iki bacakta aynı çıktı yanlış ölçmediysemNe yazıkki farklı benim biri 51 biri 53
Hahaha benim farklı ya ne garip bir şeyiki bacakta aynı çıktı yanlış ölçmediysem
bacak farkedilmez de ben asıl milletin basen ölçüsünün peşindeyim yazsalarda bi görsemHahaha benim farklı ya ne garip bir şey
Ben ölçmeye tırsıyorumbacak farkedilmez de ben asıl milletin basen ölçüsünün peşindeyim yazsalarda bi görsem
bak bana cesaret alBen ölçmeye tırsıyorumKim bilir kaç çıkacakk
Zorlanirsan yapabildigin kadar yaparsin, saglik en basta geliyor biliyorsun
Açık konuşmak gerekirse ben daha önce de yapıyordum ama her hareketi onlar gibi yapamıyordum tabi, Ebrunun da dediği gibi sağlık en başta geliyor o yüzden bazı hareketleri yapabildiğim gibi yapıyordum.. Bir yerden sonra zorlandığın hareketleri kolayca yaptığını görmek te ayrı bir güzel
boy:159
kilo:67
göğüs:95
bel:89
karın:98
kalça:110
basen:109
bacak:61
Hahaha benim farklı ya ne garip bir şey
Veee Vampir'in ölçüleri geliyoor gel vatandaş geel
Göğüs: 88
Bel: 74
Göbek: 88
Kalça: 104
Basen: 102
Sol bacak: 51
Sağ bacak: 53
Şimdilik bu ölçüler kalsın burda 10 gün sonra güncel kilomla birlikte tekrar ölçüp paylaşırım :)
boy:159
kilo:67
göğüs:95
bel:89
karın:98
kalça:110
basen:109
bacak:61
bacak farkedilmez de ben asıl milletin basen ölçüsünün peşindeyim yazsalarda bi görsem
ben şöyle yaptım : poponun tam orta hizasından kalçayı ölçtüm ,basenide önden bakınca yanda kap kalın duran yer varya sende varmı bilmemTabiiki öyle
Ben de denicem işte bakalım neler olacak görceğiz
Eklediiim
Benim de farklı
Kızlar ya oradaki basen kalça farkını tam anlayabilmiş değilim en kalın yer basen tamam, ama üstü altı derken tam nereyi ölçüyoruz. Bir de bu resimler bacağı ortadan ölçmüş benim en kalın yerim bacağımın en üst kısmı ben oradan ölçeceğim
ne demek sanane benden büyük çıkmazsa atacam kendimi 2.kattanoooo maşaAllah ilk ölçüler bizim takımdan
Bizde biraz boy olsaydı ölçüler bu kadar korkutucu olmazdııben hiç ölçmek bile istemiyorumm
Takıntım bel ve basenn
Milletin basen ölçüsünden sana nee
ben şöyle yaptım : poponun tam orta hizasından kalçayı ölçtüm ,basenide önden bakınca yanda kap kalın duran yer varya sende varmı bilmemorayı ölçtüm . bacak olarakta bende en üst kısmı ölçtüm şişman olan yer biraz üsttü çünkü.anlatamadım başkası anlatsın güzelce
Sorması ayıp kıyafetlerle mi ölçüyorsunuz yoksa bedeninizi mi ?
Fark olacağını düşünüyorumm
ne demek sanane benden büyük çıkmazsa atacam kendimi 2.kattanboyu karıştırma ya böylede güzeliz biz bi topuklu taamamdır
ben banyo yaptıktan sonra kıyafetsiz ölçmüştümSorması ayıp kıyafetlerle mi ölçüyorsunuz yoksa bedeninizi mi ?
Fark olacağını düşünüyorumm
İç çamaşırıyla ölçsen yeterliÜstünde giysi olursa tabi farklı olur
evet evet büyük yazsınlarDur durr atmaa, herkes Feyzanınkinden büyük yazsın lütfennn
Aynen, söylememe bakma boy takıntım yok benim çok şükür halimize :)
ben banyo yaptıktan sonra kıyafetsiz ölçmüştüm
ben banyo yaptıktan sonra kıyafetsiz ölçmüştüm