30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Bu da bennn :KK23:

Yaş - 20

Boy - 1.53

Kilo - 53.8

Göğüs - 89

Bel - 74

Göbek - 84

Kalça - 89

Basen - 93

Sağ bacak - 54

Sol bacak - 54

Yeni ölçüler mi en sevdiğim :KK66:
93 baseni var ya şimdi ağlıcam :KK61:

Dur dur bayılmaa :KK48:

Niye kii ?

Ben daha 5lere düşemedim sen 4lere inmek istiyosun of çok zor, ama boyunla orantılıymış onu düşünmemiştim :)

Ama senin tam tersi, ters mi yazdın acaba ? Diğer arkadaşın da öyle
Hmm yok ben eksik yazdım sana şu an bi kaç şeyle ilgileniyorum da.
Bak şimdi ellerini basenlerine koyunca orası daha geniş ve çıkıntılı durur ama ölçtüğün zaman kalça daha büyük çıkar çünkü arkaya doğru daha geniş bi çıkıntı var . Sende nasıl çıktı ki ?

Hmm yok ben eksik yazdım sana şu an bi kaç şeyle ilgileniyorum da.
Bak şimdi ellerini basenlerine koyunca orası daha geniş ve çıkıntılı durur ama ölçtüğün zaman kalça daha büyük çıkar çünkü arkaya doğru daha geniş bi çıkıntı var . Sende nasıl çıktı ki ?

Ben daha ölçmedim ama benim basenlerin maşallahı var kesin daha büyüktür :KK70: :KK70: :KK70:

Kız sen varya bi ölçde yaz merak ettim :-)
Bi şey sorucam bu ölçüleri alt alta ilk sayfaya mı ekleyeceksin nasıl düşünüyorsun kuzum?

Evet ilk sayfaya koyarım zaten yeni bi konu açıcaz ordan devam ederiz, arada bi liste var ya görmedin mi oraya yazıcam bunları

Evet ilk sayfaya koyarım zaten yeni bi konu açıcaz ordan devam ederiz, arada bi liste var ya görmedin mi oraya yazıcam bunları
Gördüm kuzum onu ilk sayfaya alıcaksın öyleyse inşallah güzel değişimlerimiz oluurrr. Yalnız ben ağustosun 2.haftası şehir dışına çıkacağım bakalım nasıl olacak iki üç gün yapamayacağım..

X