- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi cimcimegfb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcimegfb çok güzel canım, güzel günlerde kullanın inşallah
Bunlar da halasının ördükleri Hepsi çok degerli bizim icin, el emegi göz nuru :)
Cidden oyle bakmayalara doyamadik biz deÇok tatlılar
Bizimde ananemiz bir sürü örmüş , daha hepsinin düğmeleri falan tamamlanmayinca getirmedi. Tamamlanınca bende atacam resimleri.
Hazır kıyafetlerden daha çok anlamlı oluyir el emekleri
Çok güzel olmuşlar elinize sağlık. Çikolata kutusunu çok beğendim. Ne kadar fiyatı acaba ?Eki Görüntüle 1949164 Eki Görüntüle 1949165 Eki Görüntüle 1949166 Eki Görüntüle 1949167 Eki Görüntüle 1949168 Merhabalar kizlar... ben de mart annesi olucam kismetse. Kizimi kucagima almak icim gun sayiyorum. İste Doğa icin el emegi goz nuru tasarimlarim... umarim sizler de begenirsiniz. İsterseniz sizler icin de bu tarz tasarimlar hazirlayabilirim
Merhabalar oncelikle begenmenize cok sevindim. İcerisindeki ozel suslenmis cikolatalarla birlikte kutu fiyati 60 tl dirÇok güzel olmuşlar elinize sağlık. Çikolata kutusunu çok beğendim. Ne kadar fiyatı acaba ?
Kaç tane çikolata var acaba ?Merhabalar oncelikle begenmenize cok sevindim. İcerisindeki ozel suslenmis cikolatalarla birlikte kutu fiyati 60 tl dir
Verdigim fiyat 9 adet cikolatayi kapsiyor. İlave her cikolata 1,5 TL. İsterseniz ayni kutu icerisinde madlen cikolata ile de olabilir. Ozaman icerisinde yaklasik 40 madlen cikolata oluyor. Fiyat yine 60 tlKaç tane çikolata var acaba ?
Tamam teşekkür ederim.Verdigim fiyat 9 adet cikolatayi kapsiyor. İlave her cikolata 1,5 TL. İsterseniz ayni kutu icerisinde madlen cikolata ile de olabilir. Ozaman icerisinde yaklasik 40 madlen cikolata oluyor. Fiyat yine 60 tl
Rica ederimTamam teşekkür ederim.
Güle güle kullansın bebeğiniz.Bu da oglusumun beşiği.. Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsinEki Görüntüle 1950005
Ya bu topik daha aktif olsa da acemi anneler olarak daha çok faydalansak çok güzel olur.