- 9 Ağustos 2021
- 14.903
- 50.592
çok basit abin artık bekar değil iki kişi zor geçiniyoruz zaten sen kocandan iste diyeceksin sakin bir şkilde illaha kötü olmana gerek yok sen niye akşaama kadar çalışıyorsun kanarya şımarık bir kızın isteklerini tatmin etmek için mi ? Hayata seni mutlu etmek isteklerini karşılamak için gelmedik güzelim küçük çocuk değilsin isteklerini kendin karşılamalısın yetişkinliğin sonucu budur dersin .Ooooo bak bu çok iyiydi helal olsun :)
O miktarlar beni rahatsız etmez acikcasi.Tabikide eşimin suçu ben asla eşimi savumuyorum. Biliyormusun bende merhaba merhabayım. O yüzen de yapıyor olabilirler. Ne yapabilirim ama görüyorsunuz ya bu kız ben uğramadım diye abisine şikayet etmiş insan neden muhabbet edeyim ki ? Ki bayılırım sosyalleimeye içim almıyor kızı.
Evet abartı durumda olduğu için rahatsızım ama mesela eşim hepsini yapmadığı için aylık diyelimki maksimum 100 200 gidiyordur bu normal mi ?
Ben o görümce için 50 lira bile harcansa olay çıkarırım bu kadar şeyden sonra. Ama sen benim gibi yapmaTabikide eşimin suçu ben asla eşimi savumuyorum. Biliyormusun bende merhaba merhabayım. O yüzen de yapıyor olabilirler. Ne yapabilirim ama görüyorsunuz ya bu kız ben uğramadım diye abisine şikayet etmiş insan neden muhabbet edeyim ki ? Ki bayılırım sosyalleimeye içim almıyor kızı.
Evet abartı durumda olduğu için rahatsızım ama mesela eşim hepsini yapmadığı için aylık diyelimki maksimum 100 200 gidiyordur bu normal mi ?
Sorun eşinizde,eşinizin ailesinde zira böyle şımarık ,futursuz davranmasının sebebi onlar.Güzelim terslediğm zamanlarda oldu. Zorundamıyız dediğim zamanlrda. Kardeşin istiyor bilmiyormuyum git al bana ne soruyorsun diye bağırdığımda kocası alsın dediğimde. Ama bunlar dönemsel çözüm yani kız yine istiyorum sürekli istiyor dengeler bozuluyor arada alınmasada istediği olmasada. Eşim şimdi biz ne istersek alırız onlara ne der. Ben kızın isteme cümlelerine tahammül edemiyorum artık. Kardeş arasına giren kıskanç olmakta istemiyorum çünkü sorun görümcemde.
kötü gelin olunca ne olacak ki? onu anlayamadımBende ki bu korku daha yüksekteydi bu inmiş hali kız :)
Hep anası yüzünden. Anası aman kızım etme kızım diye diye büyütmüş. Yaşı da küçük. Açacaz ablası olacak olacakkötü gelin olunca ne olacak ki? onu anlayamadım
Ahh bu anneler aslında kızlarının hayatını nasıl da kötü etkiliyorlar farkında değillerHep anası yüzünden. Anası aman kızım etme kızım diye diye büyütmüş. Yaşı da küçük. Açacaz ablası olacak olacak
Bende sevmiyorum ama bu 100 liraya laf yapmayınca başka şeyler istiyor bu seferde. Yetinmeyi bilmiyor o yüzden bana 20 lirası bile batıyor.O miktarlar beni rahatsız etmez acikcasi.
Bir de ben muhatab degilim.
Yılda iki kez görüyorum.
Aylık bütçemi aşmayan şeylerde herkesin kendi harcamasi var verebilir yani.
Ben de her ay harcama yapıyorum kendime.
Beni muhatab etmesin yeter.
Ben manevi olarak strese girmeyi sevmiyorum.
Çıkartıyorum kuzum. Gayette yapıyorum ama bunu eşime yapıyorum yüzümden anlıyor hemen. Bişey mi aldı hemen kendime harcama yapıyorum imalı imalı konuşuyorum. Lakin kız yine susmuyor. Durun ben dediğinizi yapıcam bundan sonrası Allahu tealaya emanet:)Ben o görümce için 50 lira bile harcansa olay çıkarırım bu kadar şeyden sonra. Ama sen benim gibi yapma
Kavga etsemde isticek güzelim. Bak bir kere bana bi konudan laf etti. Aslında abisine etti ama lafı banaydı. Bi dakka dedim canım ben istedim aldım sorun ne ? Sorunda bu dedi güldü. Dedim canım istedi aldım alla alla. Yok yine yapıyor abiisne bu seferde “ bana bak abi börek alıyorsun yarın sana gelicm diye bağırıyor “. Arsız anlıyormusunuz ? Anlamıyor ? Eşim tabikide almadı börek. Benide savundu ama anlamıyor. Ben burdan aldığım taktiklerle yapıcağımı buldum dua edn banaSorun eşinizde,eşinizin ailesinde zira böyle şımarık ,futursuz davranmasının sebebi onlar.
