• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş sendromu :(

Yesil icecek icin:KK200:
Bende de 2 tane sipa var, 32 yasindayim.
Keske bu icecekle daha evvel tanissaydim.
Cilt canlaniyor, enerji geliyor.

Ben üc gün uykumu alinca da cildim parliyor, keske bir icecekle kendime gelebilsem :dondurma:

Peki neden annenim getireceği adami görmek istemiyorsun

Saçma gelebilir ama gurur mu deyim utanma mı bilemiyorum annemle bu konuları hiç konuşmadık daha önce.
Bence tanış belki çok iyi ve hoşuna gidecek biri annene deki gelsin tamam de nolucak belki hayırlı olanı tepiyorsun

benim yaş 26 yı geçiyor şuana kadar sadece 1 kere ciddi ilişkim oldu oda yürümedi zaten.talibimde niyetimde yok aslında benim.

benim derdim akran ve akraba baskısı,evlenip çoluk çocuğa karışan eski arkadaşlarımla aynı frenkansı yakalayamamız,geçen yıllar içinde arkdaş grubumun giderek küçülmesi.evlenenlerin evliliği çok yüce bişey gibi anlatması,ama her seferinde kv.elti,görümce derdi anlatırlar.
akrabaların yaşın 30 a geliyor ne zaman evlenip doğuracan baskısı,her gittiğim nişanda düğünde edilen bir dünya laf.

yaşı 30 veya geçkin olanların toplum gözündeki yeri,cidden çok konuşulacak şeyler var.
yani bazen anlamıyorum 24 yaşınmdaki halim ve fikirlerim 26 yaşımdakiler ile farklıyken millet nasıl cesaret edip üni okurken evleniyor.iş durumu aile durumu bile belli değilken nasıl başarıyorlar cidden çok imreniyorum.

geçenlerde 21 yaşındaki kuzenim nişanlandı,şu yaşımda onun yaptığı işi yapamıyorum.bazende gerçekten kızıyorum kendime acaba iticimyim,çokmu sert tavırlar gösteriyorum dışarıya karşı diye.

saolsunlar annem ve babamda destek olacaklarına daha çok köstek oluyorlar.ikisde ayrı yaşıyor,annem hayatım boyunca 1 kere arkamda durmadı üni ye başka şehire giderken bile gelip yolcu etmediler.

işyerinde hem şefim hemde yaşça büyük bir abim,evlilik öyle birşeyki kötü oldumu cehennemi bu dünyada yaşatır,iyi oldumuda cenneti yaşatır bu dünya da derdi,kendisi eşini beyin kanserinden kaybetti.

Şu akbaba gibi akrabalarla görüşmesem benim,psikolojim gayet iyi,ne zman akrabaya denk gelsem boğasım,kafasını koparıp kaynar kazanda haşlayasım geliyor.
Bende akrabalarımı hiç sevmiyorum Allahtan başka şehirde yaşıyoruz. Yaşandıklarınız çok zor anlıyorum umarım mutlu olursunuz. Benim çevremde sizin gibi okulda dahi sürekli kocasını çocuğunu anlatanlar kaynana görümce muhabbeti örgü örmeler vs çok az yalnız olan kişiler bekarların bile ciddi ilişkisi var bazen düşünüyorum markete gittiğimde bile on saat ne alacağımı seçemiyorum birini sevmem seçmem zor.

Ben 30 diyemiyorum böyle ağzım dolu dolu oluyor sanki artık yaşımı soranlara yaşsızım diyorum şaka bir yana bana fena koymuştu resmen depresyona girmiştim :halay:

Yahu bu otuz yaş sendromu evli de olsan bekar da olsan oluyor sanırım..
Ben 6 senedir evliyim 2,5 yaşinda da oğlum var, alelacele ikinciyi ister oldum 30 oldum diye..
Yani demem o ki ne olsa insan takacak birşey buluyor..
Ama takmamak lazim, herşeyin hayırlısı :)

Evlenmek ha dedin mi olmuyor maalesef.Nasip işi bir kadın evlenmemeyi de seçebilir o kendi tercihidir.Sırf 30'uma giriyorum diye fikrinizin uyuşmadığı biriyle evlenmeyin.

30 yas kendimi en güzel bulduğum yaştı
Keşke 30 a geri dönsem ...

