30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Slm aslı ve diğer güzeller
Şu anda hiç spor yapamadığım için ramazan sonrası bende başlamak istiyorum
Verim açısından eminim julian daha iyi olacaktır
Ama benim için acaba çok zorlayıcı olurmu
Şu anda 170 boy 79 kiloyum yani hedefe daha var
Bide bi süredir spor yapmadığım için julian ağır olurmu
Görüşlerinizi bekliyorum

Merhaba :)
Kolay olduğunu iddia etmiyorum. Ama kendini ilk günden tamamını yapıcam diye zorlamıcaksın yapabildiğin kadarını kendini zorlamadna yaparsan sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum. Az önce de dedim ben bu önümüzdeki iki hafta başlayan kadar yani kendimi yürüyüşle alıştırmayı düşünüyorum böylece vucudum biraz olsun açılmış olucak. Ama onu yapamazsan da sorun değil dediğim gibi iş sen de bitiyor kendi sınırlarını bilerek hareket edersen sorun yaşamazsın bence :)

Bu akşam 15 da pes ettim durumum vahim

Bu akşam 15 da pes ettim durumum vahim

Ben işte dün 20de pes ettim, ama daha zor bir çalışmaydı benim denediğim. 1 saatlikti zaten şu an çok kötü durumdayım salaklık ettim zorladım kendimi Aslında zorlandığımız yerde bıraksak zamanla iyi oluruz zaten

Bak ya ben hemen başlanır diye heveslenmiştim bi an

sizde şimdiden alıştırma yaparsınız, bende katılırım arada bir size :)

ben ilk leveli uygulayan biri olarak gerçekten karna faydası var ama bacaklar değişmiyo ikidende birkaç gün yapmıştım

merhabalar, hiç spor yapmadıysanız öncelikle yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim,

ben ilk leveli uygulayan biri olarak gerçekten karna faydası var ama bacaklar değişmiyo ikidende birkaç gün yapmıştım

Benim en sorunlu bölgem bacaklarım, ben tamamen daha önceki grupların sonuçlarına güvenerek yapacağım. Oradaki kızlar çok güzel vermişler

peki platesin faydalari nelerdir? sitenin fittness salonu var dibimde, esim yanliz gitmemi istemedigi icin gitmedim bende, onun da vakti pek yok. boyum 1,65 kilo 58 bir bucuk yilda 6 kilo aldim, selulitlerim cikti yastan mi kilodan mi bilmiyorum, ve ince damarciklar gorunuyor. kilo versem gecermi bilmiyorum.

işte pilates tam bu kiloda devreye giriyor, kilo vermekten ziyade, sizin sıkı bir vücuda kavuşmanız şart! bunu da pilates yaparak başarabilirsiniz...

Olur tabi, ben belli bir dk ile başlayıp ilerletmeyi düşünüyorum bir kerede 30dk yapamam ya
aslında hepimiz için ortak bir süre belirlesek daha iyi olur bence
bende her gün bir harekete yoğunlaşmayı düşünüyorum öyle öyle bayramdan sonra 1 günde bütün hareketleri yapabilirim belki.

Benim en sorunlu bölgem bacaklarım, ben tamamen daha önceki grupların sonuçlarına güvenerek yapacağım. Oradaki kızlar çok güzel vermişler
Benim de sorunlarım bacaklarda bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişir yada 3 level tamamlanmadı ondan ama bacağımdan değişiklik olmadı bunun yanında göbeğim 0 land zaten azdı ama :)

aslında hepimiz için ortak bir süre belirlesek daha iyi olur bence

bende her gün bir harekete yoğunlaşmayı düşünüyorum öyle öyle bayramdan sonra 1 günde bütün hareketleri yapabilirim belki.

Süre ortak zaten tüm video yani ama ben 2 haftalık boşlukta videolarla antreman yapıcam Yani azar azar arttırıp 20si başlangıç ya o zaman 30dk yapabiliyor olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…