?
33 yaşında evlendim. Seçici davrandım . Gerçekten hem aileler hem karakter hemde kültürel olarak anlaşabileceğim kişiyi bekledimBir hanımın 30undan sonra ilk evliliğini yapmasına ne dersiniz hanımlar?
Bulmuşsunuz ama ne güZel. İnş ben de sizin gibi şanslı olurum.33 yaşında evlendim. Seçici davrandım . Gerçekten hem aileler hem karakter hemde kültürel olarak anlaşabileceğim kişiyi bekledim
Cnm ailende erken menopoz öyküsü yoksa 43 yasina kadar anne olursun.Günümüz şartlarında ideal bir yas.
Ama 35 den sonrası biraz geçe giriyor. Çünkü kadınların biyolojik saati var malum 45 de Başlıyor menapoz vs 35 den sonra anne olmakta zorlaşıyor. O Yüzden 30 geç değil ama sonrası geç.
Hiç 50 de de evlenilir ne olacak ki diye hayal yorumlar yapmayacağım çünkü çocuk istiyorsan gerçekçi değil.
Allah hayırlısını versin canım.Cnm ailende erken menopoz öyküsü yoksa 43 yasina kadar anne olursun.
Sen doktorların telaşa sokmasına bakma.
Biliyorsun ben neler yaşadım.
Genç evlenen bı çok insan var yıllar yıllar sonra evlat sahibi oluyor cnm.Allah hayırlısını versin canım.
Yine de genç anne olabilmek güzel.
Sende sağlıkla al kucağına inşallah Bebeğini :)
Âmin inşallah :)Genç evlenen bı çok insan var yıllar yıllar sonra evlat sahibi oluyor cnm.
Herşey kader.
Amin cnm.
Darısı tez vakitte sana inşallah.
Peki ne zaman tanıştınız eşinizle? Ve eşiniz kaç yaşındaydı?30 da evlendim, 31 de anne oldum bence ideal yaş 30.
25 yasında tanıstım eşim evlendiğimizde 44 yasında idi.. hatta ben başka bir ülkede yaşasam evlenemzdim asla ... evlilik çokta gerekli birşey mi dersen bence değil, çocuk istiyorsan şart ama onun dışında olmasada olurPeki ne zaman tanıştınız eşinizle? Ve eşiniz kaç yaşındaydı?
Evet şu an moralim sıfır oldu.Üzgünüm gerçek leri yazıcam hiç iyi Bi yanı yoktur. Bi 20 li yaşlarda kadının üstünde gelinlik nasıl durur bide 30 lu yaşlarda.. Çocuk olma şansıda düşük, her açıdan kötü geliyor bana
Eşiniz kaç yaşında? Kaç yaşında tanıştınız ve yaşınız sorun oldu mu?35 yaşındayım ve 5 ay sonra evleneceğim.
o da 35 yaşında aynı yaştayız, geçen sene tanıştık biz 34 yaşındaydık ikimiz de, 11 ay oldu daha hatta. Hayır hiç yaşımın lafı bile olmadı. Hatta ben hep diyorum, yaşımız büyük tek çocuk yapabiliriz ancak i zamanımız yok diye, olmaz 2 olur fln diyor, yaş sorun olmadı şuan için hiç.Eşiniz kaç yaşında? Kaç yaşında tanıştınız ve yaşınız sorun oldu mu?
30 unda 20 yi cepten cikaranlarda var fizik gorunus kendine bakim genetikle yastan daha baglantili bence kaldiki 20 li yasin olgunlugu ile 30 un gormus gecirmis olgunlugu olaylara bakisi tepkisi ayni olmuyor daha dingin daha fevrilikten uzak bakabiliyorEvet şu an moralim sıfır oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?