• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş sendromu :(

Siz bide 35e yaklaşın kızlar tam ne istediğinizi biliyorsunuz inanın...

34üm:rapci:

Bu devirde evlilik yaşı da geç oluyor merak etmeyin konu sahibi

Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor :KK43:

Evet size 31 yaşından sesleniyorum bir anda yük altında kalmıyorsun..:halay:
Veya pamuk prensesteki cadı gelip tüm cazibeni, güzel özelliklerini almıyor..:cool::KK39:
Yani söylemek istediğim şu; bence 30 30 30 diye diye yanlış bir tercih yapmaktan çekinin ama yaştan korkmayın.
Burayı biraz takip ediyorsanız öyle hikayeler var ki, 30 yaşına geldim, evde kaldın demesinler diye yanlış kişilerle evlenip 1 veya 2 çocukla zor durumda kalan o kadar kişi var ki..
Siz okumuş, parasını kazanan, kültürlü bir bireysiniz.
Böyle laflara itibar etmeyin, bu arada modern görücü usulünde bir sıkıntı yok ki..
Benim çevremde de böyle tanışıp evlenenler var, kimse artık zorlamıyor ki, sadece size vesile oluyorlar siz eğer karşıdakini beğenirseniz görüşürsünüz yoksa kabul etmezsiniz zaten..
Burada haftada bir böyle konu açılıyor, çoğu okumuş, iş güç sahibi kadınların en büyük sorunu bu demek ki..
Bende bekar olduğum için hepsini takip ediyorum,çoğu konunun çıkış nedeni zaten kıyas..
Kuzenim, arkadaşım..vb evlendi ben evlenemedim kıyası..
Kıyaslama
bence yapmayın, önemli olan doğru kişi ile evlenmek yoksa uygun olmayan biriyle 18 yaşında evlenen kişileri de görüyoruz..Sonları hüsran..:KK43:
Olacağı varsa olur..:KK39:

Şimdi yaşamanın tam zamanı ; hiç te geç degil... Yaş geçti diye değil ama goruculeri de değerlendirin bence.. en mutlu aşklar görücüyle başlar ondan yani...

30 yas ayrı bir olay sanırım bakalım kısmet olursa seneye göreceğiz :))
Sağlıkla gelsin

Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor :KK43:
Yahu ne varmis 30 yaşta? Ben 33 olacagim hic umurumda degil. 30 dan sonra daha akli basinda olacaksiniz, evlenmis olmak icin evlenmeyeceksiniz. Ustelik hersey evlilik de degil, başka hayat gayeniz yok mu?

Ben de 30 yaş sendromundayım. Saçımda 2 tel beyaz cıktı,kaz ayaklarım var sanki,cildim de kuru,nasıl bir nemlendirici alcağım fikrim yok. Saçımı yapıp eyeliner rimel sürsem tamm da ben eskiden hicbir sey surmedigimde de kötü gorunmezdim. Aynaya bakınca psikolojim bozuluyor. 30 yaşın adi yetti bana,çocuklar da yaslandirdi.

Ben de bu yıl 30’dan gün almaya başlayacağım :( ben de bir an önce hamile kalmak istiyorum :( Allah herkesin gönlüne göre versin...

20lerde evlendim basim goge ermedi.34 te bi daha evlendim basim goge erdi:KK50:
30 yas bunalimi ne ya 35 im daha bunalimin b si ugramadi yanima yapmayin bole seyler

Gelen görücüleri direk reddetme, Bi görüş değerlendir bence, hem direk evlenecek değilsiniz, belki gelen kişi nasibindir, seveceksin. Bilemezsiniz.

Kader kısmet, biraz da şans işi bunlar
Siparişle olmuyor neticede
Benim tek diyebileceğim şu ki, yaşın kaç olursa olsun takılma.. sana sunulmuş hayatın tadını çıkar :super:

20lerde evlendim basim goge ermedi.34 te bi daha evlendim basim goge erdi:KK50:
30 yas bunalimi ne ya 35 im daha bunalimin b si ugramadi yanima yapmayin bole seyler
Eşiniz kaç yaşındaydı ve onun ilk evliliği miydi?

Yahu derdinizmi yok bunlara takılıyorsunuz ...
Ben seneler önce evlendim yaşım busene otuz
10yaşında evladımda var.
Evliliğimden de eşimden de razıyım...
Ama
Dur bakayım ....
Vallahhi de billahide kimse getirip madalya takmamış .
Kafamdan kamyonla gülde dökmediler ... nebileyim evlenmek bir meziyet değil bir hayat seçimi ...

Bide bendemi bir gariplik var yahu çoğu arkadaşlarım yaşıtlarım bekar ...
Hepside evlenmeseydin
Tam kafa dengisin
ne gezerdik ne eğlenirdik
Yurt dışlarına giderdik
Çadırlarda kalırdık
Kayaklara dalışlara giderdik diye diye beynimi yiyor ...((hoş aynı şeyleri eşimle yapıyorum))

He yine gezip dolanıyoruz ayda bir bekar günü buluşması falan yapıyoruZ ...
Yani evlendim mutluyum ama evlenmeseydim de bu benim seçimim der hayatın dibine vururdum ...he evliyim yine dibine vuruyorum...
Önemli olan seçimlerimizi sevmek en güzel şekilde yaşamak bence

30 yas sendromunu hic yasamadim ben cunku ruhum fazlasiyla genc. :dondurma:

30 falan hikaye, cocuk yetistirmek sahane :dondurma:
Benim icin otuzdan ziyade bebekten önce ve bebekten sonrasi var. Üc yil icinde saclarim hizla beyazladi, gözlerimin alti cöktü. Yilmak yok, elbet toparlanirim. Seni yenecem 30.

Evlilik düşanayorsanız görücü usulude olse değerledirin sanki hemin onunya evlenicek misinis. Bir süre görüşrsnz içinize sinerse. Şimdiki görücü usulleri görücü usulu değil aslnda

Back