Slm aslı ve diğer güzeller
Şu anda hiç spor yapamadığım için ramazan sonrası bende başlamak istiyorum
Verim açısından eminim julian daha iyi olacaktır
Ama benim için acaba çok zorlayıcı olurmu
Şu anda 170 boy 79 kiloyum yani hedefe daha var
Bide bi süredir spor yapmadığım için julian ağır olurmu
Görüşlerinizi bekliyorum
Hoşgeldinhoş buldum ,ben pek yeteneksizim inşallah becerebilirim
Bu akşam 15 da pes ettim durumum vahimBen de öyle istiyordum ama ramazan nedeniyle bir çok arkadaş gelemicekti en mantıklısı bu diye düşündüm. Ben 2 hafta için keendimi alıştırmayı düşünüyorum çünkü dün shred değil ama başka bi videosunu denedim şu an pert durumdayım yürüyemiyorumDirekt Jillian çok fena yapıyor insanı tabi seni bilemiyorum belki uzun süredir spor yapıyorsundur
Bu akşam 15 da pes ettim durumum vahim
Bak ya ben hemen başlanır diye heveslenmiştim bi an
Ben de öyle istiyordum ama ramazan nedeniyle bir çok arkadaş gelemicekti en mantıklısı bu diye düşündüm. Ben 2 hafta için keendimi alıştırmayı düşünüyorum çünkü dün shred değil ama başka bi videosunu denedim şu an pert durumdayım yürüyemiyorumDirekt Jillian çok fena yapıyor insanı tabi seni bilemiyorum belki uzun süredir spor yapıyorsundur
sizde şimdiden alıştırma yaparsınız, bende katılırım arada bir size :)
Slm aslı ve diğer güzeller
Şu anda hiç spor yapamadığım için ramazan sonrası bende başlamak istiyorum
Verim açısından eminim julian daha iyi olacaktır
Ama benim için acaba çok zorlayıcı olurmu
Şu anda 170 boy 79 kiloyum yani hedefe daha var
Bide bi süredir spor yapmadığım için julian ağır olurmu
Görüşlerinizi bekliyorum
aynen öyle :)Olur tabi, ben belli bir dk ile başlayıp ilerletmeyi düşünüyorum bir kerede 30dk yapamam ya
ben ilk leveli uygulayan biri olarak gerçekten karna faydası var ama bacaklar değişmiyo ikidende birkaç gün yapmıştım
ben ilk leveli uygulayan biri olarak gerçekten karna faydası var ama bacaklar değişmiyo ikidende birkaç gün yapmıştım
merhaba bence kişiye göre değişiyor, bende bacaklar çok incelmişti,
işte pilates tam bu kiloda devreye giriyor, kilo vermekten ziyade, sizin sıkı bir vücuda kavuşmanız şart! bunu da pilates yaparak başarabilirsiniz...peki platesin faydalari nelerdir? sitenin fittness salonu var dibimde, esim yanliz gitmemi istemedigi icin gitmedim bende, onun da vakti pek yok. boyum 1,65 kilo 58 bir bucuk yilda 6 kilo aldim, selulitlerim cikti yastan mi kilodan mi bilmiyorum, ve ince damarciklar gorunuyor. kilo versem gecermi bilmiyorum.
aslında hepimiz için ortak bir süre belirlesek daha iyi olur benceOlur tabi, ben belli bir dk ile başlayıp ilerletmeyi düşünüyorum bir kerede 30dk yapamam ya
bende her gün bir harekete yoğunlaşmayı düşünüyorum öyle öyle bayramdan sonra 1 günde bütün hareketleri yapabilirim belki.Merhaba :)
Kolay olduğunu iddia etmiyorum. Ama kendini ilk günden tamamını yapıcam diye zorlamıcaksın yapabildiğin kadarını kendini zorlamadna yaparsan sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum. Az önce de dedim ben bu önümüzdeki iki hafta başlayan kadar yani kendimi yürüyüşle alıştırmayı düşünüyorum böylece vucudum biraz olsun açılmış olucak. Ama onu yapamazsan da sorun değil dediğim gibi iş sen de bitiyor kendi sınırlarını bilerek hareket edersen sorun yaşamazsın bence :)
sana teyze diyebilir miyimmmmYa deme öyle bu gece başlarım bak - Başlayamam bacaklarım ağrıyor-
Benim de sorunlarım bacaklarda bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişir yada 3 level tamamlanmadı ondan ama bacağımdan değişiklik olmadı bunun yanında göbeğim 0 land zaten azdı ama :)Benim en sorunlu bölgem bacaklarım, ben tamamen daha önceki grupların sonuçlarına güvenerek yapacağım. Oradaki kızlar çok güzel vermişler
aslında hepimiz için ortak bir süre belirlesek daha iyi olur bence
bende her gün bir harekete yoğunlaşmayı düşünüyorum öyle öyle bayramdan sonra 1 günde bütün hareketleri yapabilirim belki.
sana teyze diyebilir miyimmmm