30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .

Tarihlere çok takılmayın listede görünmezsin ama sonradan katılır biraz geç bitirirsin önemli değil o bizimle ol yeter :)

Teşekkür ederim cnm
Birazda spor konusunda tembel olmasam daha iyi olacakta çok çabuk sıkılıyorum ben
Katılıp katılmama konusunda çok kararsızım
Neyse Aslı linki koysunda ona göre bakayım

Videonun tamamını youtube jillian 30 day shred level bir diye bulabilirsin tek tek hareketlerin olduğu perinin mesajını diyorsan daha önce bahsettiğim onu akşam atarım :)

Teşekkür ederim cnm
Birazda spor konusunda tembel olmasam daha iyi olacakta çok çabuk sıkılıyorum ben
Katılıp katılmama konusunda çok kararsızım
Neyse Aslı linki koysunda ona göre bakayım
Sen bilirsin tabi canim ama eger 30 gün gibi kisa bir sürede böyle bir sonuc elde etmek istiyorsan muhakkak katilmalisin

Eveeet karar senin... Umarim az da olsa seni motive edebilmisimdir

Hayırlı olsun ben de varım demek isterdim fakat ramazan sonu tatildeyim bu tatilde şişko gidiyimde bir sonrakinde çıtır olurum inşallah bi sonraki turda burda olurum

Hayırlı olsun ben de varım demek isterdim fakat ramazan sonu tatildeyim bu tatilde şişko gidiyimde bir sonrakinde çıtır olurum inşallah bi sonraki turda burda olurum

Teşekkür ederiz :) her zaman bekliyorum inşallah düzeni oturtursak çok güzel olucak sürekli devam ederiiz

Sen bilirsin tabi canim ama eger 30 gün gibi kisa bir sürede böyle bir sonuc elde etmek istiyorsan muhakkak katilmalisin

Ebruuuu sen işini biliyosun
Hadi inşallah diyelim o zaman

İnanilmaz ilk fotodaki kadinin incelmesi muthis bizde yapmaliuiz

Kizlar jilian level -1 yaptim bugun super bisey bu kesin faydasini gorcem diye dusunurken arkadasin paylastigi fotografida gorunce kesin yapcam. Nette arastirdim 1 gun dinlenin diyor haftada kaslar yenilensin diye oylemi yapcaz?

Kizlar jilian level -1 yaptim bugun super bisey bu kesin faydasini gorcem diye dusunurken arkadasin paylastigi fotografida gorunce kesin yapcam. Nette arastirdim 1 gun dinlenin diyor haftada kaslar yenilensin diye oylemi yapcaz?
Slm cnm
Cuma listelerinden kendi kiloma yakın olanları takip ediyorum
Bizde aynı kilodayız tabi bu hafta verirsen beni geçersin çünkü ramazanda ben yerimde sayıyorum
Bide jillianı yaparken zorlandınmı nede olsa pk çokları gibi 60 kiloda değiliz

Ebruuuu sen işini biliyosun
Hadi inşallah diyelim o zaman
Gercekten faydasini görecegine eminim, yoksa ikna etmeye ugrasmazdim tatlim

İnanilmaz ilk fotodaki kadinin incelmesi muthis bizde yapmaliuiz
Bizde böyle olacagiz

Ölcülerini almismiydin? Jillianda 3 gün bile fark yaratiyor

Zühalcim bunu bir izle istersen :)

2 aydir hergun duzenli spor yapiyordum zaten ben. Ramazan oncesi 2 mil leslie+300 ip+45 squat+80 mekik+150 twist yapiyordum ramazanda 1 mil leslie+30 squat+200 ip yapiyorum. Cok zorlanmadim ben jilianda ama cok guzel ter attiriyor faydasini gorcegimi dusunuyorum. Ben bu hafta kilo verdim sanirim kiyafetlerden oyle hissediyorum. Kac kilo ile basladin sen diyete

Gercekten faydasini görecegine eminim, yoksa ikna etmeye ugrasmazdim tatlim

Bizde böyle olacagiz

Ölcülerini almismiydin? Jillianda 3 gün bile fark yaratiyor
Olculerimi almadim canim bugun yapabiliyormuyum diye denedim bir gun leslie birgun jilian yapcam ramazan btene kadar ondan sonra sadece jilian ile devam edicem. 30 gunluk surec baslayinca alicam olculerimi

Ooo sen baya antremanlıymışın güzelim
Düzenli spor Yapanlara gerçekten imreniyorum
Ben bi spor aşkı yakalayamadım şimdiye kadar çoğunlukla yürüyüş yaptım
Ben 1 ocakta başladım sağlıklı beslenmeye 113.5 kiloyla, 5 ocakta 110.6 kiloyla yarışmaya katıldım
Şimdi takımdan izinliyim, 2 hafta öncesinde 78.9 dum şimdi azcıkkk artıdayım

Günaydin kizlar...bende pek spor yapmis sayilmam ve sevmem sporu...aliskanda deyilim..ramazandan önce az cok yürüyüs yapuyordum ara sira leslie yapiyordum...ama ramazandan dolayi onuda buraktim cünkü ayakta duracak halim yok oruc tutarken birde 40 derece kadar sicaklik var burda...hatta bugün artik dayanamayip orucumu bozdum tansiyonum cok düsüktü ..tansiyon ilacini alip kahvalti yaptim espresso ictim..biraz kendime geldim..sanirim bu sene artik oruc tutmayacagim....

Son düzenleme:
Julian sporuna baslamadan önce kendimi hazirlamak icin ne yapabilirim dicem ama kendime gelebilirmiyim bikac güne kadar bilmiyorum..malesef benim düsük tansiyon problemim var..serin havalarda cok aktiv oluyorum ama sicak hava beni cok kötü yapiyo..ama bitarafdan baslamam gerekiyo..evet güzel kilo verdim ama bu yetmiyo iste...heryerim hamur gibi oldu..berbat bi haldeyim bu sekildede hayatima devam edemem birseyler yapmam lazim

Supersın. Çok güzel aciklamissin

Bende nisan sonu basladim diyete 9 mayista katildim takima diyete basladigimda 95 kiloydum takima geldigimde 91 gecen hafta 79.8 kiloydum bakalim bu hafta ne kadar gitcek . bnde eskiden spor yapmayi hic sevmezdim ama spor yapmayinca acta kalsam kilo veremiyorum oncesinde feci kabizlik sorunum vardi hap kullaniyordum hatta. Ama simdi hic bisey kullanmiuorum kabizlik icin. Bide kendim demleyerek hazirladigim karisik bitki cayim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…