30 yaş sendromu :(

Ben de 30'um.
Özgür olduğum, bedenim, kendim hayallerim hepsi için ayrı ayrı şükrediyorum. Bir de boşanmaya çalışıyorum. İnan 6 ayda hayatım nasıl kendi elimden kaydı nasıl bir cehenneme düştüm ve nasıl çıkarım diye uğraştım. Şükür çıktım cehennemden kendi cennetim dünyam var.
Bence biraz kafanı toplamalısın. Çevre baskısını da umursama. Hayat her geçen gün azalıyor. Keyfine bak. Çoğu şey bizim elimizde değil. Kader bazı şeyler. Bazı şeyler de de mantıklı düşünmek gerekiyor
Akışa geç, herşey yoluna girecektir.
Anın kıymetini bil. Sonra da kendi kıymetini bil. Gülümse ve boşver

Evliligi tecrübe etmek bi kumar gibi aslında 26 yaşımdan once cok daha kolay geliyodu hayir demek simdi ise düşünüyorum acaba mi acaba bu kisi mi hakkimda hayirli diye ama insan nasil emin olabiliyor o kişinin Dogru olduguna? Hah evet iste bu nasi deniliyor bir es adayi icin

Ben de bu yıl 30 olacağım. Ailem şükür ki baskı yapmıyor. Ama çevremdekiler sürekli evde kaldığımı ima ediyorlar. Onlarla da görüşmeme kararı aldım. Yaşımdan çok küçük gösteriyorum o yüzden beğenilmiyorum kadınsı bulmuyorlar galiba. Görücü tavsiyelerini de kabul etmiyorum artık. Nasıl olsa beğenmez diye. Ben de isterdim evli, mutlu, çocuklu olmak ama nasip. Aslında benim için tek sorunum işsiz olmam. İnşallah bulurum. Öyle işte...

Beni begenmezler diye düşünme Bile. Ben de minyonum ve kadınsı olmamakla alakasını kuramadım. İş bulmak ve kendini geliştirmek için çabala. Zaten gerisi gelir.
Ben kendimi kadınsı bulamazken bile begenen muhakkak olurdu. Senin de vardır da bakış açın olumsuz ve negatif...
Azıcık kendine güven. Hayat kısa olumsuz dusunmek yerine olumlu olmaya çalış.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Karşıma sizin gibi motive edici değil de sürekli eksikliklerimden, kusurlarımdan vurmaya çalışan insanlar çıkınca pozitifliğimden eser kalmadı maalesef

Olur olur
Bu yıl hiç olmadığım kadar güzel bakacağım kndime bakımlı gezeceğim hayat 30’ dan sonra başlıyor.. 20’li yaşlarımı mahvettim..
30 da Nirvana’ya ulaşacağımm
Ay bana çok iyi geldin bacım

bi evlenen pisman birde evlenmeyen : ) bu sendromlar yas ilerledikce azalmayacakki..su soldaki hane degistikce..2-3-4 vs bunalimlar artacak..aslinda belki yastan degilde cikacak olan saglik sorunlari saclarindaki beyazlar yuzundeki kirisikliklar yuzunden bu dertlenmeler..hani diyorlar ya benim ruhum genc..ok ama o ada dayanamiyor bi zaman sonra bence : ) senin durumuna gelecek olursak konu sahibi..30 yas cok gec degil evlilik icin..ha cocuk icin biyolojik saat var kabul, cocuk istiyosan ama..ama istemiyorsan belki gercek aski 40 inda bulcan kim bilir..nasib kismet..mutsuz bi evlilikte curumektense bekar kalmayi tercih ederdim..

Sendrom mu?
Benim adı Mine. Ben o sendrom dediğinin ta kendisiyim.

Evlilik kaderdir. Büyüklere pek anlatılamasada evliliğin yaşı yoktur, zamanı vardır. Çıkan kısmetlerini değerlendirmelisin. Bir çok tanıdığım asla olmaz diye görüşmeye gittiği kişilerle şuan evli - çocuklu ve mutlu :)

Bulundugum bazi ortamlarda insanlarin kisa kilolu diye adlandirdiklari kizlardan hoslandigini soyleyen erkekleri duymustum ve sasirmistim.
Ne yazik ki bizim hem cinslerimiz bizi belli kaliplara sokuyor.
Acikcasi benim begenmedigim ama partlerinin askla begeniyle baktigi fakat guzel olup sevilmeyen kadinlar vardi.
Yani sizi begenen ve seveni bulmak onemli olan.

Her yasin farkli guzelligi var.
Sendrom degil de dertler varsa insani o uzuyor.
Omur gecici hayirlisi olsun da yas onemli degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…