Eline sağlık canım tabloyu tamamlamışsın
Onlarda hallolur birkaç güneSağol kuzum ölçüleri de alırsam her şey tamam olacak
Ben simdiden cok heyecanliyimEveeet kızlar gördüğünüz üzere tablo çalışmalarımı tamamlamış bulunuyorum20sinde demiştim ama son güne kalsın istemiyorum. Ölçülerinizi sabah aç karnına almanızı rica edeceğim, oruç tutanlarda sanırım iftardan önce alırlarsa en sağlıklı sonuçları elde etmiş oluruz. Öncelikle ölçülerle alakalı, http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ buradaki ilk mesajda daha önce nasıl alacağınız anlatılmıştır buradan yardım alabilirsiniz. Ölçülerinizi 16sına kadar almanız gerekmektedir. Yeni açıcağım konumuz için tüm hazırlıkların bitmesi için uğraşıyorum. Tablonun çok fazla vaktimi alıcağını bildiğimden bu süreye dikkat edilmesini rica ediyorum. Bir de ilk sayfadaki listede 5 arkadaşımız Leslie yapıcaklarını söylediler- hatta biri uzun yürüyüşleriyle bize katılıcak - Onların dışında ben Jillian yapmak istmiyorum Leslie yapıcam diyen olursa bana haber versin.
Asli_95
@ay__060
fyzanur
E-brulim
@N a n e
@Fairy Tale 123
@kollontai
@perihan00
kitapzede
Dahlia_
@Merilieshinmee
@ameliaa
@CathyLizzie
@mefkurem
@Selvos88
@uhs
@gunes-86
@Habinar
koza16
@asea
@bahired
@feneriim
@_Rosebud_
@abcde_123
@blanche_ea
@hmyr_19
@Selinanya
@firuzeew
@psikohayris
@imseval
@Masmavi_
@fatmanurkaya
@HIRSIZI
Ben simdiden cok heyecanliyim
Zorlanirsan yapabildigin kadar yaparsin, saglik en basta geliyor biliyorsunBen şimdiden tırsıyorum
Ya çok zorlanırsam diye
Ben simdiden cok heyecanliyim
Ben şimdiden tırsıyorum
Ya çok zorlanırsam diye
İlk bildirimimiz de geldiiyaş :25
boy:159
kilo:67
göğüs:95
bel:89
karın:98
kalça:110
basen:109
bacak:61
bendeBen şimdiden tırsıyorum
Ya çok zorlanırsam diye
gülme basenlerimeeeeeeeİlk bildirimimiz de geldiiBenim de derdim özellikle basenlerle gitmiyorlar
Yok canım kendii basenlerime idi ordakii sitemiimgülme basenlerimeeeeeeeoffya yazmasam mı diye de düşünmedim değil
gidişleri olsunda gelişleri olmasınYok canım kendii basenlerime idi ordakii sitemiimBen ölçmedim daha ama yazıcaz tabii canım Sonra da bakıcaz kii gitmiş
Kuzum yalniz bacak sag sol diye ayrilmis :)yaş :25
boy:159
kilo:67
göğüs:95
bel:89
karın:98
kalça:110
basen:109
bacak:61
ikisi farklı değildir olmamalı olamazKuzum yalniz bacak sag sol diye ayrilmis :)
Aynen aynengidişleri olsunda gelişleri olmasın
Ne yazıkki farklı benim biri 51 biri 53ikisi farklı değildir olmamalı olamaz
gidip ölçüp geliyorumNe yazıkki farklı benim biri 51 biri 53