rezil olcaz yaBende yaa kalça basen fena halde imparatorluk kurdu gidiyolar öyle benden bağımısızlar
seninki 100 se iyi benim 110 vardır kesin dahada yukarıysa hayatta yazmamTahminim 100lü bir sayı göreceğim
Yok yaa yaz gitsin nolcakseninki 100 se iyi benim 110 vardır kesin dahada yukarıysa hayatta yazmam
Yok yaa yaz gitsin nolcak
TeşekkürlerEvet sabah açken :)
Tahminim 100lü bir sayı göreceğim
seninki 100 se iyi benim 110 vardır kesin dahada yukarıysa hayatta yazmam
kaç 100 kaç 110 yaseninki 100 se iyi benim 110 vardır kesin dahada yukarıysa hayatta yazmam
6 ayda 34 Kilo vermiş biri olarak her tarafım puding gibiTeşekkürler
Kızlar karamsarlığa kapılmak yok, rezil olacağız gibi düşünceleriniz de olmasın. Kiminin fazla, kiminin az olabilir ama sonuç itibariyle hepimiz aynı amaç için burdayız
Açmayın içimdeki yaramıkaç 100 kaç 110 yaben gelmiyorum anacım benim ölçüleri gören kalpten gider valla
seninki 100 se iyi benim 110 vardır kesin dahada yukarıysa hayatta yazmam
İlk ben yazayımda. Bu dünyada neler varmis bir görünkaç 100 kaç 110 yaben gelmiyorum anacım benim ölçüleri gören kalpten gider valla
bekliyorum ona göreİlk ben yazayımda. Bu dünyada neler varmis bir görün
ne demek gelmiyorum ge-le-cek-siiinnnnkaç 100 kaç 110 yaben gelmiyorum anacım benim ölçüleri gören kalpten gider valla
selam canım :)menü paylaşmayı sanmıyorum da spor yazılmalı bence motive amaçlıSelam kizlar.. Ben 6. Takimdan geliyorum benide ekleyin listeye.. Ben aslinda leslie yapiyordum.. Jiliani izledim sarkmalar icin daha iyi olacagini dusunuyorum.. 15.2 kg verdim toplamda.. Kollarda ve ic bacakta sarkmalar oldu.. Ramazandan sonra sizinleyim.. Bi sorum var.. Sadece sporumu paylascaz yoksa menulerimizidemi? Birde gunluk yazma zorunlulugu varmi sporu?
günaydın kızlar bende 2. takımdan uhs ben yürüyüş hariç diğer sporları pek sevmesem de sıkılaşmaya ihtiyacım var beni de yazın listeye
Zühalcim masallah6 ayda 34 Kilo vermiş biri olarak her tarafım puding gibi
Ama burda kilosu en fazla benim heralde
Ben ölçü işini hesap etmemiştim ama
Avatarin ne hosmus öyle, "icinden insan cikmis" cümlesini tam anlamiyla ifade ediyorSelam kizlar.. Ben 6. Takimdan geliyorum benide ekleyin listeye.. Ben aslinda leslie yapiyordum.. Jiliani izledim sarkmalar icin daha iyi olacagini dusunuyorum.. 15.2 kg verdim toplamda.. Kollarda ve ic bacakta sarkmalar oldu.. Ramazandan sonra sizinleyim.. Bi sorum var.. Sadece sporumu paylascaz yoksa menulerimizidemi? Birde gunluk yazma zorunlulugu varmi sporu?
Canim ben izine gidecegimi unuttum yaKızlar tüm mesajları okudum ama okuldayım şu an direkt alıntı yapmakta zorlanıyorum yeni gelen arkadaşları listeye eklicem akşama doğru. Ebruli ben zaten öyle bir şey düşünüyorum jillianın günlük planını yaparız onu yapmak istemeyipte bize katılmak isteyen olursa da herkese kapımız açık :) ama amaç jilliandaki farkları görmek yani şimdiden killian diyorum ama umarım o çıkar sonuçlardan menü bildirimi yok arkadaşlar aa dikkat etmeniz sizin için iyi daha fazla sonuç alırsınız ama günlük spor bildirmeniz lazım bir sınır koyarız her gün gelemicek arkadaşlara da yarar aynuranın grubunda üç gün üst üste yapmayan atılıyordu mesela öyle bir şey olabilir ölçüler alınacak ama şimdi almayın iki haftaya değişir hepimiz zayıflama yarışmasındayız değil mi :) kilolar ölçüler her şey o zaman belli olur zaten ben ilk sayfaya listeyi şimdilik yazıyorum oylama bitince hepinizie tekrar sorucam oylamadan şu çıktı benimlemisşn diye o zaman her şey netleşir zaten :)
Teşekkür ederim cnmGünaydin jillianciler
Zühalcim masallahharika kilo vermissin, demek ki senin icin simdi síkílasma zamani Jillian bu konuda sana yardimci olacak. Hem ben sana güveniyorum onca kiloyu veren insan fit bir vücuda da sahip olur
Avatarin ne hosmus öyle, "icinden insan cikmis" cümlesini tam anlamiyla ifade ediyor
Canim ben izine gidecegimi unuttum yaramazandan 1 hafta sonra tatildeyim 2 hafta boyunca. Beni en iyisi listeden cikar yoksa devamsizliktan atilirim. Artik izin sürecinde listede olmadan eslik edebildigim kadar ederim, izin öncesi ve sonrasi da tam gaz sizinleyim