30 yaşındaki görümcemin bitmek bilmeyen 5 yaşındaki çözülmeyen davranışları.

Ayy görümcen tam dayaklık. Bence ciddi şekilde mesafe koy ona.Ve bu sürekli birşeyler isteme konusunu eşinle konuş. Bu kadının gözü doymuyor. Kendi çalışıyor, eşi çalışıyor. Sen part time çalışıyorsun, borcunuz var. Koca kadına bakmak zorunda degilsiniz. Hadi ayda bir alırsın da emrivaki yapıyor eşine.Bu şekilde devam ederse ayır paranı. Ve görümcen sen sessizsin diye at koşturuyor.

Aman siz de ne cok korkuyorsunuz damga yiyecegim, yanlis anlasilacak diye yahu. Ben yanlis anlasilacak bir şey soylemedigim halde konuyu evirip çevirip bi tarafindan tutup yanlis anlamaya gayret gosterenler var eşimin ailesinde. Yanlış anlamak isteyen yanliş anliyor her turlu zaten.
Boşuna kendini deli etme yani benim de eşimin akrabalari arasinda adım büyücüye de çıktı, cimriye de cikti daha arkamdan kim bilir ne diyorlar. Umurumda değil bu saatten sonra isterlerse şeytan ilan etsinler. Yeni evli filansaniz boşuna kasmayin siz boyle dusunup geri durdulca karşi taraf bundan güç aliyor cunku.

ben de yasim ilerledikce boyle insanlarin farkina vardim. ne ailemde ne akraba arkadas cevremde gormedigim seyleri insanlarin icine girdikce farkettim ve sok oldum. bazi insanlar o kadar basit ki, mesela birisinin evine gittiginde yedigi seyi kar olarak goruyor, bedava bir sey bulunca mutlu oluyor. boyle insanlarin cogunun imkani da var ama ona tamah edecek cunku ruhu varos.

yukarida arkadaslar guzel tavsiye vermis. siz davranisindan dolayi gorumcenize gicik olmussunuz, tepkisel yaklasirsaniz sen ablami seviyorsun havasina girecek adam. esiniz 10 tanesinden 8 ine hayir diyorsa bence cok kotu degil. o abisine naz yapabilir, cemkirebilir, onlarin ikisinin arasindaki iliski. simdi yeni evli oldugunuz icin hala nazi geciyor ablanin, bir sure sonra esiniz sizin duzeninize alisinca onu da cok takmamaya baslar. benim tavsiyem olay size dokundugu zaman, iyice iyi bir zamanda, yani sakin oldugunuzda sinirlarinizi belirtip esinize anlatmak. plansiz programsiz bagira cagira soylerseniz o da ciddiye almayabilir. gorumcenin yanina gidince de yaptiklarini gormemezlikten gelin, bazen gicik etmek icin de yapiyorlar.

Bence az görüşün. Kesin çözüm

Size geleceği zaman siz de bir şeyler isteyin. Ayrıca esinizlede konusabitsiniz bence kibarca.

İlk mesajı okudum sadece, bilemedim ya. Ayda bir görüşüyoruz diyorsunuz. İnsanın ayda bir defa abisinden bir şey istemesi çok mu fazla? Abi kardeş arasında bu tarz şımarıklıklar olamaz mı? Ben genel ilişki tarzınız nedir bilmiyorum ama bana gelirken pasta al demesini çok abartılı bulmadım. Ben de evliyim, çalışıyorum ama annemlere gittiğimde de kardeşime akşama şunu getir de birlikte yiyelim demeye çekinmem açıkçası.
Yalnız lokum konusu abartılı gerçekten, arsızlık o yaptığı.

Ben de izne gidince kardesimden illa ki çikolata isterim ama, şu Ülker cikolatalı gofretten 1 tane ay ne vizyonsuzmuşum

Bu ne ya gözümün önüne şımarık çocuklar geldı bana da al şunu da al bunu da al. Cidden artık cilek bile pahalı gecen bir paket çileğe 70 lira verdım içime oturdu

Bence o sizin sinir oldugunuzu anladığı için de dozu artırıyor belli

Sen yemeğe falan davet etme, evet seni dilsiz bellemiş. Ne dersem diyeyim ne yaparsam yapayım gıkı çıkmıyor deyip seviniyordur. Elime geçirsem ben boğacağım, o kadar sinirlendim ki.
Güncelleme yapıyorum sabah işe giderken gördük bir hızla eşime dürüm sözünü unutma he istiyorum ordan cumartesi diyip gitti. Kızlar şaka gibi geliyor dimi ? Yemin ediyorum az önce böyle yaşandı ya. Eşimde işimiz var olum dedi ama görüyorsunuz kız susmuyor çocuk gibi. Ne yapacağım ben ? Şuan aşırı eşimle kavga edesim var.

Abin yok mu

Pff Allah kolaylık versin ama çöz bu işi
Borca sok adamı, surat as. İyidir hoştur kardeşindir ama sence de yetmedi mi falan.
De gitsin ay.
Keşke surat assam sadece ortalığı yıkasım var. Sabah yine dürüm istiyorum alıyorsun ordan he yarın dedi. Ya eve gidnce konuşucam ya da şimdi eşime saydırıcam kızlar bilmiyorum napıcağımı

Gördün mü güncellememi

Bir yere kadar gidebilir cebinde parası kalmazsa nereye kadar gidecekki
Sadece nasıl bir duygu olduğunu anlaması açısından dedim
Tabi siz bilirsiniz
Eşinizle konuşmak daha iyi olabilir
Bitanem kredi kartı var ? Para kalmasa da kartla aldığını bilirim. Çözümü buldum ağzına tükürücem bugün.

Hiç sesimi çıkarmıyorum ama burama kadar geldi ya. Cidden kalp kırıcam yıkıcam ortalığı.

Haksızlığa uğramak korkum var doğru söylüyorsunuz ama şu dakikadan itibaren yok. Saydırıcam şimdi eşime.

Ay bu tam dayaklık ya sabır. Eşin ne dedi peki kadın ne kadar arsız ya cumartesiye hemen bir plan yap kudursun

Peki güzelim sabahta istedi aynı şeyi ? Dürümde dürüm yarın akşam istiyorum diyor ? Ulan ben kimim ? Belki işim var ? Eşimede küfür edesim var şuan

Gördün mü güncellememi
Gördüm cnm Görümcen senle kavga etmek istiyor, sabrını sınıyor sakın oyuna gelme ona istediğini verme , tepkisiz kal ama evde de eşinle konuş, eşinle halledeceksin kimseyle yüz göz olmayacaksın, bak ben neler yaşadım eşimin ailesi ile yüz göz olmadan eşimle hallettim sende öyle yapmalısın, görümcen senle kavga etmek ve seni kötü gösterme derdinde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…