Kız yüzsüz bunda hemfikirim ama her istediği alınırsa,cevap verilmez terslenmezse niye vazgeçsin ki istemekten? Kar sayıyor şu an o bedava yediği,içtiğini.
Yapılacak şey basit eşiniz her seferinde tersleyecek,o yapmıyorsa kim ne der/düşünür demeden siz yapacaksinız. İnadinıza yapıyor bunu,siz gidip zorlanıyoruz vs demişken abisine çocuğa birşeyler al demesinden belli bu. Ben olsam aşkolsun x az önce konuştuk,durumları anlattım sana ,durumları bilmiyormuş gibi istiyorsun birde derdim mesela. Kavga mı edecek benimle buyursun etsin,en azından bir yere giderken beni de alın,bize gelin gelirken şunu da alın faslını bitirmiş olurdum.
Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir.
Siz terslemedikçe isteyecek.
Çok sinir bozucu evet sorunda bu zaten sinirlerim bozuluyor. İsteklerinin hepsini yapsak aylık 500 lira falan gider ama benim tepkimle bu düştü işte ayda 1 e falan. Yinede 1500 kere istediği için sinirleniyorum. Eklere geçen 70 lira para verdik. Oha çok pahalıymış dedi güldü biliyormusunz ? Aklımı oynatıcam.Ekonomi o kadar bozdu ki gelirken ekler almak bile insanin butcesini zorluyor. Eskiden her hesap odemede kavga cikardi "Ya birak bu benden olsun diye" simdi bir hesap insanlarin maasinin yarisi filan oluyor. Eskiden olsa aman aliverin ne olacak demek ki o yuzu bulmus abisinden simarmis ekler almakla gocmeyeceksiniz ya derdim. Ama cidden su an bu kiz uzayda mi yasiyor anlamiyor mu her hafta 100 lira bi aile icin fazla olabilir? Bir de bana sunu al bunu al demesi cidden cok sinir bozucu. Paramiz yok almadik diyin.
Evet annem aman Kızım etme kızım karışma kızım alsın kocanın üstüne gitme diyor. Ben de gidiyorum valla. Neymiş efendim her misafirde hanfendide gelicekmiş. Yok ya ? Çağırmadım eşime de dedim yok öyle bi dünya burası benim evim. Dır dır konuştu. Her tatlı alındığında ona da alıcakmışız ? Yok ya ? Hesap mı vericem kardeşine dedim. Kaç kere yanımda takıldılar hanımdan izin çıkmıyor hanıma sor diye kız yinede abisine cırlıyor. Arıyor abisini akşm beni hamburger yemeğe götürüyorsunn diye. Eşimde çekinmiş benden olur dememiş çalışıyoruz karıma sorayım demiş ay yıktı ortalığı almadın evindede yemiceksin diye. Başlicam tribine yani. İnat ettim yaptırmıyorum. Hediyemi istiyor almıyorum. Hadi bakalım adam gibi istemeyi öğrenicek. Ay çok sinirlendimHep anası yüzünden. Anası aman kızım etme kızım diye diye büyütmüş. Yaşı da küçük. Açacaz ablası olacak olacak
Hepimiz zaman zaman ailemize ufak tefek hediyeler alıyoruz ne bileyim evlerine giderken bir tatlı pasta falsn götürüyoruz.Ağzınıza sağlık be. Sinir küpüyüm pinhan. Bir yanım diyorki çatır çatır saydır bir yanım diyor ki ne hali varsa görsün. Yanımda yaptıkça düşün ruh halimi. Hani bilirsiniz ya kadın birşey diyince aile kıymete biner o noktaya girip haksız olmak istemiyorum. Böyle alışmışlar eşim bekarken görümcem çatır çatır yemiş evliyken parasını maaş alınca istemeler gelirken sürekli birşey aldırmalar bağırmalar hadisene demeler şimdide devam ettirmeye çalışıyor eşim yapmadıkça üsteliyor sabrımla oynuyor.
Mesela istiyor ya “ param yok olum” der eşim. Ya da işte cevap vermez almaz ne çileği bu mevsimde der. Takmaz çoğu zaman. Banada der kardeşim hamburger istedi de almadım 2 dir eşide almıyormuş diye üzülür abi yüreği. O yüzden bazende alır. Kıza bi kere dedim ki istediğimi alamadım sıkışığız akşamına abi çocuğa kıyafet alsana ne zamandır almıyorsun dedi. Hani böyle kan sıçrar ya beyne öyle hissettim. Ne dicem eşime ? Almicaksın koca kız mı ? Nasıl tepki vereyim? Sürekli almıyorum ki olabilir normal sizinkilerede alıyoruz derse ?
Benim 7 yaşındaki çocuğum bile 'yok' deyince anlıyorÇok sinir bozucu evet sorunda bu zaten sinirlerim bozuluyor. İsteklerinin hepsini yapsak aylık 500 lira falan gider ama benim tepkimle bu düştü işte ayda 1 e falan. Yinede 1500 kere istediği için sinirleniyorum. Eklere geçen 70 lira para verdik. Oha çok pahalıymış dedi güldü biliyormusunz ? Aklımı oynatıcam.
