Güzeller şanssız olur derler doğru ama kocası çok yaşlıHala tas olur mu insan ya...50 ye gircen el insaf
Ne yakisiklilar eskitti ama :)Güzeller şanssız olur derler doğru ama kocası çok yaşlı
Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor
Yahu ne varmis 30 yaşta? Ben 33 olacagim hic umurumda degil. 30 dan sonra daha akli basinda olacaksiniz, evlenmis olmak icin evlenmeyeceksiniz. Ustelik hersey evlilik de degil, başka hayat gayeniz yok mu?Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor
Çok iyi20lerde evlendim basim goge ermedi.34 te bi daha evlendim basim goge erdi
30 yas bunalimi ne ya 35 im daha bunalimin b si ugramadi yanima yapmayin bole seyler
Eşiniz kaç yaşındaydı ve onun ilk evliliği miydi?20lerde evlendim basim goge ermedi.34 te bi daha evlendim basim goge erdi
30 yas bunalimi ne ya 35 im daha bunalimin b si ugramadi yanima yapmayin bole seyler
Ilk esimle ayni yastaydik.simdi ki esimden 1 yas buyugumEşiniz kaç yaşındaydı ve onun ilk evliliği miydi?
Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?