pekiiiKızlar çok özele girmeyin
evet evet büyük yazsınlarbende de yok çok şükür dalgasına diyorum
Benimki kaç acaba merak ettimm
Ama dur atma kendini ben 100 olamam
Eveeet kızlar gördüğünüz üzere tablo çalışmalarımı tamamlamış bulunuyorum20sinde demiştim ama son güne kalsın istemiyorum. Ölçülerinizi sabah aç karnına almanızı rica edeceğim, oruç tutanlarda sanırım iftardan önce alırlarsa en sağlıklı sonuçları elde etmiş oluruz. Öncelikle ölçülerle alakalı, http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ buradaki ilk mesajda daha önce nasıl alacağınız anlatılmıştır buradan yardım alabilirsiniz. Ölçülerinizi 16sına kadar almanız gerekmektedir. Yeni açıcağım konumuz için tüm hazırlıkların bitmesi için uğraşıyorum. Tablonun çok fazla vaktimi alıcağını bildiğimden bu süreye dikkat edilmesini rica ediyorum. Bir de ilk sayfadaki listede 5 arkadaşımız Leslie yapıcaklarını söylediler- hatta biri uzun yürüyüşleriyle bize katılıcak - Onların dışında ben Jillian yapmak istmiyorum Leslie yapıcam diyen olursa bana haber versin.
Asli_95
@ay__060
fyzanur
@E-brulim
@N a n e
@Fairy Tale 123
@kollontai
@perihan00
@Mor Vampir
Dahlia_
@Merilieshinmee
@ameliaa
@CathyLizzie
@mefkurem
@Selvos88
@uhs
@gunes-86
@Habinar
koza16
@asea
@bahired
@feneriim
@_Rosebud_
@abcde_123
@blanche_ea
@hmyr_19
@Selinanya
@firuzeew
@psikohayris
@imseval
@Masmavi_
@fatmanurkaya
@HIRSIZI
ben de jilian yapıcam anasını satim ya off.. zaten dertliyimyaz beni de jiliana kaptan
ölçüler yarına geliyor ve fakat ben 115 kiloyum ha ona göre yani ölçülerim biraz sizi şaşırtabilerbüyüküm ben çok
ben de jilian yapıcam anasını satim ya off.. zaten dertliyimyaz beni de jiliana kaptan
ölçüler yarına geliyor ve fakat ben 115 kiloyum ha ona göre yani ölçülerim biraz sizi şaşırtabilerbüyüküm ben çok
Kadının kalçalısı diye boşuna dememişler boşver sen onları- ben de 100ün üstünde olduğum için kendimi kurtarıyorum-
minicik olcaz minicikben de jilian yapıcam anasını satim ya off.. zaten dertliyimyaz beni de jiliana kaptan
Uzun zaman oldu ölçmeyeli şimdi ben de 100 çıkarsam hiç şaşırmamKadının kalçalısı diye boşuna dememişler boşver sen onları- ben de 100ün üstünde olduğum için kendimi kurtarıyorum-
Hoşgeldiin :)) Amacımız ölçüleri azaltmak zaten hep birlikte başarıcazben de jilian yapıcam anasını satim ya off.. zaten dertliyimyaz beni de jiliana kaptan
Uzun zaman oldu ölçmeyeli şimdi ben de 100 çıkarsam hiç şaşırmam
Hemen bakarım listelere kaç kilosun diye, o ne kıız sen hala niye mezun olmadın
Boğazımı tutamamaktann niye olucak başkaa
Yerimde sayıyorummm ben dahaa
hedefin kaç ? Ben kilo bile aldım bu hafta haline şükret