30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .

1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş grupdan çıkarılacak. Aynuranın koyduğu ilk kural buymuş
Neysa yapıcaz artık sana bir güzellik 4 yapmam ama bak

Ben şimdiden tırsıyorum
Ya çok zorlanırsam diye

tirsmayin ilk gun cok zorlanarak yaptim bugun video bitmis farketmedim bile

Ben ölçmeye tırsıyorum Kim bilir kaç çıkacakk
bende korkuyorum

Selvos88 ne beğendin ya Boşver o kadar sayfayı alıntıları ya da etiketlemeleri oku yeter
okuy dedim bisey kacirmamis olmak icin

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) Ve bu arada Kadir geceniz mubarek olsun kizlar

bende korkuyorum

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) Ve bu arada Kadir geceniz mubarek olsun kizlar

Pofil resmine hastayyım yaa of insanı motive ediyor her gördüğünde Sen hala yapıyorsun demek ben güya 10dk ile başlayıp arttırıcaktım ama pes ettim Leslie yapıyorum 20sine kadar

Pofil resmine hastayyım yaa of insanı motive ediyor her gördüğünde Sen hala yapıyorsun demek ben güya 10dk ile başlayıp arttırıcaktım ama pes ettim Leslie yapıyorum 20sine kadar
Hala yapiyoum birakmaya niyetim yok ikinci seviyeye sizinle beraber gecicem level -1 e dvam ediuorum.. Telefonumun ekraninada koydum bu resmi hedefimi asla unutmamak icin istemiyorum bu kilolari gitcekler o kadar

bende korkuyorum

Korkunun ecele faydası yok derler ya canıım ölçelim de kurtulalım barii

Oyyy siz zaten fit sayilirisniz ben boyumun 10 kilo altina dussem zil takip oynarim

7 aydır neler çekiyorum boyumun altına düşsün kilom, inceleyim diye O günlerde gelicek inşallah
Pek bir şeyin yok zaten azıcık fazlalığın var onlarda gidince çıtır olucan çıtır
İnşallah canım şu basenlerim canımı sıkıyor, benimde takıntım orda işte Ama ilk ölçülerim böyle değildi tabii

Bunlarda benim ölçülerim

Boy: 1.65
Kilo: 62.5
Gögüs: 84
Bel: 72
Göbek: 88 (karnım şiş regl olacağım)
Kalça: 97
Basen: 96
Bacak sağ/sol: 52

Asli_95 canım önümüzde ki günlerde (16'sına kadar) göbek ölçümü güncellerim unutmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…