30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Günaydin kizlar...bende pek spor yapmis sayilmam ve sevmem sporu...aliskanda deyilim..ramazandan önce az cok yürüyüs yapuyordum ara sira leslie yapiyordum...ama ramazandan dolayi onuda buraktim cünkü ayakta duracak halim yok oruc tutarken birde 40 derece kadar sicaklik var burda...hatta bugün artik dayanamayip orucumu bozdum tansiyonum cok düsüktü ..tansiyon ilacini alip kahvalti yaptim espresso ictim..biraz kendime geldim..sanirim bu sene artik oruc tutmayacagim....:KK43:
Kibristayim ben burasida oyle sicakki cok zor dayaniuoruz. Kilo almaktan korktugum icin orycluykende mecbur spor yapmaya devam ediyorum

Teşekkür ederim cnm
Birazda spor konusunda tembel olmasam daha iyi olacakta çok çabuk sıkılıyorum ben
Katılıp katılmama konusunda çok kararsızım
Neyse Aslı linki koysunda ona göre bakayım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Burada hem video hem de videoyla uğraşmak istemezsen ikinci mesajda tek tek hareketler var canım :)

Zühalcim bunu bir izle istersen :)

Helal olsun dedim ben böyle rahat yapamıyorum :KK70: :KK70:

Julian sporuna baslamadan önce kendimi hazirlamak icin ne yapabilirim dicem ama kendime gelebilirmiyim bikac güne kadar bilmiyorum..malesef benim düsük tansiyon problemim var..serin havalarda cok aktiv oluyorum ama sicak hava beni cok kötü yapiyo..ama bitarafdan baslamam gerekiyo..evet güzel kilo verdim ama bu yetmiyo iste...heryerim hamur gibi oldu..berbat bi haldeyim :oops:bu sekildede hayatima devam edemem birseyler yapmam lazimEn Büyük KK

Seni zor durumda bırakmak istemem sonuçta bir rahatsızlığın var ama belki ramazan dolayısıyla kötü oluyorsundur dediğim gibi korkuyorum bir şey demeye de kimseye zarar gelsin istemiyorum :KK43: Bilgili arkadaşlar varsa bu konuda belki yardımcı olabilir
Jilian a beni de ekleyin ve eritin lütfen :KK73:

Ericeeez hiç merak etmeyin :KK70: :KK70:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Burada hem video hem de videoyla uğraşmak istemezsen ikinci mesajda tek tek hareketler var canım :)

Seni zor durumda bırakmak istemem sonuçta bir rahatsızlığın var ama belki ramazan dolayısıyla kötü oluyorsundur dediğim gibi korkuyorum bir şey demeye de kimseye zarar gelsin istemiyorum :KK43: Bilgili arkadaşlar varsa bu konuda belki yardımcı olabilir

Evettt :cool:

Merhaba kızlar :) Ben Aslı , diyet gruplarında 7. Takımda yarışıyorum. Daha önce sevgili kaptanımız @_AYNURA_ 'nın başlattığı 30 günlük spor maceralarına belki katılmışsınızdır belki de gözünüze çarpmıştır. Uzun bir aradan sonra biz bunu tekrar denemek istiyoruz. Kalabalık olmanın ve belli kurallar içinde spor yapmanın daha etkili olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir sistemde olacak diye merak ediyorsanız 30 günlük bir süreç kimseyi zorlamak istemediğim için oruç tutanlar da var aramızda Ramazan bayramının bitimiyle başlamayı düşünüyoruz. Yani ayın 20si bizim için başlangıç olacak :KK66: Ama burada belli olmayan bir durum var o da şu ya Jillian yapacağız ya da Leslie bunu size bırakıyorum açık bir oylama olacak çoğunluk hangisini isterse onu yapacağız :) Herkes ölçülerini alacak ve bir liste oluşturucaz 30 günün sonunda herkesin kilosunda ve ölçülerindeki değişimleri görücez böylece.

Biraz açıklamak gerekirse Leslie Walk At Home serisi 1-2-3 millik -hatta daha fazla ama onlar her zaman bulunamıyor- evde yürümek için hazırlanmış videolar. Bana kalırsa eğer Leslie çoğunluk çıkarsa 2-3 mil daha ideal olacaktır süresi itibari ile. 3mil yaklaşık 45 dk ve sizi fazla zorlamadan yürüyüşün içine farklı bölgeleri de çalıştırıcak hareketler ekliyor.

Jillian Leslie'ye göre daha zor ancak ölçülerinizdeki inanamayacağınız değişimler sağlıyor. Başta biraz ağır gelse de sonradan vucudunuz alışır. Kendinizi çok zorlamadan sakatlamadan yapmalısınız. Bu da 25-30 dk civarında. 3 videodan oluşuyor ilk 10 gün birincisi sonraki 10 gün ikincisi en son da 10 gün sonuncusu yapılıyor.

