Günaydin jillianciler
Zühalcim masallahharika kilo vermissin, demek ki senin icin simdi síkílasma zamani Jillian bu konuda sana yardimci olacak. Hem ben sana güveniyorum onca kiloyu veren insan fit bir vücuda da sahip olur
Avatarin ne hosmus öyle, "icinden insan cikmis" cümlesini tam anlamiyla ifade ediyor
Canim ben izine gidecegimi unuttum yaramazandan 1 hafta sonra tatildeyim 2 hafta boyunca. Beni en iyisi listeden cikar yoksa devamsizliktan atilirim. Artik izin sürecinde listede olmadan eslik edebildigim kadar ederim, izin öncesi ve sonrasi da tam gaz sizinleyim
Teşekkür ederim cnm
Birazda spor konusunda tembel olmasam daha iyi olacakta çok çabuk sıkılıyorum ben
Katılıp katılmama konusunda çok kararsızım
Neyse Aslı linki koysunda ona göre bakayım
Sen bilirsin tabi canim ama eger 30 gün gibi kisa bir sürede böyle bir sonuc elde etmek istiyorsan muhakkak katilmalisinTeşekkür ederim cnm
Birazda spor konusunda tembel olmasam daha iyi olacakta çok çabuk sıkılıyorum ben
Katılıp katılmama konusunda çok kararsızım
Neyse Aslı linki koysunda ona göre bakayım
Hayırlı olsun ben de varım demek isterdim fakat ramazan sonu tatildeyim bu tatilde şişko gidiyimde bir sonrakinde çıtır olurum inşallah bi sonraki turda burda olurum
Ebruuuu sen işini biliyosunSen bilirsin tabi canim ama eger 30 gün gibi kisa bir sürede böyle bir sonuc elde etmek istiyorsan muhakkak katilmalisin
Eveeet karar senin... Umarim az da olsa seni motive edebilmisimdir
İnanilmaz ilk fotodaki kadinin incelmesi muthis bizde yapmaliuizSen bilirsin tabi canim ama eger 30 gün gibi kisa bir sürede böyle bir sonuc elde etmek istiyorsan muhakkak katilmalisin
Eveeet karar senin... Umarim az da olsa seni motive edebilmisimdir
Slm cnmKizlar jilian level -1 yaptim bugun super bisey bu kesin faydasini gorcem diye dusunurken arkadasin paylastigi fotografida gorunce kesin yapcam. Nette arastirdim 1 gun dinlenin diyor haftada kaslar yenilensin diye oylemi yapcaz?
Gercekten faydasini görecegine eminim, yoksa ikna etmeye ugrasmazdim tatlimEbruuuu sen işini biliyosun
Hadi inşallah diyelim o zaman
Bizde böyle olacagizİnanilmaz ilk fotodaki kadinin incelmesi muthis bizde yapmaliuiz
Ölcülerini almismiydin? Jillianda 3 gün bile fark yaratiyorKizlar jilian level -1 yaptim bugun super bisey bu kesin faydasini gorcem diye dusunurken arkadasin paylastigi fotografida gorunce kesin yapcam. Nette arastirdim 1 gun dinlenin diyor haftada kaslar yenilensin diye oylemi yapcaz?
Zühalcim bunu bir izle istersen :)Slm cnm
Cuma listelerinden kendi kiloma yakın olanları takip ediyorum
Bizde aynı kilodayız tabi bu hafta verirsen beni geçersin çünkü ramazanda ben yerimde sayıyorum
Bide jillianı yaparken zorlandınmı nede olsa pk çokları gibi 60 kiloda değiliz
2 aydir hergun duzenli spor yapiyordum zaten ben. Ramazan oncesi 2 mil leslie+300 ip+45 squat+80 mekik+150 twist yapiyordum ramazanda 1 mil leslie+30 squat+200 ip yapiyorum. Cok zorlanmadim ben jilianda ama cok guzel ter attiriyor faydasini gorcegimi dusunuyorum. Ben bu hafta kilo verdim sanirim kiyafetlerden oyle hissediyorum. Kac kilo ile basladin sen diyeteSlm cnm
Cuma listelerinden kendi kiloma yakın olanları takip ediyorum
Bizde aynı kilodayız tabi bu hafta verirsen beni geçersin çünkü ramazanda ben yerimde sayıyorum
Bide jillianı yaparken zorlandınmı nede olsa pk çokları gibi 60 kiloda değiliz
Olculerimi almadim canim bugun yapabiliyormuyum diye denedim bir gun leslie birgun jilian yapcam ramazan btene kadar ondan sonra sadece jilian ile devam edicem. 30 gunluk surec baslayinca alicam olculerimiGercekten faydasini görecegine eminim, yoksa ikna etmeye ugrasmazdim tatlim
Bizde böyle olacagiz
Ölcülerini almismiydin? Jillianda 3 gün bile fark yaratiyor
Sağolasın canımın içi ikna oldumZühalcim bunu bir izle istersen :)
Ooo sen baya antremanlıymışın güzelim2 aydir hergun duzenli spor yapiyordum zaten ben. Ramazan oncesi 2 mil leslie+300 ip+45 squat+80 mekik+150 twist yapiyordum ramazanda 1 mil leslie+30 squat+200 ip yapiyorum. Cok zorlanmadim ben jilianda ama cok guzel ter attiriyor faydasini gorcegimi dusunuyorum. Ben bu hafta kilo verdim sanirim kiyafetlerden oyle hissediyorum. Kac kilo ile basladin sen diyete
Beni de alın sürükleyerek yaptırınbendeeeeeee varım4.takımdayım bende
AaaaaaDiyebilirsin yaşım 20 ama ruh ve beden yaşım
Supersın. Çok güzel aciklamissinElbette ki canım, kambersiz düğün olur mu
Ben eski bir jillianci olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Kısa sürede bir incelme elde ediliyor (5-7 gün içerisinde 3-4 cm incelme göbek bölgesinde), yalnız bu incelmeyi anlamak için mutlaka ölçülerin alınması gerek. Ilk level en kolayıhiç jillian yapmamış arkadaşlara tavsiyem ramazan bitene kadar jumping jack egzersiziyle alıştırma yapmaları.
Asli_95 jillian yapmak istemeyenler için farklı bir spor planı da oluşturabilirdik - maksat birbirimizi motive ederek spor yapmak
Bende nisan sonu basladim diyete 9 mayista katildim takima diyete basladigimda 95 kiloydum takima geldigimde 91 gecen hafta 79.8 kiloydum bakalim bu hafta ne kadar gitcek . bnde eskiden spor yapmayi hic sevmezdim ama spor yapmayinca acta kalsam kilo veremiyorum oncesinde feci kabizlik sorunum vardi hap kullaniyordum hatta. Ama simdi hic bisey kullanmiuorum kabizlik icin. Bide kendim demleyerek hazirladigim karisik bitki cayim varOoo sen baya antremanlıymışın güzelim
Düzenli spor Yapanlara gerçekten imreniyorum
Ben bi spor aşkı yakalayamadım şimdiye kadar çoğunlukla yürüyüş yaptım
Ben 1 ocakta başladım sağlıklı beslenmeye 113.5 kiloyla, 5 ocakta 110.6 kiloyla yarışmaya katıldım
Şimdi takımdan izinliyim, 2 hafta öncesinde 78.9 dum şimdi azcıkkk artıdayım