Evliyim, cocuk isteme derdim yok ama yakinda 26 olacağım. 26 26 26...
30 beni üzecek, neden? Bilmiyorum.
Insana bu yaşlar çoook uzak geliyor ya da bana öyle geliyordu hep ama ne cabuk geçti 18-19lar? :/ 22den sonra bir üzülmeye başladim sanki ama durmuyor.

Evli olup da evlenmeseydim aman acelem mi vardi diyen arkadaslara ozeniyorum bazen tuzunuz kuru yuvanizi kurmussunuz maşallah bize gelince aman acele etmeyin madalya takmıyorlar oluyo offf evlenelim bence :eğlence:

Yeşil içecek nedir

Yesil yaprakli sebzelerle hazirlanan smoothie.
Bugun sabah yaptigim icecege, bir avuc ispanak,bir avuc roka,bir avuc semizotu,yarim limon,bir portakal,bir kivi ve bir tutam nane attim, icine 2 kupa yesil cay koyup robottan gecirdim.
1 litre icecek cikti, istege gore suyunu arttirabilirsiniz.
Icerik zevke gore degistiriliyor, kimi zaman pazi atiyorum kimi zaman 3 cicek brokoli..
Bazen armut bazen elma, bazen papatya cayi ya da maydonoz.
Insani icten canlandiran bisey.
Yukarida saydiklarimin bitanesini bile gun icinde tuketmedigimiz oluyor fakat icecek icinde az da olsa tuketiliyor.
Internette bir suru tarif bulabilirsiniz.
Yesil icecek/ green drink olarak

Evli olup da evlenmeseydim aman acelem mi vardi diyen arkadaslara ozeniyorum bazen tuzunuz kuru yuvanizi kurmussunuz maşallah bize gelince aman acele etmeyin madalya takmıyorlar oluyo offf evlenelim bence :eğlence:
Bu hayatın düzeni bu canım. Herkes elinde olmayanı istiyor. Sen 92 li isen tam güzel zamanlar, artık inşallah yaşam tarzına uygun biriyle güzelll bir evlilik yaparsın. Bu dan öncesi erken olurdu

Bence gönlünün eşini bulsan ne 30 ne 40 koymaz. Ama hep böyle mi devam edeceğim acaba duygusu bizi yıpratan. 19 yaşımda çok mutluydum çünkü içim umut ve enerji doluydu. Şimdi aradan geçen yıllara bakıyorum da yaşım değil aslında sorun yılların çaldığı ışığım. Elimde olmadan bunu hissediyorum artık ben tek geldim tek gidiyorum. 30 yaştan da nefret ediyorum laf aramızda hep 28 den sonrasını görmek istemiyorum derdim bakalım hayat ne gösterecek

Ben 21de evlendim şimdi 28 yaşındayım ve boşanıyorum. İyiki erken evlendim 2 kızım var ama kariyer yok. Şimdi kariyer için uğraşıcam. İllaki her durumun artısı eksisi oluyor.

Yesil yaprakli sebzelerle hazirlanan smoothie.
Bugun sabah yaptigim icecege, bir avuc ispanak,bir avuc roka,bir avuc semizotu,yarim limon,bir portakal,bir kivi ve bir tutam nane attim, icine 2 kupa yesil cay koyup robottan gecirdim.
1 litre icecek cikti, istege gore suyunu arttirabilirsiniz.
Icerik zevke gore degistiriliyor, kimi zaman pazi atiyorum kimi zaman 3 cicek brokoli..
Bazen armut bazen elma, bazen papatya cayi ya da maydonoz.
Insani icten canlandiran bisey.
Yukarida saydiklarimin bitanesini bile gun icinde tuketmedigimiz oluyor fakat icecek icinde az da olsa tuketiliyor.
Internette bir suru tarif bulabilirsiniz.
Yesil icecek/ green drink olarak
Teşekkürler ☺

Ben de bu yıl 30 olacağım. Evliyim bir kızım var fakat 30 yaş bunalımını ben de yaşıyorum sanki. Sürekli geçmişi özlüyorum. Anne babamın yaşlandığını farkediyorum. Değişik bir hüzün var. :(

Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor :KK43:
Takma kafana. Onun seni bulmasını bekle. Kimse yalnız değildir. Eşin olacak adam da şuan aynı şeyleri yaşıyordur. Bekle sabret :)

Back