Ben buraya daha önceki grupların linklerin bırakıyorum özelllikle Jillianın sonuçların yazılı olduğu konuyu incelemenizi öneririm 30 günün sonunda toplamda 30 cm incelme yaşayan arkadaşlarımız olmuş gerçekten çok büyük bir başarı :)

Unutmadan anket için 10 gün süre var hayırlı olması dileğiyle :KK25:

Listedekiler:

Asli_95 Asli_95
@ay__060
@fyzanur
@E-brulim
@N a n e
@Fairy Tale 123
@kollontai
@psikohayris
Gulhan1 Gulhan1
@Mor Vampir
@AKovser
CathyLizzie
@mefkurem
Selvos88 Selvos88
@uhs
G gunes-86
@HIRSIZI

Jillian Sonuçlar :

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/

Jillian:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30daylevel-3.784408/

Leslie Grupları :

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/leslie-ile-walk-at-home-2-grup.795850/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/leslie-3-grup.795829/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/leslie-ile-walk-at-home-1grup.795830/
Canım beni de yaz ben de varıım :KK28:

Hayırlı olsun
İnşallah amacımıza ulaşırız
Güzel ve işe yarar bir topik olmuş
Tabii işi ciddiye Alıp gerçekten kararlı olmak gerekiyor
bana faydalı olacağını düşünüyorum
Ekleyebilirsiniz benide
Yanlız bayramdan sonra inşallah

Canım beni de yaz ben de varıım :KK28:

Seni nasıl unuturuum :KK60:

Hayırlı olsun
İnşallah amacımıza ulaşırız
Güzel ve işe yarar bir topik olmuş
Tabii işi ciddiye Alıp gerçekten kararlı olmak gerekiyor
bana faydalı olacağını düşünüyorum
Ekleyebilirsiniz benide
Yanlız bayramdan sonra inşallah

20si başlangıç dedik canım bayramdan hemen sonraa seni de eklediim :)

Kızlar ben iki gün önce bi denemiştim ya hani çok zorlamıştım kendimi yavaş yavaş ağrılarım geçiyor. Bence kesinlikle ve kesinlikle videonun sonundaki esnemeler yeterli değil daha uzun süre ama çok da abartmadan yapılmalı. Youtubedan 10 dakikalık çok fazla değil total body stretch videosu bulup şimdi yaptım biraz daha rahatlattı beni

Tansiyon ilacimi aldiktan sonra toparlaniyorum..insallah bu ayin 20 ne kadar hava serinler ozaman sorun yasayacagimi sanmiyorum...dedigim gibi spor yapmam sart..heryerim sarkti..toplam 18 kilo verdim..8.takima katilmadan önce 76 kiloydum.....

Tansiyon ilacimi aldiktan sonra toparlaniyorum..insallah bu ayin 20 ne kadar hava serinler ozaman sorun yasayacagimi sanmiyorum...dedigim gibi spor yapmam sart..heryerim sarkti..toplam 18 kilo verdim..8.takima katilmadan önce 76 kiloydum.....

Şu an 58 mi oluyor ne ? Ben de istiyoruuuum 60ların altına bi inseydim iyiydi ama şiş her yerim biraz hızlanmam lazım :KK70: Kendini çok zorlamadan yaparsın bence

Şu an 58 mi oluyor ne ? Ben de istiyoruuuum 60ların altına bi inseydim iyiydi ama şiş her yerim biraz hızlanmam lazım :KK70: Kendini çok zorlamadan yaparsın bence
Evet su an 58 kiloyum...aslinda 57 kiloyuda görmüstüm ama oructan dolayi tekrar 58 kiloya ciktim...dedigin gibi zorlamicam kendimi..alistikca mesela 10 dakikadan 20 dakikaya cikartirim sporumu ama yeterki sporumu yapim..nasil olsa ilerde bünye alisiyo ozaman daha fazlasini yaparim insallah

Evet su an 58 kiloyum...aslinda 57 kiloyuda görmüstüm ama oructan dolayi tekrar 58 kiloya ciktim...dedigin gibi zorlamicam kendimi..alistikca mesela 10 dakikadan 20 dakikaya cikartirim sporumu ama yeterki sporumu yapim..nasil olsa ilerde bünye alisiyo ozaman daha fazlasini yaparim insallah

Aynen öyle ben de 20sine kadar yavaş yavaş ilerleterek videonun tamamını yapar hale gelmeyi düşünüyorum midem kötü olduğu için oruç tutmayı düşünmüyorum şu an ondan spor yapabiliyorum. Sonuçta önemli senin çaba sarfetmen çok güzel sonuçlar illaki alırsın

20sinde size rezil olmamak için çaba gösteriyorum :KK70: :KK70: Leslie yaptım 3 mil biraz da Jilliana başlıyım dedim 10dk sonra bıraktım karın hareketlerine geçince çok abartmayayım alıştırıyorum kendimi hem mide ağrılarım var boşuna zarar vermeyeyim kendime :)

20sinde size rezil olmamak için çaba gösteriyorum :KK70: :KK70: Leslie yaptım 3 mil biraz da Jilliana başlıyım dedim 10dk sonra bıraktım karın hareketlerine geçince çok abartmayayım alıştırıyorum kendimi hem mide ağrılarım var boşuna zarar vermeyeyim kendime :)
Süppersiin aslıım aman çok zorlama kendinii daha kötü olursun sonra Allah korusun :)) Ben de regl şuan çok iyi spor yapamıyorum amaa haklısın rezil olmamak için azıcık çalışmak lazıım :KK70:

X