Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor
Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor
Piyangoda ona cıkmıstır kesin33 yasinda arkadasim vardi hic sevgilisi olmamis, bir yil icinde asik oldu evlendi hamile kaldi hatta dogurdu, bi de ayni sene cikmadan isyerinde terfi aldi. Biz oylece bakakaldik:)
neden yaş aldıkça bunalıma giriyorsunuz ki ben anlamıyorum bunu çevremde de var 30 oldum 40 oldum ay yaşlandım bilmem ne ay bunalımdayım :) bence gerçekten hiç gerek yok böyle takıntılara. ayrıca evlenmek için de geç değil bence. ama evlenmek gerekli mi onu söylerim ben. mutlu evlilikler artık günümüz şartlarında yok denecek kadar az. eş sorunu, eşin aile sorunu, ev geçim sorunu, çocuk sorunu, eşin aldatma sorunu, sosyal medyaya takıklık sorunu derken evlilikler yalan dolan ile geçip sonlanmakta . :)Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor
30 falan hikaye, cocuk yetistirmek sahane
Benim icin otuzdan ziyade bebekten önce ve bebekten sonrasi var. Üc yil icinde saclarim hizla beyazladi, gözlerimin alti cöktü. Yilmak yok, elbet toparlanirim. Seni yenecem 30.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?