Benim bi eniştem var. Çok da dindar ve muhabbeti sıkmayan bir insandır. Hep der ki"Cenneti istiyorsan hanımın dediğini yapacaksın." Sen de lafı gelince cenneti istiyorsa yapacak tabi dersinEvet annem aman Kızım etme kızım karışma kızım alsın kocanın üstüne gitme diyor. Ben de gidiyorum valla. Neymiş efendim her misafirde hanfendide gelicekmiş. Yok ya ? Çağırmadım eşime de dedim yok öyle bi dünya burası benim evim. Dır dır konuştu. Her tatlı alındığında ona da alıcakmışız ? Yok ya ? Hesap mı vericem kardeşine dedim. Kaç kere yanımda takıldılar hanımdan izin çıkmıyor hanıma sor diye kız yinede abisine cırlıyor. Arıyor abisini akşm beni hamburger yemeğe götürüyorsunn diye. Eşimde çekinmiş benden olur dememiş çalışıyoruz karıma sorayım demiş ay yıktı ortalığı almadın evindede yemiceksin diye. Başlicam tribine yani. İnat ettim yaptırmıyorum. Hediyemi istiyor almıyorum. Hadi bakalım adam gibi istemeyi öğrenicek. Ay çok sinirlendim
O kadar doğru ki istemese zaten ilk zamanlr bende alırdım kardeşin sever diye istemesine gıcık oluyorum. Hanfendinin arkadaşı yok eve sipariş vermesinide bilmiyor.Hepimiz zaman zaman ailemize ufak tefek hediyeler alıyoruz ne bileyim evlerine giderken bir tatlı pasta falsn götürüyoruz.
Ama kimse bunu ağzıyla istemiyor. Bence çok ayıp.
Kardeşse kardeş yani istense bile bu kadarı fazla. Kız, istemeye gelmiş dünyaya, ne olursa olsun başkalarından istiyor demekki.
Hamburger istediyse yesin ay. Yani gider eşinle, yalnız veya bir arkadaşınla yersin. Olmadı eve söylersin. Çocuk mu bu ille istediğini yiyecek alacak. Hayatta her istediğimiz oluyor mu Allahaşkına.
Çok şımartmışlar.
Eşinizin ciddi bir şekilde, kardeşim param yok, herkes kendi kesesine baksın, hadi artık uzatma sen de, tadı kaçtı falan desin.
Kolay birşey değil bunları demek. Ama inanın hak etmiş.
Hiçbir konuşma işe yaramazsa,siz ağız burun eğin, gözlerinizi devirin, "öf bu da salak yaa" der gibi bir surat ifadesiyle bakın görümcenize
Ne bileyim belki zoruna gider
Bak birden otururken diyorki abi şunu al bana. Ortak biyerdeyken şunu yemeğe götür diyor. Şunu al gelirken diye bağırıyor. Eksik olsa anlarımda keyfi şeyler. Anneside övünüyor abisi almış kızıma diye. Kız bunlar komple tuhaf. Napıcam anam ben ? Bende istiyorum şöyle güzel far paletleri şıkır şıkır takımlar ama yok yani napayım ?Benim 7 yaşındaki çocuğum bile 'yok' deyince anlıyor
O ne ayol öyle..
Ben şuan, 1 buçuk iskender olsa yerdim meselaAma yok. Ha çok istersem söylerim dışardan, akşam bunu yicez derim kocama. Ama isteğimi bastırabilme iradem de var. Ötelerim geçer değil mi? Ne kadar aptalca yaa ekler istemişmiş, bi kere olsa neyse de...
Öyle zaten. Hanım çok önemlidir kıymet bilsinler. O da bir eş evli yani hiçmi korkmuyor ahımı almaktanBenim bi eniştem var. Çok da dindar ve muhabbeti sıkmayan bir insandır. Hep der ki"Cenneti istiyorsan hanımın dediğini yapacaksın." Sen de lafı gelince cenneti istiyorsa yapacak tabi dersin
Bizimkilerin arasında bir aile bağı yoktu, eşimi maddi ve manevi sömürüyorlardı ve eşim bunun bilincinde olmasına rağmen nasıl sindirdilerse ses etmiyordu. Oturup konuştuk ikimiz de rahatsız olduğumuz için ben rahatsız olduğum her şeyi yüzlerine vurdum tabii çok net ve sert bir dilde. Saygısız sayılabilecek tek kelime etmedim. Bir daha asla görüşmek istemediğimi söyledim. Eşim de kendisi ayrı konuştu. Yalandan bağıra çağıra ağlamalar falan. Eşim inanmadı tabii. Bitti gitti.Yaa nasıl yaptın ? Benim görümcemde spora yazdır paramı öde diyor. Az değil yani benimki daha fazla. Güçlü bi insanım başıma ağrıyor giriyor ama yaptıklarından çok ben ne yapacağımı bilmediğim için giriyor. Kapımın dışında zaten 5 dakkalıl yere abisinin evde ayda yılda 1 gelir artık ne acı ama yine akıllanmıyor.