Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben squatta yapıyorum gel sen de katılŞu Jilliana squatta mı eklesek acaba, yapabilsem süper olurduuuu
Emin misin kuzum ? Senin kararın ben karışmam elbette hangisini istersen :)
Bu da bennn
Yaş - 20
Boy - 1.53
Kilo - 53.8
Göğüs - 89
Bel - 74
Göbek - 84
Kalça - 89
Basen - 93
Sağ bacak - 54
Sol bacak - 54
Dur dur bayılmaa
Niye kii ?
merhaba, ben de katılmak istiyorum, ben de ben de...
4. takıma yeni üye oldum
merhaba, ben de katılmak istiyorum, ben de ben de...
4. takıma yeni üye oldum
22Kuzum yaşını ve boyunu da yazar mısın :)
hoş geldin canım :)Ben de katılmak istiyorum. Yanlız ben bunun yanında bide yürüyüş yapıcam. 4. Takımdayım bu arada.
Hoşgeldin jilian mı istiyorsun sende :)Ben de katılmak istiyorum. Yanlız ben bunun yanında bide yürüyüş yapıcam. 4. Takımdayım bu arada.
Ben de katılmak istiyorum. Yanlız ben bunun yanında bide yürüyüş yapıcam. 4. Takımdayım bu arada.
Asli_95 Aslı basenin üstte bittiği yerden alıyorsun kalça ölçüsünü
Hoşgeldin, Jillian mı yapıcaksın ?
O zaman basenin daha geniş olması gerekmez mi ?
Bir de yaşını ve boyunu yazdın ben mi görmedim
Evet tatlım zaten basen daha geniş olur kalçadan :)
Yazmıştım tekrar yazaym kuzum 22
156
Hmm yok ben eksik yazdım sana şu an bi kaç şeyle ilgileniyorum da.Ama senin tam tersi, ters mi yazdın acaba ? Diğer arkadaşın da öyle
Hmm yok ben eksik yazdım sana şu an bi kaç şeyle ilgileniyorum da.
Bak şimdi ellerini basenlerine koyunca orası daha geniş ve çıkıntılı durur ama ölçtüğün zaman kalça daha büyük çıkar çünkü arkaya doğru daha geniş bi çıkıntı var . Sende nasıl çıktı ki ?
Kız sen varya bi ölçde yaz merak ettimBen daha ölçmedim ama benim basenlerin maşallahı var kesin daha büyüktür
Kız sen varya bi ölçde yaz merak ettim
Bi şey sorucam bu ölçüleri alt alta ilk sayfaya mı ekleyeceksin nasıl düşünüyorsun kuzum?
Gördüm kuzum onu ilk sayfaya alıcaksın öyleyse inşallah güzel değişimlerimiz oluurrr. Yalnız ben ağustosun 2.haftası şehir dışına çıkacağım bakalım nasıl olacak iki üç gün yapamayacağım..Evet ilk sayfaya koyarım zaten yeni bi konu açıcaz ordan devam ederiz, arada bi liste var ya görmedin mi oraya yazıcam bunları