- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- Konu Sahibi Ekinnnnnnnnnnn
Amin, insallah darısı tüm isteyenlerin başına :)allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına. böyle hikayeler duyunca etkilenio insan olumlu anlamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin, insallah darısı tüm isteyenlerin başına :)allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına. böyle hikayeler duyunca etkilenio insan olumlu anlamda
Ay canımmmm çooook güzel işte ben de böyle istiyorum inşallah aminnnBi şekilde çıkıyo karşına. Ben artık evlenmekten vazgeçmiştim. Benim mesleğimle eşimin mesleği çok farklı, normalde karşılaşma ihtimalimiz hiç yok, bi arkadaşın doğum gününde karşılaştık ilk defa. Kaldı ki ben çok öyle yerlere de gitmem. O gün içimden geldi gittim. Eşim bana o gecenin sonunda ben seninle evlenicem dedi. Güldüm geçtim..2 yıl sonra evlendik :) kısmet böyle birşey..umudunu yitirme
İnşallah aminnnAy canımmmm çooook güzel işte ben de böyle istiyorum inşallah aminnn
Canım ben de öyleydim ama şimdi çok çok pişmanım hoşuna giden biri olursa kesinlikle değerlendir mutlu olmaya bak eksiklerini değil fırsatlarını gör eksilerine değil artılarına odaklan canım çünkü giden her anın kıymetini sonra anlıyorsun benim yaşadığım pişmanlıkların hiçbirini sen yaşama çünkü sonrası inan düşündüğünden daha zor oluyor...Galiba bende siniri zorlayacagim. Aslinda hep en gec 30umda anne olmak istemisimdir. Suan 27 yasindayim. Aslinda halimden memnunum ama ailemle yasadigim icin s1k1ldim biraz. Isin kötüsüde evliliktende korkuyorum. Herseyden önce yanlis bir karar vermekten, mutsuz bir evlilikten . Konu acildiginda kendimi nikah masasindan kacerken hayal ediyorum . Yillar gectikcede sokulan laflar cogaliyor tabi. Allahtan yasimi göstermiyorum yoksa daha cok lafa, söze maruz kalacagim. Ne kadar takmiyorum derse de, ne kadar cevabini verirsen ver söylenenler etkiliyor insani.
Canım ben de öyleydim ama şimdi çok çok pişmanım hoşuna giden biri olursa kesinlikle değerlendir mutlu olmaya bak eksiklerini değil fırsatlarını gör eksilerine değil artılarına odaklan canım çünkü giden her anın kıymetini sonra anlıyorsun benim yaşadığım pişmanlıkların hiçbirini sen yaşama çünkü sonrası inan düşündüğünden daha zor oluyor...
32 yim. Yeni evlendim. Çok mutluyum :)Merhabalar kızlar ben bir ay sonra 30 oluyorum çalışıyorum ama ufukta evliliğe dair hiçbirşey yok maalesef çevre baskısı gelecek kaygısı herşey günden güne beni daha büyük bi umutsuzluğa götürüyor iş ev gidip geliyorum o kadar bunaldim ki kızlar çok merak ediyorum30 yaşindan sonra mutluluğu bulan var mi? Şimdiden yanitlariniz için teşekkür ediyorum
34 yasinda evlendim esim melwk gibi cok sükür. Gec evlenmeninde iyi yönleri var. Ama bebegimiz olmuyorMerhabalar kızlar ben bir ay sonra 30 oluyorum çalışıyorum ama ufukta evliliğe dair hiçbirşey yok maalesef çevre baskısı gelecek kaygısı herşey günden güne beni daha büyük bi umutsuzluğa götürüyor iş ev gidip geliyorum o kadar bunaldim ki kızlar çok merak ediyorum30 yaşindan sonra mutluluğu bulan var mi? Şimdiden yanitlariniz için teşekkür ediyorum
iyi besleyın . dua edin, olur inşallah34 yasinda evlendim esim melwk gibi cok sükür. Gec evlenmeninde iyi yönleri var. Ama bebegimiz olmuyor
Allah razi olsun. Tesekkür ederim.iyi besleyın . dua edin, olur inşallah
Canım bizim komşu 38 yaşında dünya tatlısı bi kızı oldu bence burda senin de güzel haberlerini kutlucaz:)34 yasinda evlendim esim melwk gibi cok sükür. Gec evlenmeninde iyi yönleri var. Ama bebegimiz olmuyor
Insallah canim benim. Tedavi görüyorum bir yildir. Cidden bu konu üzüyor beniCanım bizim komşu 38 yaşında dünya tatlısı bi kızı oldu bence burda senin de güzel haberlerini kutlucaz:)
Hiç üzülme tatlım herşey çok ama çok güzel olacak hem de en kısa zamanda olcak inşallah :))Insallah canim benim. Tedavi görüyorum bir yildir. Cidden bu konu üzüyor beni
Merhaba canım bende evlilik konusunda çok bunalıma girmiştim işten ev evden iş başka bi yere çıktığım yoktu ve herkes baskı yapıyordu evlenmiyormusun evde kaldın bilmem ne.. görücü usulu çok isteyen oldu hiç birini beğenmedim 20 yaşındayken istemeye gelmeye başlamışlardı sayısını hatırlamıyorum çok kişi gelmişti... Annem babam çok baskı yapıyordu evde kalacaksın diye neyse öyle böyle 27 yaşına geldim uzaktan bi akraba biriyle tanıştırdı nasıl olduysa beğendim uzun boylu yakışıklı diye :) 5 ay içinde nişan düğün oldu 29 yaşında anne oldum şu an 30 yaşındayım. Mutlumusun diye sorarsan hiç mutlu değilim sürekli boşanmayı düşünüyorum eşim çok pinti çıktı. Herşeyin hayırlısını versin rabbim canım[/QUOTE
Canım benimmmm Rabbim sabır versin sinir oluyorum böyle tiplere
Sagol insallah Allah hepimize nasip etsin.Hiç üzülme tatlım herşey çok ama çok güzel olacak hem de en kısa zamanda olcak inşallah :))