30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
selamlar 5. takımdayım
leslie olursa dahil olmam, jillian 2 yi rahat yapıyorum leslie hafif gelir, ama jillian da karar alınırsa beni de listeye alın, haftada 3 gun zumba ve pilates yapıyorum 1 saat o gunleri yapamam, ama jillian laaynı kaloriyi yaktırıyor diger gunlerde jillian yaparım, konuyu takibe aldım, listeyi alırsanız varım :)

Selam kizlar Gercekten sikilasma oluyormu bu sporda..eyer oluyorsa bende katilmak istiyorum size ..bende jilian diyorum..umarim zorlanmam..benimde hedefime 2-3 kilo kaldi ..ramazanda sonra zaten bende spor yapmayi düsünüyordum ..ben 8.takimdan katilacagim kismet olursa..

beni alır mısınız

merhabalar, hiç spor yapmadıysanız öncelikle yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim,
Önceden yürüyüş yapıyodum ramazan dolayısıyla askıya aldım
Bizim burda iftar 22 de oluyor, o saatten sonrada spor yapacak kadar spor aşkım yok maalesef
Yinede denicem

Ben ramazanda hiç yapamıyom güzelim ama bayramdan sonra denicem inşallah

Bizimlesin dimi canım liste yapayım ben hemen
Elbette ki canım, kambersiz düğün olur mu

Ben eski bir jillianci olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Kısa sürede bir incelme elde ediliyor (5-7 gün içerisinde 3-4 cm incelme göbek bölgesinde), yalnız bu incelmeyi anlamak için mutlaka ölçülerin alınması gerek. Ilk level en kolayı hiç jillian yapmamış arkadaşlara tavsiyem ramazan bitene kadar jumping jack egzersiziyle alıştırma yapmaları.

Asli_95 jillian yapmak istemeyenler için farklı bir spor planı da oluşturabilirdik - maksat birbirimizi motive ederek spor yapmak

Ebru slm cnm
Ben 9.takımdan Zühal
Valla yazdıklarını okuyunca hemen başlayasım geldi
Ben çok duydum ama jillian nasıl bişey daha hiç bakmadım
Sadece yapanlar çok zor ve etkili olduğunu yazmış

Ebru slm cnm
Ben 9.takımdan Zühal
Valla yazdıklarını okuyunca hemen başlayasım geldi
Ben çok duydum ama jillian nasıl bişey daha hiç bakmadım
Sadece yapanlar çok zor ve etkili olduğunu yazmış
Memnun oldum canım, bende 4. takımın yarışmacısıyım. Gerçekten çok etkili bir spor jillian, ilk leveldende hiç korkma. 2. level kolaylaşacak diye düşünmüştüm ama beni daha çok zorladı, 3. levelde de daha da zorlandım amaaa burda birbirimizi destekleyerek başaracağımıza eminim. Canım ramazan bitene kadar her gün 100 jumping jack yaparak alıştırma yapalım istersen? Bu arada jumping jackte jillianın programının bir parçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…