• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Zorlanirsan yapabildigin kadar yaparsin, saglik en basta geliyor biliyorsun :KK66:

Tabiiki öyle :KK54:

Açık konuşmak gerekirse ben daha önce de yapıyordum ama her hareketi onlar gibi yapamıyordum tabi, Ebrunun da dediği gibi sağlık en başta geliyor o yüzden bazı hareketleri yapabildiğim gibi yapıyordum.. Bir yerden sonra zorlandığın hareketleri kolayca yaptığını görmek te ayrı bir güzel :KK6:

Ben de denicem işte bakalım neler olacak görceğiz :D

boy:159
kilo:67
göğüs:95
bel:89
karın:98
kalça:110 :eek:
basen:109:oops:
bacak:61

Eklediiim

Hahaha benim farklı ya ne garip bir şey :-)

Benim de farklı :D

Kızlar ya oradaki basen kalça farkını tam anlayabilmiş değilim en kalın yer basen tamam, ama üstü altı derken tam nereyi ölçüyoruz. Bir de bu resimler bacağı ortadan ölçmüş benim en kalın yerim bacağımın en üst kısmı ben oradan ölçeceğim

Veee Vampir'in ölçüleri geliyoor gel vatandaş geel :-) :-)

Göğüs: 88
Bel: 74
Göbek: 88
Kalça: 104
Basen: 102
Sol bacak: 51
Sağ bacak: 53

Şimdilik bu ölçüler kalsın burda 10 gün sonra güncel kilomla birlikte tekrar ölçüp paylaşırım :)

Kuzum yaşını ve boyunu da yazar mısın :)

boy:159
kilo:67
göğüs:95
bel:89
karın:98
kalça:110 :eek:
basen:109:oops:
bacak:61

bacak farkedilmez de ben asıl milletin basen ölçüsünün peşindeyim yazsalarda bi görsem:-)

oooo maşaAllah ilk ölçüler bizim takımdan :KK48:
Bizde biraz boy olsaydı ölçüler bu kadar korkutucu olmazdıı :KK70: ben hiç ölçmek bile istemiyorumm:KK70:

Takıntım bel ve basenn :mad:

Milletin basen ölçüsünden sana nee :KK70::KK70::KK70:

Tabiiki öyle :KK54:

Ben de denicem işte bakalım neler olacak görceğiz :KK70:

Eklediiim

Benim de farklı :KK70:

Kızlar ya oradaki basen kalça farkını tam anlayabilmiş değilim en kalın yer basen tamam, ama üstü altı derken tam nereyi ölçüyoruz. Bir de bu resimler bacağı ortadan ölçmüş benim en kalın yerim bacağımın en üst kısmı ben oradan ölçeceğim
ben şöyle yaptım : poponun tam orta hizasından kalçayı ölçtüm ,basenide önden bakınca yanda kap kalın duran yer varya sende varmı bilmem :D orayı ölçtüm . bacak olarakta bende en üst kısmı ölçtüm şişman olan yer biraz üsttü çünkü.anlatamadım başkası anlatsın güzelce:oops:

oooo maşaAllah ilk ölçüler bizim takımdan :KK48:
Bizde biraz boy olsaydı ölçüler bu kadar korkutucu olmazdıı :KK70: ben hiç ölçmek bile istemiyorumm:KK70:

Takıntım bel ve basenn :mad:

Milletin basen ölçüsünden sana nee :KK70::KK70::KK70:
ne demek sanane benden büyük çıkmazsa atacam kendimi 2.kattan :63:boyu karıştırma ya böylede güzeliz biz:-)bi topuklu taamamdır :KK70:

Sorması ayıp kıyafetlerle mi ölçüyorsunuz yoksa bedeninizi mi ? :KK23:

Fark olacağını düşünüyorumm :KK23:

ben şöyle yaptım : poponun tam orta hizasından kalçayı ölçtüm ,basenide önden bakınca yanda kap kalın duran yer varya sende varmı bilmem :KK70: orayı ölçtüm . bacak olarakta bende en üst kısmı ölçtüm şişman olan yer biraz üsttü çünkü.anlatamadım başkası anlatsın güzelce:oops:

Malesef var :D :D
Gittim aynada baktım hemen anladım canım sağol :KK66:

Back